BMWClub: victor_g - Viewing Profile - BMWClub

Jump to content

User Rating: -----

Group:
Members
Active Posts:
30 (0.89 per day)
Most Active In:
Audio/Video/Navigatie/Electronica auto (18 posts)
Joined:
12-February 18
Profile Views:
281
Last Active:
User is offline Mar 12 2018 18:16
Currently:
Offline

My Information

Member Title:
Nou venit
Age:
Age Unknown
Birthday:
Birthday Unknown
Gender:
Not Telling Not Telling

Contact Information

E-mail:
Click here to e-mail me

Previous Fields

Masina:
X3 E83 BMW X3 2.0d

Topics I've Started

 1. Robinet de apă cu pompă de apă suplimentară x3 e83

  03 March 2018 - 17:42

  salut
  e vorba de pompa de caldura suplimentara.Intrebarea mea este daca stie cineva daca de fapt acest ansamblu de doua motorase prin care circula agent de racire din motor pentru incalzirea cabinei este de fapt aclcatuit dint-un robinet cu actionare electrica motor pas cu pas ( care de fapt ne da debitul de apa calda in vederea stabilirii automate a temperaturii interioare pe anotimpul friguros ) si o pompa electrica si care este ordinea lor (motorul mai mic si cel mai mare ).
  Se pot repara ?
  Imi apare o eroare pe tester, eroare care persista chiar dupa stregerea memoriei de erori.

  E vorba de un BMW X3 E83

  PS in catlog parts e vorba de piesa cu numarul 4
 2. consumul masinii

  02 March 2018 - 16:15

  Deci
  Am pus softul cel de BMW de diagnoza si mam jucat vreo 4 ore pe el si cu aceasta ocazie am invatat o serie de lucruri interesante vizavi de parametrii de functionare ai turbinei si temperaturilor, ai filtrului de particole ( am constatat ca aveam dezactivata functia de regenerare si am facut regenerarea ca la carte cu masina in miscare la o viteza de 60 km cu motor la 3000 rot si timp de 20 km care de fapt au fost 37 ) dar la consum am primit o explicatie care putin ma adus in zona romanesca si indicatia era ca cel din bord este unul de fapt doua si cel real e cel babesc cu plin facut dupa 100-200 km plin din nou si socotit si cam asta este consumul.Dar desi socotelile babesti sunt mai mici la suta de km in bord imi arata in jur de 14-15 L/100 km.
  Deci trebuie invatat sau setat calculatorul in vreun fel ca pe interfata nu am gasit nica. Desi injectoarele consuma in jur de 7-8 ml (mg) si seincadreaza in nivelul de uzura cuprins intre -5 si +4 ale mele aveau 0.02;0.01 ;-0.06,0.03 deci....
  Inca un pic de ajutor.Ms

  Cum fac sa imi apara consumul electronic pe dispay apropiat de cel real.
 3. RADIO BMWRCD106-08 X3 E83

  27 February 2018 - 21:02

  Salut din nou
  Am constatat ca aparatul de radio nu imi preia toate posturile in FM desi stiu ca ele emit cu semnal puternic in zona in care locuiesc.Deci care este schema sau unde se afla dispuse in masina elementele care la un loc asigura o receptie calitativa a semnalului FM sau ce trebuie facut pentru o verificare etc datimi idei sa pot face ceva in acest sens.
  Apropo aceeasi masinA BMW X3 E83
 4. lumini de faruri la deschidere

  27 February 2018 - 20:51

  Salut
  Am o intrebare si chiar doresc sa fac masina sa aprinda farurile atunci cand deschid masina din telecomanda cheii.SI reversul inainte sa cobor din masina sa pot da o comanda de actionare a farurilor pe o perioada de 30 sec dupa inchiderea usilor din telecomanda masinii de pe cheie.
 5. BMW X3 2.0 D E83-BLUETOOTH

  21 February 2018 - 20:45

  Salut
  Am un X3 din ian 2006 si un cd pe care scrie BMW NAVIGATION SYSTEM si un ecran care se afla pe bord si se deschide cand pun contactul,am pregatire pentru telefon dar chiar nu stiu ce telefon as putea conecta si comenzile clasice pe volan inclusiv radio si pilot si ultimele sapte cifre ale seriei de caroserie sunt WE47426.
  Deci ma intereseaza sa pun macar o mufa AUX sau un bluetooth sau o magazie virtuala si din nefericire nu am gasit pe nimeni inca care sa imi dea o solutie viabila.
  E imposibil acest lucru pe ce am eu ? sau e mai simplu sa nu isi bata capul unii asazisi meseriasi de BMW.Am scris si la BMW dar si de acolo nu am primit nici un raspuns.
  Va rog daca exista cineva care stie despre ce este vorba si ce am de facut sau daca exista in Romanica un service poate fi si de etnie tatara va rog sa imi spuneti si mie.
  Cu respect si multumesc anticipat celor care vor incerca sa ma ajute.Voi atasa si o poza sau doua a bordului si cd-ului.

Friends

victor_g hasn't added any friends yet.

Comments

victor_g has no profile comments yet. Why not say hello?


www.bmwclub.ro trafic.ro