BMWClub: FoxKhan - Viewing Profile - BMWClub

Jump to content


User Rating: -----

Group:
Members
Active Posts:
4 (0.02 per day)
Most Active In:
Audio/Video/Navigatie/Electronica auto (2 posts)
Joined:
26-November 19
Profile Views:
201
Last Active:
User is offline Jan 09 2020 01:40
Currently:
Offline

My Information

Member Title:
Nou venit
Age:
35 years old
Birthday:
June 30, 1984
Gender:
Male Male
Location:
Brasov

Contact Information

E-mail:
Click here to e-mail me

Previous Fields

Masina:
E91 320d (2005 - cutie automat„)

Topics I've Started

 1. Ajutor update module E91 - 2005

  03 January 2020 - 21:23

  Bună seara,

  La mulți ani! Să aveți un an excelent!

  Cu aproximativ două luni în urmă, CCC-ul de pe BMW-ul meu din 2005 (E91 - 320d, M47) s-a stricat. Am trimis unitatea la un atelier de reparații din capitală.

  Am primit-o chiar înainte de Crăciun, am instalat-o și am observat că Aux In și senzorii de parcare nu funcționează. Am sunat la atelierul de reparații și de acolo am fost trimis la un tânăr din orașul meu care a rezolvat problema aproape instantaneu folosind un laptop și ceea ce semăna cu un cablu K + DCAN. Când tocmai urma să plec, mi-am dat seama că deși senzorii funcționează, lipsește avertizarea sonoră. Am sunat din nou la atelierul de reparații și mi s-a spus că celelalte module ale mașinii trebuie și ele actualizate - în special modulul Gateway și PDC (Park Distance Control).

  De asemenea, mi s-a comunicat că pentru asta va trebui să plătesc, deoarece este o problemă separată de CCC...

  Nu vreau să mă plâng, dar de când am cumpărat această mașină am întâlnit doar mecanici care fac o treabă de mântuială sau indivizi care încearcă să mă stoarcă de bani.

  De aceea, încerc să învăț să rezolv cât mai multe probleme ale mașinii singur. Zilele trecute am instalat pachetul de software de la BimmerGeeks și mă gândesc să cumpăr un cablu K + DCAN și să fac eu actualizările, cel puțin cele două necesare. (Dețin deja și un încărcător de baterii decent.)

  Întrebarea mea către dumneavoastră este: Cât de dificil și cât de riscant ar fi să fac aceste update-uri singur? M-aș descurca sau ar fi mai bine să merg la un profesionist care are tester ICOM. Cunoașteți un om de calitate în Brașov care m-ar putea ajuta?

  Din câte am citit, este riscant să încerc un update general al tuturor modulelor. Ar fi mai indicat să iau modulele unul câte unul sau să fac update doar la cele care au nevoie de actualizare (Gateway și PDC)?

  Mulțumesc,

  Ștefan
 2. E91 320D (2005) probleme CCC & și micro-switch haion

  26 November 2019 - 19:27

  Bună seara,

  Vă salut din Brașov! Am nevoie de ajutor pentru a diagnostica și rezolva două probleme la mașina mea.

  1. Cu aproximativ o lună în urmă, a încetat să mai funcționeze butonul de deschidere al geamului de la haion. L-am desfăcut și curățat, a mai funcționat intermitent, doar de câteva ori (de cele mai multe ori nu).

  Nu-mi dau seama dacă s-a stricat butonul sau firul este întrerupt undeva. Îmi puteți recomanda o metodă de a afla? Există vreo metodă de a-mi programa una dintre chei pentru a deschide geamul de la haion în loc de portbagaj?

  Dacă este vorba de fir, m-ar ajuta să știu traseul firelor. De asemenea, și o sursă de a găsi un buton ieftin pentru a-l înlocui pe cel posibil defect.

  2. Recent a început să-mi facă probleme și navigația (CCC). În primă fază pornea la începutul zilei, dar făcea probleme la pornirile ulterioare din aceeași zi. Mai precis, ecran alb și reboot în continuu. Acum fie se blochează la imaginea inițială (BMW, fie prezintă ecran alb și reboot în continuu.

  La sugestia cuiva am deconectat complet modulul bluetooh (Motorola) din portbagaj. Aceleași simptome, nu s-a schimbat nimic. Aveți idee ce s-a stricat?

  Mulțumesc frumos,

  Fox

Friends

FoxKhan hasn't added any friends yet.

Comments

FoxKhan has no profile comments yet. Why not say hello?


www.bmwclub.ro trafic.ro