Jump to content

inchizitorul

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    bucuresti

Previous Fields

  • Masina
    e39 530I

inchizitorul's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

5

Reputation

  1. NU plin-gol, nu,nu !! total gresit, deoarece nu stii exact cati litri ai in rezervor. I-a explica-mi si mie cum faci calculul plin gol??? De unde stii cat litri ai in rezervor????? Da si care e problema ca termina dupa 3 saptamani. Este tocmai bine ca prinde diferite perioade de trafic si temperatura, etc., pai tocmai asta e si ideea la aflarea consumului real. Consumul se face plin-gol-plin. Faci plinul ochi, il golesti dupa o anumita perioada de timp, notezi cati km. ai facut, faci iar plinul ochi si cu litrii care ai facut ultimul plin faci consumul fata de km. notati. Simplu si logic. si ce daca alimentezi de la aceeasi pompa, depinde cum tii pistolul si cat de repede ajunge spuma sus si intrerupe. De aceea am spus sa fie plinul ochi si atunci stii exact ce cantitate ai bagat in rezervor pai tocmai de aceea ti-am dat exemplul asta: http://olx.ro/oferta/vand-bmw-diesel-full-urgent-3200e-ID47jBy.html#a0e64301be Un consum real se face cum am spus mai sus. Si da, se face in mai multe conditii de drum, zi, noapte, trafic gol, aglomerat, conditii de clima, etc. de aceea dureaza mai mult, nu se face asa intr-o zi,doua si atunci va avea un consum real.
  2. Vezi ca tu gresesti. Se face plinul ochi, daca faci pana sare pompa nu este deloc bine, nu are rost sa-ti explic, deoarece e mult de scris, documenteaza-te sa vezi ca am dreptate. iti dau numai un exemplu, nu toate pompele au aceeasi presiune de umplere si aceeasi timp de intrerupere. Iar un consum se face LA CEL PUTIN UN PLIN, DE UNDE SCOTI TU CA SE FACE LA 100 KM. Pai asa se duce pe A2, prinde cand este libera, face 100 km. si gata ala e consumul real. Daca face asa se amageste singur. uite exemplu: http://olx.ro/oferta/vand-bmw-diesel-full-urgent-3200e-ID47jBy.html#a0e64301be , asta este unul care si-a facut consumul cum ai spus tu si uite ce a iesit !!!! Pana si F11 -le, consuma mai mult !!!!
  3. Corect pai o fi auzit de la vre-un laudator ca lui ii consuma 6-7 in oras si atunci....... s-a speriat
  4. Ce-mi plac mie comentariile cu consumul. Dar tu cam cat ai vrea sa-ti consume masina in oras si afara? Ca daca te iei dupa unii care lor le consuma masina mai putin decat da fabricantul, atunci iti spun din start ca gresesti. Mai vedeam la cate unii cum se laudau ca ei nu au resetat consumul de 4-5000 de km. si ei credeau ca ce arata pe bord e adevarat , se amageau singuri I-a reseteaza-ti tu BC-ul cand esti in oras si o sa ai o surpriza!!!! Tu crezi ca daca mergi in afara si ai inregistrat pe bord 6 consum si dupa aia vii in oras si mai faci vreo 100 km. si pe bord ai consum de 6-7, tu crezi ca ala e real. Iti spun eu sigur ca nu e real. Uite cam asta e consumul care il da fabricantul la masina ta: http://www.autobook.ro/emisii-consum/bmw-3-series-e46-320d-saloon-35950.html, dar se stie ca fabricantul nu da un consum real, uite aici: http://www.ecomagazin.ro/cat-de-mult-te-mint-constructorii-auto-in-privinta-consumului-si-cum-iti-afecteaza-viata/, citeste si o sa intelegi exact. Dar mie stii ce imi place, s-a demonstrat de catre specialisti, ca