BMWClub: Lauren_ttiu - Viewing Profile - BMWClub

Jump to content


User Rating: -----

Group:
Members
Active Posts:
17 (0.02 per day)
Most Active In:
Audio/Video/Navigatie/Electronica auto (7 posts)
Joined:
02-November 17
Profile Views:
2042
Last Active:
User is offline Mar 17 2020 12:48
Currently:
Offline

My Information

Member Title:
Nou venit
Age:
Age Unknown
Birthday:
Birthday Unknown
Gender:
Not Telling Not Telling

Contact Information

E-mail:
Click here to e-mail me

Previous Fields

Masina:
F34 320

Posts I've Made

 1. In Topic: Condens AC F34, mocheta uda dreapta

  14 October 2019 - 12:38

  Salut, sa inteleg ca teava de scurgere condens era infundata( cea care se afla sub scutul masinii pe langa cutie)? Incerc sa mai umblu acolo, sa vad daca este ceva pa acolo. Ms
 2. In Topic: Condens AC F34, mocheta uda dreapta

  03 September 2019 - 12:00

  Am verifacat daca am scurgerea condensului de la clima infundata si se pare ca nu. Am si aspirat in ideeea ca poate este partial infundata, dar se pare ca nu de aici este problema. Sa fie si alte scurgeri ceva infundate? Cele 2 mari de la parbriz(stanga- dreapta) nu sunt.
 3. In Topic: Scurgere apa parbriz

  03 September 2019 - 11:49

  Salut, din pacate inca nu am rezolvat cu apa. Am verificat daca am scurgerea condensului de la clima infundata si nu este. Mai am o solutie sa demontez pe langa cotiera sa vad daca se vede ceva pe acolo. La tine cel mai probabil este de la portiera. Banuiesc ca se uda doar cand ajunge apa pe masina(ploaie, spalatorie).
 4. In Topic: Scurgere apa parbriz

  08 August 2019 - 11:28

  Salutare, vin si eu cu o intrebare, si anume: in zona parbrizului cate scurgeri de apa sunt? Cumva 2, una stanga si una dreapta? Mai este ceva in zona stergatoare? Intreb pentru ca mi-am schimbat parbrizul la masina si la ploaie intra apa in masina prin consola cotiera prin dreeapta jos, se prelinge si uda mocheta. Am verificat daca pe la parbriz intra apa, am demontat chedere exterior, zona stergatoare cu plastice si stalpii interior si m-am dus la spalatorie. Apa nu am vazut sa intre, plafonul nu este ud. De unde ar putea sa intre apa prin consola cotiera? Este vb de un seria 3 GT, masia fara trapa. De la portiere nu intra, udatura nu vine de la usa. Orice idee este bine venita.
 5. In Topic: Aburi interior F10

  05 July 2018 - 20:03

  Eram cu un prieten in masina ( un f10 din 2014), cand incepe sa iasa abur pe gurile centrale. Cand am vazut, am ridicat capota sa vedem daca totul este in regula. Ne-am uitat si nu am constatat absolut nimic nefiresc. Oare este normal lucrul asta? Masina mea nu a facut niciodata treaba asta (tot bmw dar seria 3GT). In schimb ce am constat alteva la mine. Daca merg cu masina si am clima pornita, dupa ce opresc clima cand pornesc masina urmatoarea zi, pleaca singur ac-ul, incepe sa raceasca in masina, desi pe clima ac-ul nu este pornit, merge apx. 5 min si apoi se opreste. Imi pun si eu aceeasi intrebare, oare este normal?
  Chiar sunt curios de cele 2 fenomene.

Friends

Lauren_ttiu hasn't added any friends yet.

Comments

Lauren_ttiu has no profile comments yet. Why not say hello?


www.bmwclub.ro trafic.ro