Jump to content

mikken

Members
  • Posts

    2445
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    46

Everything posted by mikken

  1. In primul rand multumesc frumos pentru aprecieri Nu este masina din acel clip, desi era cat pe ce sa o cumpar eu pe aceea. Din fericire sa zic asa, a aparut "din senin" aceasta ocazie cu cutie manuala si am preferat-o in detrimentul celei automate. Ca scurt update, tocmai am primit azi atestarea de vehicul istoric Am schimbat si uleiul si filtrele, uleiul la cutie si diferential, lichidul de frana, antigelul si bujiile. Am cumparat si discuri noi fata spate si placute de frana + un kit de suspensie cu arcuri Eibach Pro Kit si amortizoare Bilstein. Va cobori masina aproximativ 2,5cm pe fata si 2cm pe spate, din ce spun ei. Si bineinteles ca nu m-am putut abtine si am luat un set de jante Styling 37 originale Fuchs pe 18" cu anvelope de vara Ma gandesc atunci cand voi reconditiona etrierii sa ii vopsesc galben, sa faca un contrast frumos cu albastrul. Not sure yet...in general sunt adeptul unui look clean and stock. Si da, masina sta doar in garaj subteran cu temperatura constanta si va iesi pe strazi doar cand e frumos afara.
  2. Intr-un final a ajuns acasa si i-am scos un rand de numere rosii sa ma pot deplasa cu ea. Dupa o inspectie amanuntita am ramas foarte placut surprins. Zero rugina pe dedesubt, arata totul impecabil. Asadar va urma o revizie cu schimb de fluide, filtre, bujii...si benzina sa iesim la plimbare. O sa imi comand si niste Leathearique sa ii fac un tratament la scaune. Intre timp am facut dosarul pentru Retromobil si astept atestarea :pirate:
  3. Da, il stiu...e deja bookmarked la favorite Am invatat o gramada de chestii noi si tips&tricks din genul asta de tutoriale pe youtube. M-au ajutat enorm si la resturarea Porsche-ului. Deja am o lista destul de lunga de "to do" si asta doar ca mentenanta preventiva. Parca vad ca incepe un proiect complex...again Am facturi de la fostul proprietar de aproximativ 10.000 euro din ultimii ani. Pe o parte e bine ca a schimbat el multe lucruri, dar pe alta e un pic infricosator cat de repede pot urca la cer facturile pentru modelul asta. Pana ajunge big brother, ma mai joc putin cu asta
  4. Multumesc frumos tuturor De acum poate mai apar si eu pe la intalniri, daca se mai organizeaza. Eram focusat pe manuala, desi sincer daca as fi gasit si o automata bine ingrijita, probabil o luam. M-a atras modul in care a fost ingrijita masina, faptul ca a fost tinuta doar in garaj a ajutat mult la conservare, kilometri relativ putini pentru cei 30 ani. Momentan probabil ii voi face o inspectie amanuntita, baterii noi, lichide, filtre, termostat, furtune imbatranite, revizie frane, bujii si fise, revizie pompe benzina, check banjo bolts (problema clasica - se pot slabi si nu se mai lubrifiaza bine axa cu came), garnituri. Sa incerc sa ma bucur un pic de ea pana vine iarna, cu numere rosii, timp in care ma ocup si de certificatul de vehicul istoric de la Retromobil. Iar apoi din primavara la plimbare :frantics: Nu as vrea sa ma bag momentan intr-un proces amplu de restaurare, ca la Porsche, pentru ca nu are rugina (cel putin aparent) si functioneaza totul ok.
  5. Da da, il stiu pe baiatul ala si de cand am luat masina i-am vizionat toate filmuletele Deja cam stiu ce trebuie verificat si rezolvat ca mentenanta preventiva la motor si le voi face pe toate. Legat de mostenire, e foarte probabil sa se intample. Nu cred ca va mai pleca de la mine masina asta, poate doar in cine stie ce circumstante. Sper doar sa nu se supere bestia rosie pe mine, ca se simte neglijata
  6. Stiu, o urmaream atunci si ma gandeam sa o cumpar chiar. Dar alte vremuri, alte posibilitati :-) Masina e din 91, are airbag doar la sofer. Din pacate nu am foarte multe poze inca, doar ce am facut pe acolo la vizionare. Abia maine pleaca spre noua casa masina.