fabricantii de masini mint in privinta consumului,il da mai mic decat real, iar la noi o sa vezi colegi care masina lor le consuma MAI PUTIN decat minte fabricantul , iar daca ii spui ca nu crezi, sa vezi ce sare la gatul tau :super: , Vrei sa vezi consumul real, fa plin ochi la pompa si mergi pana se goleste rezervorul in ORAS si dupa aia faci iar plinul ochi si calculezi si afli consumul real. Exact la fel faci si in exterior. Consumul real se face la cel putin un plin, nu cum fac unii, reseteaza calculatorul, merg 50 km. si gata ala e consumul lor real. :goodjob: si se bat cu pumnul in piept ca lor atat le consuma masina
  5. Ai vreo problema cu persoana mea?
  6. Am inteles, exact cum am banuit din primul tau post. La tine este de vina ambreiajul, de aceea ai aceste simptome. Schimba kitul complet si nu o sa mai ai probleme. Vad ca sunt toti atotstiutori si te indica gresit. Nu mai te lua dupa nimeni si fa ce ti-am spus eu, schimba ambreiajul si o sa vezi ca o sa fie bine. Dar de unde esti tu asa sigur. Instalatia are un senzor de presiune, daca stii ce rol are......... nu ai mai fi spus asa ceva. Nu exista asa ceva, stii ce simptome are cand e senzorul stricat????? Bine ca nu se acorda note la raspunsurile date, , ca ar fi numai note de 1 si 2 , cu 1-2 exceptii.
  7. Vezi ca tu te cam contrazici, sau nu explici bine. In primul post tu afirmi ca ai probleme cu ambreiajul si iti patineaza, pai daca iti patineaza si mai pornesti si clima automat masina nu mai trage cum trebuie, poti sa ajungi in faza mare de patinare si sa ramai pe loc. Acum tu spui ca masina se tureaza foarte greu, hotaraste-te, deoarece sunt doua lucruri diferite. Ori se tureaza si patineaza ambreiajulsi automat pleci greu si la demaraj depasiri tot greu, etc, deoarece patineaza, sau motorul se tureaza greu si tot la fel nu pleci normal. Care din variante este buna??? Iar cum spui tu ca la drum lung cu viteza nu se simte diferenta, pai e normal, masina merge din inertie, avand viteza. Mai intai repara-ti ambreiajul, deoarece la orice masina cand pornesti clima, iti i-a putin din puterea motorului.Nu mai cheltui bani aiurea, pe supozitiile unora. Iar daca dupa aceea mai ai probleme, atunci sa incepi cautarea defectului, altfel te vei invarti intr-un cerc vicios, mai te iei dupa unul altul si vei cheltui bani aiurea.
  8. Esti cumva mecanic, de afirmi asa ceva? Pai poate sa nu functioneze deloc ventilatorul si antigelul sa ajunga la temperatura de fierbere, adica acul de temperatura la rosu si masina tot la fel va trage.
  9. Eu cand v-am spus inca din postul asta http://www.bmwclub.ro/forums/topic/164201-bmw-525d-e60-noul-meu-opel/page__st__60__p__2278722#entry2278722 ca e samsar, v-ati suparat si mi-ati dat repede minus si vai ce m-am suparat Asta e un samsar smecher, care vine aici sa fraiereasca pe vreunul din noi. Ideea care este !!!! voi aici nu ati inteles: EL NU A CUMPARAT MASINA DE LA NIMENI CU 5200 + 300 cum spune el. El e nenea care a luat-o de pe bursaauto si vine cu povestioare de Ion creanga, doar,doar musca vreunul din colegi, asta a urmarit el de la inceput, de aceea a si spus ca e dispus sa o vanda CHIPURILE cu cat a luat-o. Numai ca el cand a fost prins cu anuntul de pe bursa, acum el o da cotita, schimba foaia si se transforma in victima, :poke: , asa ca sa -l compatimeasca colegii :gathering: Imi plac de unii colegi ca asa frumos ,, baga botul la savarina" si il mai si lauda Si DA cum v-am spus, asta e tipul nou de samsar
