BMWClub: bmw professional radio e90 - BMWClub

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

bmw professional radio e90 Rate Topic: -----

#1 User is offline   Sibianul 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1226
  • Joined: 03-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Hermannstadt
  • Interests:i don't have

Posted 15 August 2012 - 18:09

Stie cineva daca e nevoie de codare pt. inlocuirea unui business radio cu bmw professional radio la un e90 sau e plug and play
0

#2 User is offline   ionut1985 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1006
  • Joined: 17-February 10
  • Gender:Male
  • Location:galati/franta

Posted 16 August 2012 - 00:52

View PostSibianul, on 15 August 2012 - 18:09, said:

Stie cineva daca e nevoie de codare pt. inlocuirea unui business radio cu bmw professional radio la un e90 sau e plug and play

o sa functioneze dar trebuie codat poate masina donatoare nu avea optinile tale si inves
0

#3 User is offline   mikken 

  • Fan
  • Group: Members
  • Posts: 2381
  • Joined: 23-April 07
  • Gender:Male
  • Location:Germany

Posted 23 August 2012 - 11:54

e totul plug and play, am facut eu acest schimb si totul merge perfect ;)

din ce am inteles poti sa faci si codarea, care iti activeaza niste functii in plus, de genul sa auzi parktronic-ul in boxele masinii (pentru senzorii spate se aude in boxele spate, iar pentru senzorii fata in cele frontale...interesanta optiune)...sau iti egalizeaza spectrul de frecvente, pentru ca din cate stiu, cel business are niste reglaje facute, astfel incat sa redea ok si frecventele inalte pe difuzoarele de medii/inalte din usi (nu are tweeterele in stalpii fata).

ca si feedback al schimbarii sunetului (fara codare), mie mi s-a parut mare diferenta. se aude mai tare, distorsioneaza de la volum mai ridicat, basul este mai accentuat un pic si parca au inviat difuzoarele spate, pe care pana acum cu cd-ul business parca nu le auzeam ;)
0

#4 User is offline   Sibianul 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1226
  • Joined: 03-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Hermannstadt
  • Interests:i don't have

Posted 23 August 2012 - 12:43

View Postmikken, on 23 August 2012 - 11:54, said:

e totul plug and play, am facut eu acest schimb si totul merge perfect ;)

din ce am inteles poti sa faci si codarea, care iti activeaza niste functii in plus, de genul sa auzi parktronic-ul in boxele masinii (pentru senzorii spate se aude in boxele spate, iar pentru senzorii fata in cele frontale...interesanta optiune)...sau iti egalizeaza spectrul de frecvente, pentru ca din cate stiu, cel business are niste reglaje facute, astfel incat sa redea ok si frecventele inalte pe difuzoarele de medii/inalte din usi (nu are tweeterele in stalpii fata).

ca si feedback al schimbarii sunetului (fara codare), mie mi s-a parut mare diferenta. se aude mai tare, distorsioneaza de la volum mai ridicat, basul este mai accentuat un pic si parca au inviat difuzoarele spate, pe care pana acum cu cd-ul business parca nu le auzeam ;)

deci cu alte cuvinte se zici ca merita rocada///mai trebuie sa gasesc aparatul pt ca cel care vroiam sa il iau nu era ok ca si aspect si am renuntat la el .


ps:'mikken'am vazut intr-un topic de al tau parca ca tu ai schimbat releul de buji ;da-mi te rog si mie un cod oem pt releul in cauza ca am acelasi motor cu al tau si fiind la prima masina diesel ma familiarizez mai greu cu piesele astea :rolleyes:
0

#5 User is offline   Sibianul 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1226
  • Joined: 03-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Hermannstadt
  • Interests:i don't have

Posted 23 August 2012 - 13:42

am gasit codul la releu de buji (12217801200--asta e nu?)
0

#6 User is offline   mikken 

  • Fan
  • Group: Members
  • Posts: 2381
  • Joined: 23-April 07
  • Gender:Male
  • Location:Germany

Posted 23 August 2012 - 14:14

exact ;)

oricum cel mai bine ar fi cand il comanzi sa dai VIN-ul masinii si sa-ti caute exact ce se potriveste la tine.

in legatura cu player-ul, parerea mea e ca merita 100% upgrade-ul. eu aveam inainte cd player business si mi-am luat player-ul professional de pe LCI care citeste si mp3-uri, deci pe langa sunetul imbunatatit, am si mp3 acum :)
0

#7 User is offline   cdadan 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 199
  • Joined: 18-September 11
  • Gender:Male
  • Location:Cluj Napoca

Posted 23 September 2012 - 07:55

Am gasit player prof la un pret decent, sunt pe cale sa-l cumpar. Vi se pare ok?
Si inca o intrebare: pentru instalare am nevoie de cod?

