BMWClub: Sanctiuni aplicabile in sectiunea de Mica Publicitate - BMWClub

Jump to content


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Sanctiuni aplicabile in sectiunea de Mica Publicitate

#1 User is offline   paul 

  • Member
  • Group: Banned
  • Posts: 8093
  • Joined: 12-October 05
  • Gender:Male
  • Location:Somewhere over the rainbow

Posted 08 December 2008 - 18:52

Sanctiuni aplicabile in sectiunea de Mica Publicitate.

Regulile pot fi gasite aici si apar automat la inceputul fiecarui topic din sectiunea Mica Publicitate. Nerespectarea regulilor de postare specifice sectiunii de Mica publicitate se sanctioneaza astfel :

1. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile.

2. Daca in perioada in care anuntul este inchis pentru nerespectarea regulamentului userul posteaza un alt anunt similar, ambele anunturi vor fi sterse fara avertisment si nu va mai fi permis un alt anunt similar.

3. Daca un user care are deja 3 anunturi active ( chiar daca acestea sunt blocate pentru incalcarea regulilor de la MP) deschide un al 4-lea anunt, toate anunturile vor fi comasate, inchise pentru 10 zile si userul va fi suspendat pentru 10 zile. La fel se sanctioneaza si postarea unui anunt de mai multe ori.

Nu se considera anunturi active anunturile care sunt inchise la solicitarea initiatorului. De aceea este in interesul vanzatorului sa solicite inchiderea topicurilor la care doreste sa renunte.

4. Nu este permisa interpelarea moderatorilor/administratorilor de catre userii care au anunturi blocate/sterse. Necunoasterea regulamentului nu poate constitui o justificare. Insistentele vor duce la sanctionarea userului cu 5 zile suspendare.

5. Repetarea situatiilor de mai sus duce la suspendarea userului pentru o perioada de 30 de zile.

6. Vanzatorul va avea obligatoriu completata locatia la profil. Vanzatorul va trebui sa precizeze clar localitatea in care se afla produsele, precum si disponibilitatea de expediere a produselor (sau de prestare a serviciilor) in alte localitati, printr-o firma de curierat, specificand si cine suporta costurile de transport.
Nerespectarea acestei reguli va duce la blocarea anuntului pana la completarea tuturor acestor date.

7. Orice anunt de vanzare care nu contine pretul in primul post va fi inchis. Va fi redeschis doar in momentul in care initiatorul solicita unui moderator adaugarea pretului la anunt.
Oricine vinde ceva intr-un topic de cumparare este obligat sa specifice pretul. Formularile de genul "am eu, cat dai? sau suna-ma" nu sunt admise si se sanctioneza cu 3 zile de suspendare in caz de recidiva.

8. Topicurile de vanzare in care nu s-a mai postat nimic timp 15 zile calendaristice vor putea fi inchise. In acest caz, daca mai este interesat de topic, initiatorul poate trimite un PM unui moderator pentru redeschiderea topicului.

9. Nu este permisa transformarea semnaturii, a nick-ului sau a avatar-ului in reclama comerciala. Sunt interzise: numele de companii, ofertele de servicii, produse, date de contact, link-uri sau nume de site-uri web. Orice nick care se incadreaza in aceasta categorie va fi suspendat definitiv si fara preaviz.

10. Redeschiderea topicurilor inchise la MP.
Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii. Obligatoriu in report se va trimite un link catre topic, altfel solicitarea nu va fi luata in considerare. Este interesul si obligatia vanzatorului sa solicite deblocarea anuntului dupa expirarea sanctiunii.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users