  7. Multumesc tuturor Da, ce a facut Dan cu masina aia e arta. Probabil imi va fi sursa de inspiratie si ajutor la nevoie. Masina va sta doar in garaj si cel mai probabil nu va circula pe perioada iernii. Poate doar asa iesiri scurte cand e vremea frumoasa, la dezmortit franele. Oricum, simteam nevoia sa incep un proiect nou, dupa ce am terminat 944 si ma cam plictiseam
  8. Salutare si bine v-am regasit dragi colegi de forum. Dupa mai bine de un an de cand am renuntat la BMW in favoarea "stelutei argintii", iata ca ata ma trage inapoi la aceasta marca. Povestea incepe in copilarie, pe vremea cand colectionam surprizele Turbo si ne minunam cu totii in curtea scolii sau pe la bloc de cati cai putere aveau unele masini sau cat prindeau viteza maxima. Alte informatii oricum nu prea aveam despre acele "bestii" din fotografii...nu aveam internet iar publicatiile auto erau ceva intangibil pentru noi. Stiam doar ca exista pe undeva in lumea asta si unii oameni norocosi chiar le conduc. Cu un design timeless si tehnologie de ultima ora pentru acele timpuri, BMW 850i E31 era una din masinile care m-a fascinat inca de la aparitie. Si iata ca 30 ani mai tarziu, am placerea sa deschid acest topic pentru a impartasi cu voi drumul acestei legende. Am gasit-o in Elvetia, unde in concediu fiind, m-am apucat sa rasfoiesc un site local de vanzari auto. Intamplator am dat peste ea si mi-au atras atentia culoarea si faptul ca era manuala :hyper: I-am trimis direct de pe site un mesaj vanzatorului intreband cateva detalii, fara prea mari asteptari de raspuns. Insa a doua zi am primit un mesaj destul de detaliat, chiar cu mai multe informatii decat cerusem, in care eram invitat sa vizionez masina si sa facem un test-drive, asigurandu-ma ca e foarte bine intretinuta in ciuda celor 30 anisori. Atat am avut nevoie, un impuls...m-am urcat a doua zi in masina si am pornit la drum prin frumoasa Elvetie. Am zis ca merita doar pentru road trip, chiar daca nu se concretizeaza deal-ul. Ajuns la fata locului, am placerea sa fiu intampinat de un domn in varsta impreuna cu sotia, extrem de prietenosi. Imediat mi-au sarit in ochi cele 5 garaje de pe langa casa, neincapatoare deja pentru colectia domnului, intrucat un X5 statea in aer liber. Surpriza a urmat cand a inceput sa le deschida...Tesla Roadster, un Maserati cabrio ceva editie limitata, un Ferrari F355 spider, M3 E46 si acest E31 850i (ulterior am aflat ca mai are 2 garaje inchiriate unde tine un Z3M coupe si un Z4M, plus vreo 5 motociclete ) Long story short, a urmat un test-drive si o verificare vizuala a masinii. Era prima oara cand ma urcam intr-un E31 deci probabil entuziasmul se citea pe fata mea, desi incercam sa nu o arat prea mult. Simteam motorul ca o uzina sub capota, tragea liniar si se auzea frumos, fara a fi deranjant (totul stock). Am facut si testul vestit cu moneda pusa pe cant pe motor si l-a trecut Avea masina de 9 ani, cumparata de la primul proprietar, timp in care a facut relativ putini km insa a primit mentenanta periodica necesara, acest lucru fiind dovedit cu un teanc de facturi. Cu aproape 157.000km la bord masina nu este perfecta, dar acum ca e la mine tind sa cred ca va deveni Planuri cu ea? Sa fie cat mai aproape de starea originala cand a iesit din fabrica...tehnic si optic. Cel mult ma gandesc sa ii iau niste jante Style 37 pe 18" (modelul de pe CSi).
  9. Repet, asta a fost doar feelingul meu...dupa ce am trecut direct de la una la alta. Posibil pe cifre sa fie mai bun Mercedes...irelevant dpmdv. Pentru mine conteaza cum simt masina, nu cifrele de pe hartie.
