BMWClub: Un alt proiect de lege - BMWClub

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Un alt proiect de lege A cata modificare a codului rutier este? Rate Topic: -----

#21 User is offline   aeerdna 

• Senior
  • Group: Members

Posted 21 February 2012 - 23:57

biensur ! nu sunt un fin colectionar, dar am cateva la activ si n-am platit niciodata.. nici nu stiam ca "se pun". :smile:
0

#22 User is offline   max83 

• mass hypnosis

Posted 21 February 2012 - 23:58

View Postex0rcistu, on 21 February 2012 - 23:50, said:

de ce nu vrei sa platesti amenda daca ai gresit ?

poate consider ca nu am gresit si nu vreau sa o platesc. sau poate recunosc cand e cazul, si o platesc. sau poate intarzi, poate nu ai bani atunci....si uite permisul, nu e permisul...apoi drumuri, stat la cozi, du-te vino ca sa il iei inapoi :frantics:

+1 Similea

Daca imi pune statul poprire pe salariu, pai atunci cum mama dreaq sa imi mai ia si permisul?! Nu stiu daca se pun si penalizari la astea...ar fi parfum

This post has been edited by max83: 22 February 2012 - 00:03

0

#23 User is offline   Similea 

• MUS

Posted 22 February 2012 - 00:00

asta cu "e bine ca se schimba" functioneaza pana ti-o furi tu. atunci se schimba treaba. na abuzu'
0

#24 User is offline   ex0rcistu 

• Începător

Posted 22 February 2012 - 00:02

View Postmax83, on 21 February 2012 - 23:58, said:

poate consider ca nu am gresit. sau poate recunosc cand e cazul, si o platesc. poate intarzi, poate nu ai bani atunci....si uite permisul, nu e permisul...apoi drumuri, stat la cozi, du-te vino ca sa il iei inapoi :frantics:

daca nu ai gresit o contesti , daca nu ai bani nu gresesti sau nu circuli .
0

#25 User is offline   blitzu 

• Senior

Posted 22 February 2012 - 00:04

E un cerc vicios max :) Nu platesti amenda, se considera ca furi statu' si n-are bani sa-ti faca strazi bune ...si tot asa. Eh, problema e ca se baga unii in cerc si strica hora, dar asta e alta problema si CHIAR insist sa nu o abordam si aici. Impozit mai mare pe a2-a masina nu s-a inventat in Ro. , e normal, daca chiar ai nevoie de a 2-a masina inseamna ca produce si atunci iti merita sa platesti. Max, mai ai un pic de rabdare fiindca nu suntem nici pe departe aliniati cu alte state la taxe si impozite....si legi. Ce te faci in vacanta cand iei amenda inafara tarii si nu pleci pana nu o platesti?! Sau nici aia nu merita, chiar daca ai mers lin si glontz pe autostrada. Tu roaga-te sa castigi din ce in ce mai mult, statul se ocupa sa-i cheltui in magazinul lui.

De ce-ti mai platesti impozitele daca nu platesti amenzile? ...oare.... ca suntem mari si tari atata timp cat nu riscam sa pierdem nimic. Huiduim statu' pe din dos dar in acelasi timp ne e frica de el ca de dracu'....Asa-i ?
0

#26 User is offline   max83 

• mass hypnosis

Posted 22 February 2012 - 00:10

View Postblitzu, on 22 February 2012 - 00:04, said:

De ce-ti mai platesti impozitele daca nu platesti amenzile? ...oare.... ca suntem mari si tari atata timp cat nu riscam sa pierdem nimic. Huiduim statu' pe din dos dar in acelasi timp ne e frica de el ca de dracu'....Asa-i ?

nu mai presupune... :thumbsup:

In fine, e bine. Eu vreau zile pare/impare. Si gata.

This post has been edited by max83: 22 February 2012 - 00:11

0

#27 User is offline   blitzu 

• Senior

Posted 22 February 2012 - 00:16

Maxe, stiu ca n-ai atata tupeu sa nu-ti platesti impozitu' pe masina si casa, nu trebuie sa presupun :fear:
In rest, nimic iesit din comun fata de alte parti unde ne dorim sa emigram ca e cainii unsi cu miere si colaci legati in coada.:poke:
0

#28 User is offline   sax1987 

• sifon/ turnator

Posted 22 February 2012 - 10:44

Am vrut sa scriu si eu o parere dar cand am vazut posturile kilometrice a lui max am renuntat :frantics:
0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

www.bmwclub.ro trafic.ro