  10. Nu mai te chinui sa-i mai raspunzi, ca el asta si vrea. Sa aibe discutii sa rada in continuare, nu pica in plasa lui ca altii Nu vezi ca el denigreaza marca BMW, mai mult isi lauda peugeo-tul 1007 ca trage mai bine Auzi la el, masina avea bujii cu iridium si EL saracul nu avea altele de marca acasa ca sa le schimbe :super: P.I.M.P ,tu chiar il crezi cu pretul, ce naiba tu crezi ca toti sunt corecti ca tine Nu vezi ce spune: Un nene oarecum cunoscut, tocmai cumparase doua Porsche Cayenne si primise banuiesc bonus in afacere un BMW X3. Nu vezi ca face totul la misto. El a plecat sa ia masina si nu mai tine minte exact cati bani avea la el , parca s-ar fi intamplat acum vreo 5 ani si nu mai retine exact. I-a spune-i sa ti-o vanda cu 5200, ca asa se lauda ca o vinde cu cat a luat-o, sa vedem o vinde? Ca si asa spune ca masina nu e buna, consuma mult, nu trage, etc.
  11. Nu! aici tu nu ai inteles. Iar tu ii dai apa la moara cu topicul nou, pai el asta si asteapta. Ce usor cad unii in cursa. Nu te supara pe mine, dar tu nu ai vazut ,,substratul", povestirii lui. Omul e smecher rau de tot. El ce crezi ca face !!, denigreaza marca BMW, vine cu 1-2 lucruri pozitive la BMW si aduce in discutie numai problemele rele la BMW. A inceput topicul sa puna ca el a avut un Opel, care din discutii era foarte bun, are un 525 si un poegeot 1007 si a inceput sa insire tot felul de probleme aparute la masina, ca la sfarsit sa spuna ca o vinde deoarece consuma mult, el fiind sarac, dar iti baga poze asa subtil cu capacul motor desfacut Si hop, ala saracul a dat de bani si prezinta un X3 cu un pret ireal unde isi descide un topic nou http://www.bmwclub.ro/forums/topic/165938-e83-x3-20i-xdrive-alt-opel-by-db77aaa/ unde in continuare se lauda cu pretul mic,pe olx, era la 6990 e, iar el o ia la 5200 si culmea de la o cunostiinta care si-a luat 2 porsche cayenne spune ca a luat-o cu un pret mic si incepe cu denigrarea X3-ului, ca are probleme la turatii joase, ca nu trage asa bine la 150 c.p fata de peugeot 1007, etc, etc. Nu vedeti ca el face bascalie de samsar, la marca BMW. Spune ca X3 consuma mult ca nu are grup, auzi la el ce spune: ,,e incredibil de puturoasa", ca in final el sa laude peugeo-tul lui, ca trage mult mai bine, Se vede ca e povestitor bun, exact ce v-am spus, parca e ruda cu Ion Creanga. El se da asa de ranit, ca nici nu mai stia sigur cati bani are la el El asta vrea sa arunce cu noroi, iar altii curiosi sa-i puna intrebari gen: ce-a facut, cum a rezolvat problema, etc. Cel mai frumos nu mai trebuie bagat in seama si sa nu i se raspunda la provocarile lui si asav va pleaca singur. Si DA, asta e tipul nou de SAMSAR, care deschide topic, iar unii din voi il lauda , ca ce corect este el si ca ar cumpara masini de la el.