  10. Cred ca undeva la 5% extern si 8% in oras aveam cu 520d-ul. E normal probabil sa consume mai mult E-ul, fiind motorul de 245CP si mai greu...insa mult mai vanos nu mi se pare. Probabil greutatea in plus, cutia diferita si suspesia mai soft isi spun cuvantul si nu o simt asa agresiva. Chiar si pe modul sport+, cand intareste pernele de aer la maxim, nu este la fel de ferma ca suspensia M de pe seria 5. Adica o simti ca prinde viteza repede, dar nu la modul agresiv si sportiv cu o facea BMW-ul. Oricum, pentru mine personal e clar care va fi urmatoarea masina Mi-a ajuns cu experimentele. Voi prinde probabil noul model de seria 5 la lansare, pun pachetul M, sistemul audio HK, motorul de 2l diesel si poate scaunele comfort cu piele Nappa (dar astea sunt optionale). Scaunele sport de pe seria 5 sunt foarte faine, atata timp cat nu le pui cu piele Dakota, care le face ca stanca si incomode. M-am asezat in G30 cu tapiseria standard de pe pachetul M pe scaune sport si e altceva, mult mai soft alcantara aia cu material textil.
  11. Scurt update la aproape 10.000km: - a aparut un zgomot la roata fata stanga, in special cand sunt pe loc cu rotile virate stanga si misc de volan, zici ca se rupe ceva pe acolo. N-am apucat sa merg la service inca sa vad ce e, dar mi se pare muuuult prea devreme pentru probleme tehnice de genul asta - anvelopele de vara Hankook sunt o rusine, patineaza ca toti dracii si pe uscat...iar daca e putin umed pe jos, mazga sau ceva, orice acceleratie se lasa cu intrat ESP - presul de la sofer aproape are gaura in el de la calcai unde tii piciorul drept, nu cred ca apuca 15.000km - sistemul de auto hold e dubios si incomod de folosit...trebuie sa apesi tare frana ca sa se activeze cand esti pe loc. La BMW se bloca automat cand se oprea masina pe loc, mult mai eficient si intuitiv - cutia de viteze nu se ridica nici pe departe la performanta celei de pe G30, da gherle frecvent si se balbaie nestiind ce sa faca, plus uneori ceva socuri dubioase la schimbare, preponderent la mers prin oras - interiorul crem partial de textil a fost o mare greseala, se murdareste si se pateaza extrem de usor. Centura de siguranta de la sofer deja e semi neagra. Probabil full piele era mult mai usor de curatat periodic - consumul este cam cu 2l la suta mai mare decat la G30-520d de 190CP, atat in oras cat si la drumuri lungi pe autostrada Nu are sens sa mentionez partile pozitive, e o masina noua si merge ca atare. Dar orice chestie negativa parca are un impact mult mai mare.
  12. Multumesc frumos! Categoric feedbackul meu este si un pic subiectiv cred, fiind totusi fan inrait BMW...care a vrut sa incerce si altceva Insa strict intre cele doua, cu dotarile pe care eu le-am configurat, mi se pare ca seria 5 ofera mai mult pentru un cost mai mic. Dar e vorba si de gusturi, ce asteptari are fiecare de la o masina, ce preferinte...etc Intre timp, imi fac de lucru cu "bestia" :frantics: Mai am putin si inlocuiesc toate piesele cu unele noi
  13. Eh cum poti sa spui ca nu are legatura? Are foarte mare legatura...automatizarea este gandita tocmai pentru a reduce costurile oriunde se poate, asta e scopul final. Pe o parte se taie din cost la materialul brut folosit (gen calitatea plasticului), pe alta se taie la procesul de manufacturare, iesind un produs finit slab finisat, neverificat la standarde mai inalte, etc... Toata economia e bazata pe consum...si da, poate toata lumea e fericita...mai putin planeta, ca ii mancam din resurse intr-un ritm galopant si dupa parerea mea total inutil. Nimic nu se mai repara, totul e conceput sa tina putin, apoi sa fie mai avantajos din punct de vedere financiar sa cumperi nou si produsul vechi la gunoi. Sau ma rog, in tarile mai slab dezvoltate unde exista o piata...si apoi la gunoi.
