Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov). Hai si tu cu noi la intalnire! ×

difuzoare

Recommended Posts

eu as pune focal (gama polyglass) de 16,5 si fata si spate cu statie si player alpine ida x305. am vazut configuratia asta la un cunoscut si mi s-a parut de departe cel mai bun sunet pe care l-am auzit intr-o masina. la masinile noastre din pacate va trebuii sa modifici destule ca sa incadrezi difurile de 16,5 in usi. si eu sunt audiofil dar nu am gasit curajul sa schimb pana acum ceva la sistemul stock

de acord cu tine...dar de aseara pana azi m-am razgandit...

in ce fel..iti zic acum...daca acceptam schimbarea de look in bord prin montarea unui cd aftermarket..e am aflat ulterior ca trebuie sa mai cumpar si adaptor pt comenzile pe volan...iar adaptorul pt cd clarion nu am gasit ci doar pt cd alpine si este la 500 ron...plus cdplayeru plus montajul plus difuzoarele...ma ajunge foarte mult...

si cred ca schimb difuzoarele dar pastrez m arimea de 13...iau dalea cu crossover ...

si pun un cd player OEM...la 130 euro gasesc eu unu ca am vazut ca se cere 150 pe ele

calitatea sunetului nu poate sa fie aceeasi dar ramane bordu intact si daca e poate pun un amplificator pe boxe si gata

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.