Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov). Hai si tu cu noi la intalnire! ×

BMW Seria 5 F10 535d XDrive, Model 2012 cu M-packet. 259000 km, 12000 euro

hardocp

Recommended Posts

Salutari,

vand masina mea de suflet, un BMW Seria 5 F10 535d XDrive, Model 2012 cu M-packet. Am cumparat-o in iunie 2021 la 213k km si am tinut-o in puf de atunci, cu o lista lunga de reparatii si imbunatatiri (am pus la final lista). A avut Casco in ultimii 4 ani dar am schimbat doar 2 parbrize, in rest nu am avut evenimente. O vand pentru ca fac cei mai multi km in oras si am trecut pe o masina electrica (am panouri acasa). ITP valabil 05.2026, RCA 07.2026.

Imbunatatiri notabile: intercooler Wagner, downpipe cu catalizator RM Motors, evacuare custom, ECU tuning la Completechip (378HP/768Nm, opacitate 0.9K), MMI Andream (Wireless Android Play/Apple Carplay).

Pun si linkul catre autovit, pentru poze: https://www.autovit.ro/autoturisme/anunt/bmw-seria-5-ver-535d-xdrive-at-ID7HDsqC.html?isPreview=1

Consum la drum lung: 6.6% (Viena-Arad pe autostrazi, la 130km/h) si 7.3% (Bucuresti-Regensburg si retur, 3500km, mers sportiv, cu sectiuni de autostrada fara limita de viteza).

Foarte confortabila, chiar si pe drumuri rele.

• Motorizare: 3.0 diesel bi-turbo 313HP, euro 5, evacuare dubla, Cutie Automata 8+1 trepte
  • Moduri de condus: Eco/Comfort/Sport/Sport+
  • Sistem Start stop, Pilot automat / Cruise control
  • Jante 18" in 2 dimensiuni cu anvelope vara, indreptate si vopsite gri in 2023, stare perfecta.
  • Jante 18" separate cu anvelope iarna, vopsite gri in 2023, stare perfecta.
  • Interior piele bej, plafon negru, scaune sport, scaune fata incalzite.
  • Volan sport de piele, cu padele
  • Tetiere active in caz de accident
  • Faruri Bixenon Adaptive, fază lungă/scurtă automată, spalator automat faruri
  • Keyless GO
  • Senzori ploaie
  • Navigatie mare
  • Afișaj instrumente parțial digital
  • Camere 360
  • Senzori Parcare Fata/Spate
  • Head Up Display, Recunosteare limite viteza
  • Sistem de Navigatie Profesional cu Carplay/Android
  • Oglinzi incalzite si reglabile electric
  • Bancheta spate rabatabila fractionar 60/40.
  • Suport telefon Magsafe
  • 2 chei originale

Schimbul de ulei si filtru motor a fost facut la maxim 10 mii km.

Reparatii/intretinere importante, toate facute in service-uri autorizate BMW, cu piese originale BMW:

• schimb capat tacheti (2021)
  • schimb admisie, corp filtru ulei, garnituri filtru ulei, oringuri instalatie racire, origuri turbo, amortizoare motor (2022)
  • schimb baterie 12v (2022)
  • schimb turbine, galerie evacuare, garnituri conexe (2022)
  • schimb semeringuri si bucsa cutie transfer
  • revizie cutie viteze la service autorizat ZF, cu schimb ulei cutie (martie 2023)
  • schimb discuri si placute fata, lichid frana (iunie 2023)
  • schimb discuri si placute spate (decembrie 2023)
  • schimb curea accesorii si role intindere (iulie 2023)
  • schimb arcuri spate, brate superioare fata, pivot fata stanga (noiembrie 2024)
  • schimb ulei + filtre ulei + habitaclu + motorina (noiembrie 2024)
  • schimb cuzineti, role intinzatoare distributie, garnitura capac tacheti (februarie 2025)
  • schimb ulei + filtru ulei (iunie 2025, 255k km)
  • schimb agregat clima (iulie 2025)