  14. Da, am pus suspensia airmatic...care e faina tare. Intr-adevar masina e mai confortabila decat G30-ul cu suspensia M sport si scaunele sport. Coloana mea imi multumeste Ma asteptam totusi la clasa asta sa fie folosite materiale mai de calitate si inchegata mai bine. Aia e, pentru emotii isi face treaba cu brio vechitura de peste 30 ani
  15. Cam asa gandesc si eu...am avut ceva problemute mici si cu BMW-ul in cei 3 ani de exploatare, insa nimic grav si s-a remediat pe garantie mereu. Calitatea masinilor insa este sub orice critica, la modul general vorbind. In special cand le cumperi noi, pretul platit este aberant pentru ce primesti in schimb. As fi crezut ca datorita automatizarii si robotizarii procesului de productie, calitatea ar fi trebuit sa creasca...na, robotii fac mai putine greseli statistic vorbind. Dar probabil materialele cu care se lucreaza sunt din ce in ce mai slabe si totul e proiectat sa tina perioada de garantie, 3 ani...apoi scrap and buy a new one. Sa va spun ca aproape am gaura in covorasul de la Mercedes unde sta calcaiul piciorului drept??? Dupa 2500km???? )))
  16. E leasing operational, nu se da niciun discount ci se calculeaza totul la listprice. Cum spuneam bordul digital costa vreo 1000 euro si nu mi s-a parut ca merita, eu personal nefiind fan digital stuff prea mult. Scaunele sunt cele comfort din echiparea Exclusive, cu piele naturala pe laterale si textil pe mijloc...destul de confortabile. Bugetul nu mi-a mai permis piele integral din pacate, ar fi fost buna ca se cam murdareste textilul asta deschis la culoare...aia e, o sa traiesc cu asta. Comenzile scaunelor sunt pe usa doar daca se pune optiunea respectiva de scaune full electrice, eu nu am pus-o...intrucat merg preponderent singur in masina asa ca scaunele sunt 99% din timp in aceeasi pozitie. Farurile adaptive sunt faine, insa foarte scumpe si la mers preponderent pe autostrazi (cum merg eu), nu mi se pare ca se justifica. Despre motor, depinde la ce te referi...cel de pe Mercedes e mai zgomotos decat cel de pe G30. Nu am versiunea de 194CP sa pot compara direct, insa se simte acceptabil pentru caroseria asta...departe insa de a fi sportiv sau agresiv in vreun fel. Cel putin asa il simt eu...
  17. Probabil te referi la zgomotele alea dupa ce masina a stat eventual in soare nu? Si dai drumul la AC...le aveam si eu, trosnea de ziceai ca se rupe ceva pe acolo
  18. Multumesc pentru aprecieri. Astea sunt cateva poze pe care am apucat sa le fac pana acum. Din pacate sunt un pic dezamagit de anumite optiuni si de "ieftineala" care se simte la anumite capitole unde nu te astepti la clasa asta, dar sub nicio forma masina nu e rea. Am vrut sa incerc ceva orientat spre confort si asta am primit. Trebuie sa ma si obisnuiesc un pic cu masina, cu comenzile, cu meniurile alea...sa rezolve Android-ul problema de conectivitate... Probabil daca ai configura masina cu mai multe chestii ar mai elimina din neajunsuri...dar se duce spre 80.000 euro lejer si deja mi se pare ca intri in cu totul alta gama. La BMW chiar daca mergi pe standard equipment primesti suficient, gen: navigatia mica merge brici, cu real time traffic information si tot...doar ca nu ai ecranul ala mai mare, senzori de parcare fata-spate in standard, covorase din material misto, oglinda interioara heliomata, frane bune cu anvelope premium, antifonare excelenta si un sistem de infotaiment foarte intuitiv si usor de folosit. Vedem ce se mai intampla peste 3 ani si poate prind modelul nou de seria 5 daca il lanseaza pana atunci...teoretic asa ar trebui. Oricum la urmatoarea stiu exact ce sa configurez si ce nu
