BMWClub: Registration Form - BMWClub

Jump to content

Anunt important! Datorită evenimentelor curente cauzate de COVID-19, BMWClub România vă roagă insistent:

• Rămâneți în case!
• Respectați întocmai indicațiile și recomandările autorităților abilitate!
• Nu răspândiți știri false!
• Informați-vă doar din sursele oficiale!
• Mențineți igiena personală conform recomandărilor!
• Nu sunați la 112 decât pentru urgențe reale!
• În cazul în care manifestați simptome (febră, tuse seacă, oboseală, greutate în respirație, etc) sunați imediat medicul de familie înainte de a vă deplasa la camera de gardă a unui spital (UPU). Este important să protejăm personalul medical din spitale!

Trecem printr-o perioadă extrem de dificilă la nivel global și doar împreună vom reuși să trecem peste situația actuală.

Covid-19 TELVERDE – 0800.800.358

Registration Terms & Rules

In order to proceed, you must agree to the following:


Forum Terms & Rules

Forum - termeni si conditii

Prin continuare, va dati acceptul pentru a folosi datele dvs. de identificare conforme cu prevederile legislative privind datele personale in vigoare in Romania, cum ar fi legea 677/2001 si Regulamentul (EU) 2016/679 ("RGPD").

Pentru desfasurarea relatiei dintre dumneavoastra si bmwclub.ro, respectiv oferirea serviciilor prin intermediul Site-ului (vizualizarea discutiilor de pe Forumul bmwclub.ro, participare la discutii, etc):
- Date necesare: adresa e-mail, username, parola, adresa IP. Furnizarea acestor date este obligatorie intrucat fara ele nu este posibila inregistrarea unui cont, autentificarea in cont, postarea de mesaje, primirea de notificari si alte functionalitati care fac parte din serviciile oferite pe Site
- Date optionale: data nasterii, sex, interese, website URL (site propriu). Furnizarea acestor date este pur voluntara. Accesul la toate serviciile oferite pe Site nu este conditionat sau impiedicat de absenta lor. Recomandam sa nu furnizati aceste date.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza prevederile din cuprinsul Termenilor si Conditiilor, prevederi acceptate in momentul inregistrarii contului de membru si care au rol de contract intre parti. Deasemenea, prelucrarea datelor se bazeaza si pe interesul legitim al bmwclub.ro de a putea oferi in siguranta serviciile prin intermediul Site-ului. Prelucrarea "datelor optionale" se bazeaza pe consimtamantul persoanei vizate, dat in mod explicit la introducerea acestora.

Am luat la cunostinta Regulamentul BMWClub.ro si il voi respecta. Prin continuare imi dau acordul explicit pentru folosirea datelor personale oferite pentru a crea cont pe acest website.

Daca nu sunteti siguri, va rugam sa amanati inregistrarea si sa ne contactati direct la adresa de email: admin @ bmwclub . ro
www.bmwclub.ro trafic.ro