Jump to content

801A4C SINE: Undervoltage Detected in internal voltage supply ( baterie sirena alarma) BMW F25

Recommended Posts

In urma unei diagnoze am vazut aceasta eroare "801A4C SINE: Undervoltage Detected in internal voltage supply" care face referire la bateria din difuzorul alarmei. Este o baterie ce alimenteaza alarma, in caz de deconectare/golire a bateriei alarma de modificare a planului (inclinare/ridicare de la sol) ramane activa . Sunt doua variante de rezolvare a problemei.Se cumpara una nou/second si se schimba, sau se desface si se schimba bateria. Soneria este facuta din 2 bucati dar lipita la mijloc. Pentru a se desface trebuie taiat cu bomfaierul subtire sau cu un biax pe dunga de la mijloc. Taietura nu trebuie sa fie adanca pentru ca materialul nu este gros. Se schimba bateria si se lipeste cu bicomponent epoxy (investitie bateria+lipici) 

image.thumb.jpeg.7744b2791d30172dee55e6e4add09559.jpegimage.png.61597a4bedbddd32789c786c7cbd6ea7.png

Pentru a se demonta de pe masina,in mod normal se da roata stanga jos si se da jos carenajul de plastic al aripii. (suruburi,nituri plastic etc)Eu am ales o varianta mai simpla. Am reusit sa bag mana in gaura dintre far stanga si intaritua metalica de la trager si cu o cheie fixa cu clichet de 13. Am desfacut cele 2 piulite de jos si am scos suportul in sus (grija sa nu scapati piulitele). Dupa ce am ridicat putin sirena,am desfacut surubul de sus cu o cheie de 10, am deconecat mufa si am scos sirena. in cazul meu am cumparat alta de pe ebay second din 2023 cu 160 lei,transport inclus. Cativa ani tine sigur. O am pe ceea veche de rezerva in caz de ceva. Poza de mai sus cu sirena desfacuta, este poza de la sirena data jos de mine. Atasez poze cu locatia sirenei si a  suruburilor de jos a suportului. Sunt mai greu accesibile, dar am preferat sa pierd mai mult timp decat sa defac mai mult la masina.

Cod model pe masina :65759303560 -Reparatie- baterie 15 lei/ lipici bicomponent 30 lei (45 lei total)

Cod model ultimul model :65759493759- magazin online- 1.205,77 Ron / ebay UE second 160 lei transport inclus 

image.thumb.jpeg.a9e623d3caed4518517503e37a7c7857.jpegimage.thumb.jpeg.b9d2085aac50a9aec144206f81d986ee.jpeg

image.thumb.jpeg.a0b1775588e28ab98042fc04dc6ff9e5.jpegimage.thumb.jpeg.de911770953e68a0eab783d8fdb0be57.jpeg

Edited by Martines

• Martines changed the title to 801A4C SINE: Undervoltage Detected in internal voltage supply ( baterie sirena alarma) BMW F25