  19. Salutare colegi, Revin dupa ceva timp cu impresii si comparatii E-Klasse vs. G30, in cazul in care poate ajuta pe cineva. Desi bineinteles spun de la inceput ca e vorba extrem de mult de gustul si preferintele fiecaruia, ca suntem toti diferiti Incerc sa fiu cat mai structurat, pentru a fi usor de urmarit ca si comparatie directa: - design exterior: ambele masini se confunda extrem de usor cu "fratii" mai mici, seria 3 respectiv C-Klasse, lucru care pe mine personal ma deranjeaza un pic. Pe alta parte, Mercedes are avantajul ca se confunda usor si cu S-Klasse, deci din punct de vedere al prestigiului si imaginii, e ceva mai bine. Mercedes e clar desenat sa fie limuzina, in stil clasic, cu forme elegante si rotunjite. Personal prefer design-ul seriei 5, fiind mai masculin si tineresc. Usile si portbagajul faceau un zgomot mai frumos la seria 5 la inchidere...la E-Klasse portbagajul cel putin zdrangane la inchidere de zici ca e Dacie. Ceva dezamagitor sunt anvelopele cu care a fost livrat E-Klasse: niste Hankook ordinare, zgomotoase ca naiba si fara aderenta celor Continental cu care a venit BMW-ul...trist - design interior: la Mercedes este totul despre "look", la BMW este despre "feel" Si cu asta cred ca spun cam totul. Sunt profund dezamagit de plasticul ieftin folosit la E-Klasse la interior in anumite zone. Cum spuneam, cat timp te uiti la el...arata extraordinar, cand il iei la pipait sau te uiti de aproape, observi plastic tare ce da senzatia de ieftin si prost finisat. De exemplu pachetul de depozitare de la E-Klasse pe care platesti vreo 100 euro este o bataie de joc. Doua cup holdere in consola centrala care de fapt e un plastic tare ordinar made in China care se poate scoate, nu sta fest si in plus are capacitatea de a sustine orice pui in interior spre zero. La G30 acele "urechiuse" retractabile din interioul cup holderelor se muleaza pe sticla sau pahar si le tin cat de cat ferm pe pozitie, fiind totodata integrate in consola (si in dotarea standard). In plus la E pachetul minune vine cu niste bucati de plastic la fel de ordinar in buzunarele usilor, chipurile suport pentru sticle...au o forma complet inutila, nu sunt adanci deloc si foarte largi. Nu sta acolo nici sticla de 0.5l, nici de 1l, nici de 2l...complet useless si enervante. Mai mult, buzunarele usilor pe interior la BMW erau captusite si din plastic placut la atingere...la E-Klasse plastic ordinar Ca sa fiu fair, Mercedes are in pachetul asta si un cos pliabil cu care poti merge la supermarket si apoi il pui frumos in portbagaj in locasul special...bullshit Pachetul de lumini ambientale la E-Klasse e foarte impunator si "in your eyes", face o lumina puternica (reglabila ca intensitate totusi) si un ambient luxos si opulent. La G30 era ceva mai finut asa, personal imi placea mai mult. La Mercedes am bordul imbracat in piele si e super faina optiunea, mai ales ca e interiorul crem, cu trimuri maro imitatie de lemn si bordul si volanul in piele maro. Oricum e ceva ce se poate configura si la BMW, dar cred ca la seria 5 bordul arata binisor si fara piele...pe cand la E-Klass parca nu asa bine in standard equipment. Gurile de ventilatie sunt foarte faine si atent lucrate la E-Klasse, fata de plasticul ieftin de la BMW...insa nu poti tine telefonul in ele cu sistem de ala magnetic, pentru ca se misca liber stanga dreapta si sare telefonul la fiecare curba sau sens giratoriu Suportul pentru ochelari din plafon e o treaba interesanta la Mercedes, insa daca e soare afara nu ii poti purta 5 minute dupa ce ii scoti de acolo ca ard efectiv. Cotiera centrala e mai mica decat la G30, spatiul interior adanc si nu foarte util si parca imi placea mai mult cotiera lata de la seria 5. Butoanele de comanda a geamurilor de pe usa soferului sunt pozitionate mult prea in spate, total ne-ergonomic, tre sa ridici mana de pe cotiera si sa bajbai dupa ele sa deschizi geamul fara sa te uiti. - scaunele sunt mai confortabile la E-Klasse fiind cele comfort din pachetul Exclusive (nu multi-contur), insa ca suport lateral cele sport de pe seria 