Attached File  2a034070e01e88716527ec5c77644270-5833779-700_700.jpg (37.64K)
Number of downloads: 154

Attached File  3536722b36161b4cda9c9e9f23c0bb38-5833779-700_700.jpg (47.62K)
Number of downloads: 133

This post has been edited by cdadan: 23 September 2012 - 07:56

0

#8 User is offline   Sibianul 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1226
  • Joined: 03-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Hermannstadt
  • Interests:i don't have

Posted 23 September 2012 - 10:02

View Postcdadan, on 23 September 2012 - 07:55, said:

Am gasit player prof la un pret decent, sunt pe cale sa-l cumpar. Vi se pare ok?
Si inca o intrebare: pentru instalare am nevoie de cod?

Attachment 2a034070e01e88716527ec5c77644270-5833779-700_700.jpg

Attachment 3536722b36161b4cda9c9e9f23c0bb38-5833779-700_700.jpg

vezi mufa de conectare,am vrut sa il cumpar si eu cu ceva timp in urma
0

#9 User is offline   cdadan 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 199
  • Joined: 18-September 11
  • Gender:Male
  • Location:Cluj Napoca

Posted 23 September 2012 - 10:15

Poti fi mai explicit?
0

#10 User is offline   Sibianul 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1226
  • Joined: 03-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Hermannstadt
  • Interests:i don't have

Posted 23 September 2012 - 10:22

View Postcdadan, on 23 September 2012 - 10:15, said:

Poti fi mai explicit?

ma refer strict la cel din pozele puse de tine
0

#11 User is offline   Myx 

  • Veteran
  • Group: Members
  • Posts: 10209
  • Joined: 17-December 06
  • Gender:Male
  • Location:b

Posted 23 September 2012 - 10:24

View Postcdadan, on 23 September 2012 - 10:15, said:

Poti fi mai explicit?

merge e plug and play , am avut si eu mufa e identica .

This post has been edited by Myx: 23 September 2012 - 10:24

0

#12 User is offline   cdadan 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 199
  • Joined: 18-September 11
  • Gender:Male
  • Location:Cluj Napoca

Posted 23 September 2012 - 10:35

View PostSibianul, on 23 September 2012 - 10:22, said:

ma refer strict la cel din pozele puse de tine

Eu nu ma pricep, de asta am intrebat. E vreo probelma cu el? Inteleg ca te-ai ferit sa-l cumperi din anumite motive.
0

#13 User is offline   Myx 

  • Veteran
  • Group: Members
  • Posts: 10209
  • Joined: 17-December 06
  • Gender:Male
  • Location:b

Posted 23 September 2012 - 10:45

in cazul meu a fost identica , nu stiu ce tot vorbiti de mufe :faceless:
0

#14 User is offline   Sibianul 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1226
  • Joined: 03-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Hermannstadt
  • Interests:i don't have

Posted 23 September 2012 - 15:49

View Postcdadan, on 23 September 2012 - 10:35, said:

Eu nu ma pricep, de asta am intrebat. E vreo probelma cu el? Inteleg ca te-ai ferit sa-l cumperi din anumite motive.

Da,m-am ferit pt ca apartul in cauza are mufa schimbata din mufa oem s-au facut niste modificari si la momentul actual are mufe rca pt a putea fi folosit pe alte auto cu mufe aftermarket ,din poza se vede clar ca nisi suportul de prindere nu mai exista pe aparat si pt a nu o mai lungi 'respectivul cd este pe siteul ocazii la vanzare 'raspunde-mi daca despre el e vorba si daca nu e asa atunci inseamna ca eu gresesc
0

#15 User is offline   Alex_wly 

  • Unknown
  • Group: Members
  • Posts: 5175
  • Joined: 19-May 09
  • Gender:Male
  • Location:TGV

Posted 23 September 2012 - 17:11

View PostSibianul, on 23 September 2012 - 15:49, said:

Da,m-am ferit pt ca apartul in cauza are mufa schimbata din mufa oem s-au facut niste modificari si la momentul actual are mufe rca pt a putea fi folosit pe alte auto cu mufe aftermarket ,din poza se vede clar ca nisi suportul de prindere nu mai exista pe aparat si pt a nu o mai lungi 'respectivul cd este pe siteul ocazii la vanzare 'raspunde-mi daca despre el e vorba si daca nu e asa atunci inseamna ca eu gresesc

nu stiu despre tot ce vorbesti tu aici.
aparatul de prinde de masina cu doua suruburi.nu are nici un suport.mufa pare a fi ok.
0

#16 User is offline   Sibianul 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1226
  • Joined: 03-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Hermannstadt
  • Interests:i don't have

Posted 23 September 2012 - 18:24

View PostAlex_wly, on 23 September 2012 - 17:11, said:

nu stiu despre tot ce vorbesti tu aici.
aparatul de prinde de masina cu doua suruburi.nu are nici un suport.mufa pare a fi ok.

ai citit ce am scris eu acolo? am spus clar ca cunosc ap. in cauza,cand m-am referit la suport exact la cele 2 surburi ma refer ,arata-mi tu in poza colegului ca apartul respectiv il poti prinde in bord cu cele 2 surburi (asta bineinteles fara sa ii atasezi suportul)uite o poza cu un cd care are si sistemul de prindere si vezi poza de mai sus /si pt a elucida si misterul mufei iti pun poza cu aparatul in cauza la care mufa i-a fost schimbata


ps:imi tot da eroare nu stiu de ce nu pot atasa pozele cert este ca cine vrea sa creada ca apartul care vrea sa il cumpere colegul ,,cdadan,, am vrut sa il cumpar si eu si are mufa oem (de conectare)inlocuita cu o mufa aftermarket rca si din acest motiv nu l-am mai cumparat asa ca i-am atras atentia sa verifice mufa inainte de al cumpara ce e asa greu de inteles ?

This post has been edited by Sibianul: 23 September 2012 - 18:36

0

#17 User is offline   Alex_wly 

  • Unknown
  • Group: Members
  • Posts: 5175
  • Joined: 19-May 09
  • Gender:Male
  • Location:TGV

Posted 23 September 2012 - 18:52

din ce vad in poze nu imi dau seama cum este mufa..in poza pare a fi ok.

si referitor la prindere...este putin inclinat si nu se vad acele gauri de prindere,sau nu le are.
daca sti aparatul atunci nu se merita cu modificarile astea sa il cumpere.
intr-adevar ca pret este mult prea ieftin.
daca este Ok nu este de ratat.
0

#18 User is offline   Sibianul 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1226
  • Joined: 03-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Hermannstadt
  • Interests:i don't have

Posted 23 September 2012 - 19:12

View PostAlex_wly, on 23 September 2012 - 18:52, said:

din ce vad in poze nu imi dau seama cum este mufa..in poza pare a fi ok.

si referitor la prindere...este putin inclinat si nu se vad acele gauri de prindere,sau nu le are.
daca sti aparatul atunci nu se merita cu modificarile astea sa il cumpere.
intr-adevar ca pret este mult prea ieftin.
daca este Ok nu este de ratat.

uite si poza cu mufa /daca tot nu e clar mai am poze cu apartul respectiv/si cum am spus nici prinderea nu mai e pt ca a fost folosit pe alta masina


ps:de obicei nu vorbesc fara sa stiu :rolleyes:

This post has been edited by Sibianul: 23 September 2012 - 19:15

0

#19 User is offline   Myx 

  • Veteran
  • Group: Members
  • Posts: 10209
  • Joined: 17-December 06
  • Gender:Male
  • Location:b

Posted 23 September 2012 - 20:06

da man acum e clar ce zici , si totusi nu putea fi refacuta mufa ? ca pana la urma nu e vreo inginerie , e vb de niste contacte . Si pe ce masina a folosit ala ca presupun ca n-a si taiat vreun bord sa asculte muzica :)))))))))))))))
0

#20 User is offline   cdadan 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 199
  • Joined: 18-September 11
  • Gender:Male
  • Location:Cluj Napoca

Posted 23 September 2012 - 21:52

Multumesc si pe aceasta cale colegului Sibianul. :thumbsup:
Am avut bafta sa postez pe forum inainte de a cumpara. :rolleyes:
0

Share this topic:


  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro