BMWClub: RedCap - Viewing Profile - BMWClub

Jump to content

User Rating: ***--

Group:
Members
Active Posts:
3155 (0.67 per day)
Most Active In:
BMW Autobahn (535 posts)
Joined:
10-November 05
Profile Views:
8342
Last Active:
User is offline Private
Currently:
Offline

My Information

Member Title:
Dreamer
Age:
35 years old
Birthday:
June 26, 1983
Gender:
Male Male
Location:
The Lone Star State

Contact Information

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://
Yahoo:
Yahoo  r3dcap_the_slick

Previous Fields

Masina:
2017 F16 xDrive 35i

Latest Visitors

Posts I've Made

 1. In Topic: 2018 M3 CS

  11 October 2018 - 16:24

  Gura sparta ce am avut, gata cu uitatul dupa masina, iar m-au expediat din birou, urmeaza sa stau un an pe drumuri si prin hoteluri, iar voi sta numai la volanul unor Infiniti Q50, Q60, Cadillac-uri si ce altceva voi mai gasi de inchiriat.

  Ieri configuram un M5 cu Competition Package, arata bine masina, din pacate nu am ajuns sa si conduc una pana acum tot din lipsa de timp.
 2. In Topic: 2018 M3 CS

  09 October 2018 - 18:32

  Nu imi place Range Rover Velar-ul, ma uitam dupa Sport sau Range Rover doar de la ei. Stiu cat e 8-ul, 850i-ul e la pret de M5 ambele dotate.

  i8... hmmm... din ala chiar te chinui sa iesi, m-am urcat si in asa ceva, iesi din el ca din caiac, exagerata comparatia mea, zic doar ca idee.
 3. In Topic: 2018 M3 CS

  08 October 2018 - 22:30

  Da-l naibii de C-Class, am condus anul trecut o saptamana unul inchiriat, un C300, nu mi-a placut, si nu ma refer la faptul ca avea motor mic doar la faptul ca nu mi-a placut ca masina.

  Cand mi-am comandat X6-le, ma uitam la Range Rover dar nu mi-a mers negocierea cu ei asa ca le-am dat flit direct, am zis ca nu platesc in veci pret de sticker pentru o masina Indiana. :) La BMW am usa deschisa oricand si loc de negociat preturi, am luat 2 masini de la ei pana acum, le-am tot trimis clienti asa ca e ok la ei.

  Nu ma prea atrage ideea cu "certified preowned" nu stiu de ce, dar chiar nu, inca imi permit deprecierea unei masini noi. Legat de cat prinde Cayenne la Americani, vad pe strazi mai multe Cayenne decat X6, X6-le se vinde foarte slab in State.

  Sa stii ca la un F150 Raptor ma uitam si eu sincer sa fiu, dar am condus si d-astea si... cand ma apuc de configurat ajung la un pret de ma crucesc si zic aleluia, nu merita un Ford atatia bani in veci.

  @edit : Astept BMW-ul M8, acum sper sa nu se porceasca prea tare cu pretul comparativ cu un M6 GC, tocmai configuram in 850i M si ajunge la pretul la care configurasem si Cayenne-ul. Daca M8-ul va fi cu maxim $15k mai scump decat 850-ul ce l-am configurat, atunci sunt pus serios pe ganduri. :D
 4. In Topic: 2017 BMW F16 35i

  08 October 2018 - 22:03

  Eu am altceva, am pus pe pagina trecuta ce anume mi-am luat, dar inca nu am avut vreme de montat asa ceva si nici de mers cu masina la service ca apropos, nici busola din oglinda nu imi mai merge de cateva luni bune si trebuie sa mi-o schimbe pe garantie. Momentan sunt prins cu treaba acasa, tot lucrez pe acasa de nebun, nici eu nu mai stiu de cand nu am mai spalat masina, dar pana nu termin cu praful nu stau de spalat masina.
 5. In Topic: 2018 M3 CS

  08 October 2018 - 22:01

  Ma uitam sa imi configurez un Cayenne S dar doar in optionale bag o carca de bani. Nu vreau Mercedes, singurul pe care l-as vrea ar fi un S-Class, la altceva de la Mercedes nu ma prea uit. Pana la urma ma vad uitandu-ma iar la un X6 M dar e aproape de finalul vietii si generatia urmatoare cam bate la usa. Desi poate ma razgandesc si imi iau un truck American ca si-asa in ultima vreme tot ajung pe la Home Depot si alte magazine de genul din ce in ce mai des. Asta daca nu cumva imi fac astia la munca de duca din birou si o tin numai pe drumuri cum am stat de vreo 2 ani incoace cu masina inchiriata si atunci chiar nu ma mai doare capul ce sa imi iau ca p-aia o schimb ca pe dracu saptamanal sau cand ma apuca pe mine nebuneala.

Friends

Showing 10 random friends of 10

Comments

RedCap has no profile comments yet. Why not say hello?


www.bmwclub.ro trafic.ro