BMWClub: florea2 - Viewing Profile - BMWClub

Jump to content

Anunt important! Datorită evenimentelor curente cauzate de COVID-19, BMWClub România vă roagă insistent:

• Rămâneți în case!
• Respectați întocmai indicațiile și recomandările autorităților abilitate!
• Nu răspândiți știri false!
• Informați-vă doar din sursele oficiale!
• Mențineți igiena personală conform recomandărilor!
• Nu sunați la 112 decât pentru urgențe reale!
• În cazul în care manifestați simptome (febră, tuse seacă, oboseală, greutate în respirație, etc) sunați imediat medicul de familie înainte de a vă deplasa la camera de gardă a unui spital (UPU). Este important să protejăm personalul medical din spitale!

Trecem printr-o perioadă extrem de dificilă la nivel global și doar împreună vom reuși să trecem peste situația actuală.

Covid-19 TELVERDE – 0800.800.358

User Rating: -----

Group:
Members
Active Posts:
48 (0.1 per day)
Most Active In:
Seria X (17 posts)
Joined:
03-December 18
Profile Views:
460
Last Active:
User is offline Yesterday, 14:39
Currently:
Offline

My Information

Member Title:
Nou venit
Age:
Age Unknown
Birthday:
Birthday Unknown
Gender:
Not Telling Not Telling

Contact Information

E-mail:
Private

Previous Fields

Masina:
BMW x3

Posts I've Made

 1. In Topic: DPF OFF = Amendă?

  17 February 2020 - 23:18

  DPF OFF = masina miroase a saracie si ghiolbanie !
 2. In Topic: Vreau niste pareri despre xDrive: este un "must-have" sau optional?

  07 February 2020 - 13:52

  Interesant ar fi un sondaj, cine ARE x-drive si-l permite financiar, dar nu ii place(efectiv l-ar dezactiva) VS. isi permite si e bucuros ca l-a platit (poate, cine stie, o sa ii fie util intr-o situatie limita si e suficient ) . Sincer sa fie , zic :)
 3. In Topic: Problema racitor gaze F10

  30 January 2020 - 17:26

  Salut, si al meu x3 este in baza de date pt inlcurie racitor (ma rog, componenteEGR, nu a putut explica exact). Am aflat sunand la reprezentanta ; pe site-ul bmw.ro VIN_ul figura ca nefiind in campanie de rechemare , eu am luat masina de la Bavaria Munhen.

  Pe 13.01 au facut constatarea si mi-au spus ca piesele vin in 6 zile. Azi am sunat si nu aveau piesele, motivnad ca este un canal diferit, pe garantie si de aceea dureaza. Deduc ca atunci cand dai bani vine mai repede piesa. La intrebarea pusa specialistului bmw referitoare la un posibil incendiu in conditiile date , mi-a spus ca pot aduce masina in parcare la ei pana vine piesa :), evident nestiind un termen si nici macar estima unul. Eu prin natura job-ului pot sti cand vine orice marfa din China, USA, sau UE, dand um mail si intreband producatorul/transportatorul , asta pt ca venitul meu depinde de clienti mei..

  Deci am stat de vorba cu un tip nepragatit, ca muuuulti altii ramasi in Romania. Este a 4 reprezentanta BMW in care dau peste autosificienti aroganti slab pregatiti in comunicare si date tehnice.

  Sper sa nu apara probleme si sa ...vina piesa.

  Spor.
 4. In Topic: Badarani si badaranii in trafic

  07 January 2020 - 23:19

  View Postbomb3009, on 07 January 2020 - 22:13, said:

  Legile sunt asa cum sunt dar trebuie respectate. Pentru mine e destul de clar fapta conducatorului auto e contraventie si fapta vatmanului e infractiune. Din punct de vedere abstract e clar care e mai periculoasa. Raportat la toate circumstantele fiecare trece prin filtrul propriu evenimentele si are o parere si o opinie.

  De multe ori incetinesc in oras din cauza pietonilor care trec neregulamentar, de acuma mai bine ii calc ca doar am prioritate si ei nu au ce cauta pe carosabil.

  :) sper ca acei pietoni nu se arunca in fata masinii cu intentia de a te opri, ba mai mult se culca pe sosea, impiedicandu-te astfel sa continui drumul.
 5. In Topic: Badarani si badaranii in trafic

  07 January 2020 - 21:00

  View PostRomulus, on 07 January 2020 - 16:12, said:

  Da, chiar cred ca doar legea va indrepta lucrurile. Altfel tara se va indrepta in loc de spre "apa calda" spre "bananier".

  Si eu cred ca lucrurile se schimba in bine, incet..cu noile generatii, de exemplu eu am Bmw si nu ma port ca un mitocan in trafic,nici in afara lui. Nu arunc pe jos, imi platesc impozitele, imi educ copiii sa fie respectuosi si civilizati, ma stradui sa nu deranjez lumea din juru meu. Insa specimenele cum e glezne goale asta lovit de tramvai, nu va fi educat niciodat cu vorba buna si nici cu nebagarea in seama, adica sa ne prefacem ca nu vedem. Alte compartii..ca daca era la volan o femie batrana...o domnisoara neajutaorata, nu au logica ; la volan era un gibon. Eu in 15 ani de sofat in Bucuresti nu am vazut domnisoare neajutorte care fac sicane in trafic. provocarile si golaniile le fac acesti descendenti ai triburilor venite din India care pana pe la 1850 au fost robi, apoi nomazi mestesugari si odata cu libertatea de circulatie au devenit barosani cu scoala veti* .

  Educatia(corectia ) lor trebuie facuta cu forata, adica itr-un stat norml la cap, cu sanctiuni usturatoare pentru intrarea pe linia de tramvai, daca vb de exemplul din topic, astfel incat sa il descurajezi. daca asa sistem coercitiv nu avem, atunci e sa facem ? sa intoarcem capul ca si cand ei nu exista.

Friends

florea2 hasn't added any friends yet.

Comments

Page 1 of 1
 1. Photo

  Balan Marius 

  09 Jan 2019 - 17:49
  nu am primit
Page 1 of 1

www.bmwclub.ro trafic.ro