Jump to content

Recunoscator

Members
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Germany

Contact Methods

  • Skype
    dragolea.daniel55

Previous Fields

  • Masina
    Bmw 320d

Recunoscator's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

5

Reputation

  1. Salutare tuturor. Sper sa va gasesc bine sanatosi avand in vedere Situatia actuala cu Covi. Am un Bmw e46 320 dA 150 cai din August 2004. Daca temperatura afara este peste 20 de grade C, atunci e ok....se incalzeste in 20-30 de km. Daca temperatura scade sub 20 de grade C apar probleme,apa urca foarte greu si consumul creste. Exemple: La o temperatura de 12 grade,dupa 40 de km, mers cu viteze intre 70 si 120 km/h apa inca nu era la jumatate. (Atasez 2 poze mai jos) Peste 3,4 zile temperatura a scazut si mai mult,de la 12 la 8 grade C si dupa mers constant 12 km cu 60 km/h apa era din nou in aceeasi situatie.(Atasez 2 poze mai jos) Iarna trecuta,la temperaturi de 0 grade sau -4 grade Situatia a fost critica. Am avut uneori consum de 15 l /100 km .Cu un plin de motorina am reusit 400 km si s-a aprins martorul galben. Acum ca vine iarna ,nu mai vreau sa ma prinda nepregatit si am nevoie de sfatul vostru. Am masina de 3 ani,si termostatele recunosc ca nu le-am schimbat niciodata. Totodata vreau sa va comunic ca masina nu are EGR,deci...in aceasta situatie, termostatul EGR mai are vreun rol ? Trebuie schimbat in caz ca este defect? Daca cineva s-a mai confruntat cu situatia asta,si doreste sa dea un sfat..este binevenit. Va multumesc tuturor si aveti grija de voi. Va imbratisez cu drag!
  2. Salut baieti. Scoate cineva EGR_ul din Soft la Bmw 320d in Timisoara? Model e46 2004 Fizic a fost scos dar apare lampa galbena cu motorul in bord. Recomandari si preturi sunt binevenite Multumesc.
  3. Am dus-o azi la service. Ma depaseste. O sa postez aici cand este gata,poate ajuta si alti colegi cu asemenea probleme.
  4. Salut Alin Galbenu. Multumesc de raspuns. Am schimbat ieri pompa Electrica din rezervor....am cumparat-o pe cea mai buna posibila.Masina a pornit din prima. Acum,am avut o programare undeva..si cand am mers la masina..aceeasi problema..nu vrea sa proneasca nici moarta. Deja devine penibila situatia... Ce altceva ar mai putea fi? Multumesc
  5. Va salut baieti. Mi-a cazut pompa de motorina / masina nu primeste motorina ,din aceasta cauza nu porneste..este verdictul dat de ADAC dupa ce m-a tractat catre casa. Exista 2 pompe de motorina pe aceasta masina sau cate sunt? 1. Pompa de motorina electrica....aia de sub scaunul spate. (poza numarul 1) 2.Pompa de motorina sub forma de Tub De aluminiu ce se afla la 2 cm de filtru de motorina de sub masina. Din ce am vazut pe internet si asta se numeste tot pompa de motorina......sau este gresit cumva? (poza numarul 2) Am cautat peste tot pe net inainte sa postez si in 99% din cazuri toata lumea are sub masina un singur tub de Aluminiu (Filtru de motorina) Eu am doua,..iar al doilea nu stiu ce este. In poza numarul 3,cam asa arata sub masina cele 2 filtre. Ca pompa de motorina electrica experiente ceva...recomandari?Orice sfat este binevenit. Multumesc. Bmw e46 150 cai an 2004..Touring
