BMWClub: victor_g - Viewing Profile - BMWClub

Jump to content

User Rating: -----

Group:
Members
Active Posts:
38 (0.09 per day)
Most Active In:
Audio/Video/Navigatie/Electronica auto (18 posts)
Joined:
12-February 18
Profile Views:
651
Last Active:
User is offline Jan 18 2019 09:22
Currently:
Offline

My Information

Member Title:
Nou venit
Age:
Age Unknown
Birthday:
Birthday Unknown
Gender:
Not Telling Not Telling

Contact Information

E-mail:
Click here to e-mail me

Previous Fields

Masina:
X3 E83 BMW X3 2.0d

Topics I've Started

 1. Manual service 2.0d 2006

  08 January 2019 - 20:11

  Salut.Am cautat dar nu am gasit nici un manual de service pentru x3 e83, 2.0d din 2006. Am gasit doar manuale de utilizare pe fanclub.MULTUMESC ANTICIPAT
 2. probleme calibrare cutie transfer X3 E83

  07 January 2019 - 19:31

  Salut. AM observat in trafic ca masina se comporta putin nefiresc in viteze mici ,la parcari ,la plecarile de pe loc in curba, exista o pauza mica intre debraierea ambreiajului si punerea in miscare a masinii si simteam cum pleca tractiunea diferentiat pe roti, oricum ceva nu era in regula desi nu aveam nici un bec aprins . Din discutii purtate cu cei de la service au zis ca trebuie calibrata cutia. Atunci s-a pus testerul pentru calibrare cutie de transfer i s-a setat prima oara punctul de zero si comanda a fost inregistrata cu succes si apoi s-au sters toate erorile din calculator daca erau si in cele din urma s-a procedat la recalibrarea cutiei.Dupa circa 20 de secunde programul a afisat ca , calibrarea nu s-a realizat din cauza de semnal comunicare neplauzibil.
  Recomandarea imediata a fost totusi sa schimb chitul de rotite de pe servomotorul zis actuator.Surpriza defectul a ramas.
  INtrebare: acest defect "calibrarea nu s-a realizat din cauza de semnal comunicare neplauzibil" e unul electric sau mecanic ? Daca ar trebui sa schimb cutia de transfer care nu e deloc ieftina pe tester ar indica sau recomanda inlocuirea acesteia ?
 3. x3 E83 2006

  23 November 2018 - 21:30

  Salut.Am o problema la demaraj in sensul in care in momentul cand ii dau kik down si de exemplu sunt in a 2-a si am 1200 de rotatii masina nu pleaca in tromba ci abia dupa 2200 rot/min masina incepe sa accelereze puternic.Am schimbat clapet acceleratie, turbocompresorul , verificat actuatorul turbinei ,schimbat galerie admisie, etc. toate noi. In orice treapta de viteza as fi si am 1200 rot/min cand o accelerez brusc nu pleaca. Pe un program de diagnoza de bmw nu imi da nici o eroare dar interpretand datele obtinute la mersul masinii la accelerare brusca motorul cere presiune dar calculatorul nu da comanda la turbina.Cine a mai avut un astfel de defect sau ce e de facut ca sa ma pot linisti si eu.
  Nu scoate fum , catalizatorul arata impecabil si preventiv i-am dat comanda de regenerare si am facut regenerarea in mers 30 km cu a 3-a si minim 60 km/h si tot degeaba.
  Ms
 4. resoftare X3 2006

  03 April 2018 - 18:19

  Salut
  Am un X3 cu motor de 2 litri si 150 CP si as dori sa il resoftez sa il fac de 180 cp.Va rog cateva idei sau persoane care fac treaba asta dar stiu despre ce este vorba.
  Multumesc anticipat
 5. Robinet de apă cu pompă de apă suplimentară x3 e83

  03 March 2018 - 17:42

  salut
  e vorba de pompa de caldura suplimentara.Intrebarea mea este daca stie cineva daca de fapt acest ansamblu de doua motorase prin care circula agent de racire din motor pentru incalzirea cabinei este de fapt aclcatuit dint-un robinet cu actionare electrica motor pas cu pas ( care de fapt ne da debitul de apa calda in vederea stabilirii automate a temperaturii interioare pe anotimpul friguros ) si o pompa electrica si care este ordinea lor (motorul mai mic si cel mai mare ).
  Se pot repara ?
  Imi apare o eroare pe tester, eroare care persista chiar dupa stregerea memoriei de erori.

  E vorba de un BMW X3 E83

  PS in catlog parts e vorba de piesa cu numarul 4

Friends

victor_g hasn't added any friends yet.

Comments

victor_g has no profile comments yet. Why not say hello?


www.bmwclub.ro trafic.ro