Cumpar BMW 320D E90 exclus samsari
Posted 06 February 2012 - 18:22
O sa gaseasca anul asta sigur, depinde cata rabdare are. Zic asta avand in vedere ca vor aparea si F30-urile pe autovit in curand asa ca preturile la E90 se vor prabusi.
Posted 06 February 2012 - 19:54
Adrian M, on 06 February 2012 - 18:22, said:
O sa gaseasca anul asta sigur, depinde cata rabdare are. Zic asta avand in vedere ca vor aparea si F30-urile pe autovit in curand asa ca preturile la E90 se vor prabusi.
Asta c asa e. Desi... Miam configurar un 320 d f30 pe bmw.de( ma gandesc serios sa imi iau unu la sfarsirul anului acesta) si a ajuns la 53000 euro. Deci... Nu stiu cat de ieftine vor fi... La ce bani vor sa dea cumparatorii nostrii pe masini( vezi tipu care a deschis topicul)... Nu stiu cata vanzare vor avea anu acesta
Posted 06 February 2012 - 20:48
Seria 3 e o masina care tine de pret. Daca vrei sa faci o afacere la masina second, seria 7 ofera cel mai mare castig pret second mult mai mic decat nou.Acum la E90 poti sa prinzi o ocazie normal, dar sunt si altii care se ocupa special de vanzari auto si ei urmaresc tot timpul sa prinda ocazii.Eu cred ca din cauza banilor trebuie sa faci un compromis si sa iei o masina ce iti place si care ti-o permiti, fara sa pui mare accent pe toate dotarile enumerate si km si sa o iei in viitorul apropiat, altfel pe cand iei masina deja ti se pare ca ai vrea altceva.
This post has been edited by bm3rmy: 06 February 2012 - 20:49
Share this topic:
1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Help
This topic is locked