  6. Salut Auro. Cablul de la senzor era cazut.Multumesc si imi cer scuze de raspunsul cu intarziere. Am curatat admisia cu senzorul de presiune in ea.Este o greseala ce data viitoare nu o sa o mai fac pentru ca mi s-a infundat.Am dat in el cateva jeturi de spray de frane si acum masina merge impecabil.Multumesc si imi cer scuze de raspunsul cu intarziere. Multumesc Matose.Asta este urmatoarea lucrare..anularea din Soft..numai ca nu stiu la cine sa apelez(contra cost) .Daca cunosti pe cineva iti sunt recunoscator. Multumesc si imi cer scuze de raspunsul cu intarziere. ONTOPIC: Am mers catre BERLIN 100 km de autobanda cu Tempomatul pornit la 150-160 km /h . Cutie de viteza automata 5 trepte.Consumul il puteti vedea singuri in poza atasata.Nu regret curatarea admisiei si EGR Off.
  7. Salut. Mi se aprinde martorul galben de la motor...cand se aprinde cand se stinge..are toane. Momentan am doar ISTA-D si INPA....si nu am posibilitatea sa sterg EGR din ECU. Voi cu ce scoateti EGR-ul..cu ce soft? Mersi.
  8. Adevarul este ca am spalat Manifoldul cu sensorul inauntru...sper sa nu il fi infundat. Multumesc de idee. Maine la prima ora am sa verific!
  9. Salut baieti. Am dat jos valva EGR cu tot ce tine de ea,tevi etc si am blocat direct pe manifold. Am dat jos Intake manifold si l-am curatat (arata ca nou) apoi am scos din el clapetele de admisie si am bagat dopuri cu garniturile aferente. M-am asteptat ca masina sa mearga mult mai bine..dar este crima...numai trage absolut deloc. Viteza maxima este de 140km /h indiferent de treapta de viteza Acceleratie 0-140 km/h in regim de autobanda aproximativ 60 de secunde cu pedala de acceleratie calcata maxim. Depasiri este imposibil sa fac. Ce anume imi scapa?..Orige ajutor/idee este apreciata. Bmw e46 2004 320d 150 de cai. https://imgur.com/a/3XwRd
  10. Salut baieti. Cu bucurie anunt ca o sa mi se mareasca familia si cu tristete trebuie sa renunt la prima mea masina datorita faptului ca am nevoie de ceva mai mare..(femeia vrea brazi de craciun,carucioare,trolere cu haine ..in micul e46 ...) Bmw e46 NFL 320d an 1999 Sedan Argintiu Masina fiind din 1999 prezinta urme de zgarieturi fine in unele locuri,deci NU este Imprecabila. Masina a apartinut unui batran care a fost cu ea peste tot.( La pescuit,la padure,la bordel etc)..NU "a fost doar la farmacie putin si atat" Pot garanta ca,cu masina nu s-au facut curse,demaraje,derapaje si alte combinatii ascunse. Dotari :.. (din ce stiu eu...nu prea ma pricep).. Clima automata Angel eyes pe LED si Retrofit Morimoto cu H1(lupe ,Canbus Pro si tot ce cuprinde) cumparate NOU 2016 * Ulei Motor schimbat de 2 ori pe an + ulei curie de viteaza + ulei grup 2016 * Suporti Motor * Telescoape Shacks Spate * Alternator 2017 * Set Doomlager fata +spate * Riemenscheibe Mare + curele * Bujii * Gume la brate fata schimbate * Placute frane schimbate toate + furtune frane *Carte de service + 4 chei (2 cu telecomanda 2 fara) Pret 2800 euro Pentru orice intrebare va rog sa postati sau Mesaj privat. Masina a fost tinuta in garaj pana acum cateva luni. Masina este condusa de mine zilnic si ruleaza fara probleme. Pretul este usor negociabil in limita bunului simt. Masina se afla in Germania. Va multumesc. O zi buna.
  11. Poftim?? Saptamanile astea o sa dea garda in mine si o sa iau cativa ani. Inainte de asta ..sa imi arate cineva Bmw e46 Diesel cu Euro 4 din fabrica. Vreau sa vad asta sa nu ajung in cusca prost. Stima.
  12. Salut. Posibil sa fie cutia ce ai mentionat-o tu mai sus. O sa merg maine la Bmw sa vad daca ma pot ajuta ei,macar cu denumirea exacta a cutiei. Mersi.