  12. Am citit cu atentie tot topicul de la inceput si pana la final, ce pot sa spun, nu stiu daca stiti vorba aia ,, bagati botul la savarina ca copiii". Voi chiar nu v-ati dat seama ca face misto de voi cu masinile si cu preturile astea. Va atras intr-o cursa frumoasa, ca se vede ca parca este ruda cu Ion Creanga, asa de frumos povestea cu lux de amanunte, a bagat cotita ca el este sarac bugetar, ca-si repara singur masina si-a atras asa frumos sustinatori de partea lui, a bagat cotita: ,, daca am spus ceva aiurea sa nu se inchida topicul", etc,etc. va bagat cotita cu consumul intre 4,5 si 15%, cu consum in oras sub 10, pai 525 si daca il impingi nu scoti 4,5 in afara, ca dupa aia sa spuna ca a vandut masina din cauza consumului mare si gata va prins ca pe copii iar voi i-ati tinut trena si ati bagat la + uri ca parca erati la concurs. Iar dupa aia din 7 iul, a vazut ca nu la mai laudat nimeni, ce a zis, hai sa va dea lovitura de gratie cu X3 -ul, mai si spunea ca el nu spune pretul cu cat l-a luat, cand el de fapt chiar astepta reactiile celorlati sa-l intrebe de pret, ca sa faca misto. Dupa aia si-a bagat tot el un anunt pe OLX, cu X3 - ul cu pret mic si rade de sa prapadeste. Voi chiar nu vedeti ca el face misto de cei care il sustin si il lauda. Pai quze si Cristian.O au dreptate cu samsareala.
  13. 325ti 2001-RAR a incadrat-o ca eur4 so mai sunt si exceptii,desi in general ai dreptate 325i 2001 este eu3,una peste alta daca colegul vrea sa fie sigur poate sa intrebe la RAR exact ce si cum. Curios la 325Ti 2001 unde RAR-ul a incadrat-o la euro 4, nu exista asa ceva, DOAR daca a avut motorul schimbat cu unul mai nou si era euro 4, trecut si in actele masinii, astfel este exclus 100%. De fapt daca stau bine sa ma gandesc, la RAR se poate orice cu bani. AM vazut un exemplu la e39 care avea motor de 2,5 tdi si culmea si automatic, la RAR la trecut de 2.0, asa ca cu bani se poate orice BMW a scos prima data euro 4 la e46 316-318 benzina, incepand cu luna parca 07 si sigur 2001, cele cu motor pana in 2.0. La motor de 2,5 BMW a scos euro4 la sfarsitul anului 2002. Oricum si la site-ul http://www.autobook.ro/emisii-consum/bmw-3-series-e46-325-ti-compact-35977.html , am vazut mici greseli, in privinta la ce euro este masina.
  14. Corect si la touring Co2 190= 2414e taxa, uite ce frumos se vede aici si taxa si CO2-ul la touring; berlina, etc. : http://www.autobook.ro/emisii-consum/calculator-emisii-consum.html?mid=6&year=2003&model=545&fuel=Diesel&capacitate=1995
  15. Pai daca tu te iei de pe mobile cu Co2-ul, gresesti, acolo CO2-ul se trece automat si se ia dupa motor cu cutie manuala, de aceea apare mic, la cutie automata este alt CO2. Iar touringul a avut in totdeauna CO2-ul mai mare in comparatie cu berlina si la cutie manuala si la automata. Daca te uiti pe mobile o sa vezi e46 325I din 2001 unde acolo scrie ca masina este euro 4, ceea ce nu este adevarat. Iar cele cateva cu Co2-ul 190 de care spui, sunt chiar automatele touring, exact cum cauta colegul. Si daca are Co2-ul 190, taxa este 2414 euro. Ia uite aici ce CO2 are un touring: http://www.autobook.ro/emisii-consum/bmw-3-series-e46-320d-touring-33737.html . Asta este cel mai bun site de verificare masini, Co2, consum real, ce euro este, nu cum spun unii ca lor le consuma masina mai putin decat da fabricantul. Cu vanzatorul ce sa vorbesti, nu vezi ca a mintit din start, eventual sa-ti trimita o poza cu brieful mic al masinii sa vezi ce Co2 are, restul ai vin-ul si verifici istoricul la reprezentanta, asta in cazul cand vrei sa platesti taxa.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.