  13. Salut baieti. La Multi Ani si Sanatate tuturor. Am si eu o mica problema si in caz ca este aceasta,nu reusesc sa gasesc piesele corespunzatoare pentru reparatie nicaieri. Detin un bmw e46 1999 sedan...cutie de viteze manuala 5 trepte...motor m47. Potrivit Wikipedia..cutia mea de viteze se numeste 5-speed ZF S5-39 manual Din ce am vazut pe internet problema este Shift Pin...pentru treapta 5 si Inapoi. Am sa merg la mecanic..sa verifice daca nu cumva este o garnitura sau ceva...distruse..inainte sa dau cutia jos. Sper la ce e mai simplu. http://i.imgur.com/Cdo6FE6.jpg Pinii si piesele ce ar trebui schimbate sunt acestia,dar cum am zis mai sus,nu reusesc sa gasesc pentru masina mea.. http://i.imgur.com/gKfw6uT.jpg Daca stie cineva ceva,de unde as putea sa cumpar...si care este part number-ul pentru masina mea...as fi recunoscator. Multumesc frumos. Va salut
  14. Salut baieti. Multumesc pentru raspunsuri. Am trecut zilele trecute pe la bmw...si au spus ca nu este greseala cu dimensiunile de pe spate...jante de 8,5 J + Ca imi trebuie pentru ele cauciucuri mai late decat 225-ul de pe fatza, A inceput batranul sa imi explice teoria de fabricatie a BMW-ului..directia...axul...tractiunea...de m-am pierdut grav... Ce a mentionat,a fost ca pentru viraje este indicat ca,gumele de pe spate sa nu fie foarte inalte...gen 50..55 sau 60. In final am luat 2 x 225/45 R17 2 x 235/45 R17 Varianta 235,240,245 /40 este absolut inexistenta....pentru gumele de tot sezonul. Nu am gasit absolut nimic. SUnt disponibile in varianta....vara sau iarna.........strategii strategii.. Va salut cu respect. Conduceti prrudent....vine zapada. Salut
  15. Salut. Nu exista asa ceva..""parca trage"" Ori trage...ori nu trage. Cand ai probleme cu ambreiajul si patineaza...apesi acceleratia....masina se tureaza....dar nu prinzi viteza( nu accelerezi practic) Ce vezi tu pe youtube sunt prostii si multe fake-uri. 318i...320i..320d.....sunt masini la care chiar daca dai talpa...viteza urca constant IN TIMP. Nu te astepta sa prinzi 100/h in 3..4 secunde. Cand e rece dimineata intra mai greu in viteza sau intra problematic? Si la mine este la fel..320d 250.000 km. Cutia de viteze nu a fost deschisa niciodata..si nici ambreiajul nu a fost schimbat din 1999.Ce pretentii pot sa am? Daca proprietarul dinaintea ta...a fost agresiv cu masina...posibil sa ai probleme la cutia de viteze. Cand masinile astea e46 trec de 200.000 apar aceste probleme...LAG....adica calci pedala....si masina trage...dupa 3..4..secunde..un fel de Lag,intarziere. La unii este problema cu Injectoarele...Valva EGR,debitmetru...catalizator..etc. NU da BANII AIUREA...si nu schimba tu dupa ureche.Mergi si fa o diagnoza,NU la BMW..ci la cineva care te poate ajuta. Daca la diagnoza nu apare nimic...incepe sa verifici/schimbi...piesele de pe masina in ordine CRESCATOARE(pret).. E46 este o masina accesibila si gasesti piese pe toate drumurile. Inainte de toate te rog sa nu uiti ca masina este doar o bucata de tabla.Decat un BMW care sa te lase in drum 1 data pe saptamana...mai bine cumpara un peogeot 206...care ti-l poti permite. Ce am scris aici este doar un sfat..doar atat.Tu faci ce consideri tu..in functie de posibilitatile materiale ce le ai. OFTOPIC: Imi pornea masina greu....am fost la mecanic..si mi-a dat sa cumpar un Spray sa dau pe bujii ceva de genu. Am fost acasa...am pus mana pe multimetru....am scos bujiile...si din 4 bujii....3 erau distruse..dar praf.Masina pornea cu 1 bujie...si nici aia 100% Jegu ce a avut masina inaintea mea...nu a schimbat nimic la ea...gunoaie.. Stima..si mult succes.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.