5 erau mai misto (atata timp cat nu le configurezi cu piele Dakota care e extrem de dura...aceleasi scaune sport cu piele Nappa sunt un deliciu). Cred in continuare ca scaunele comfort de pe G30, cu piele Nappa, sunt un must have si best in class. Mercedes a venit standard cu niste presuri de toata jena, dintr-o mocheta aspra si scortoasa, gen cea mai ieftina mocheta de la Dedeman, in comparatie cu presurile standard de la G30 dintr-un material foarte soft la atingere si cu look mai premium. - motorul pe Mercedes este cel de 2l diesel de 245CP (versiunea mai puternica), fiind mult mai zgomotos in oras la viteze mici fata de cel de 2l de pe G30 (de 190CP). La viteze mari pe autostrada, e insa foarte silentios, probabil si datorita turatiei joase tinuta de cutia cu 9 trepte. E mai rapid clar, insa nu da senzatia asta...urca in viteza foarte liniar si constant, fata de BMW care se simtea mai agresiv. Ca si consum pare o idee mai gurmand, dar nu am calculat exact. Computerul de bord imi arata 4.5% consum pe pilot automat la 135km/h, mers vreo 400km asa. In oras cred ca ia cam 1-2l mai mult decat seria 5 la acelasi stil de condus, poate chiar mai calm. - suspensia pe perne de aer de la E-Klasse este sublima in special intr-un oras ca Bucurestiul, unde efectiv absoarbe imperfectiunile strazii excelent. Pe autostrada nu simti mare lucru, doar ca iti da senzatia ca masina pluteste efectiv. Se poate regla ca duritate pe modul sport si sport +, ceea ce o face aproape la fel ca G30 cu suspensia M sport. Alta chestie faina e ca se poate ridica din pernele de aer, util pentru drumuri denivelate, borduri inalte, etc. - geamurile acustice si izolate termic sunt interesante doar cand bate soarele puternic si nu il mai simti asa ca te incinge, cat despre izolarea fonica nu prea imi dau seama daca fac ceva. La viteze mari (peste 200kmh) e destul de silentioasa, dar la fel era si G30-ul. La viteze mici prin oras, se aude motorul ca la tractoras. Nu cred ca merita peste 1000 euro aceasta optiune, nu as mai pune-o. - sistemul de infotainment e enervant maxim cand vii de pe BMW, unde era totul intuitiv si simplu de folosit. Singurul plus este sistemul audio Burmester (nu cel de top), care se aude foarte clar si bine chiar la volum maxim. Compar cu hi-fi de pe G30, deci nu mere cu mere, insa cred ca daca ar fi sa compar cu Harman-ul de la BMW, ar castiga HK. Cele 2 subwoofere de sub scaunele fata fac treaba mult mai bine si parca tot sistemul are un sunet mai echilibrat si cu mai mult bass (personal imi place mai mult). Din pacate conectivitatea cu telefonul prin Android Auto nu functioneaza neam...iese din aplicatie dupa cateva secunde. Am inteles ca e un bug la Android dupa nush ce update, dar a fost dezamagitor pentru ca am pus optiunea aia doar ca sa pot folosi Waze pe ecranul mare al masinii (Smartphone integration). Touchpad-ul este complet inutil si enervant ca dai cu mana din greseala pe el, dar fara el arata urat (problema s-a rezolvat oricum la facelift, cu touch-ul nou...in echiparea standard + ecran cu touch). E un pic "de porc" sa ceri 1000 euro pentru display-ul mare + inca 1000 euro pentru cockpit-ul digital, care dpmdv nu arata wow. Eu am mers pe ceasurile clasice de bord, analogice, care imi plac maxim...mai old school. - farurile sunt cele standard, la fel erau si la G30, insa mi se pare ca luminau mai bine la BMW - franele sunt cele cu discuri mai mari si perforate si etrieri mai mari la Mercedes, cu roti pe 18" si franeaza parca mai bine decat BMW-ul cu roti pe 17" si frane standard, singurul minus fiind anvelopele care nu sunt wow deloc - portbagajul pare mai mare la E-Klasse ca si capacitate si mai are un spatiu util de depozitare sub tablia aia, ceea ce imi place ca tin portbagajul clean. Dar are o "cocoasa" in partea dinspre bancheta, ceea ce face dubioasa incarcarea bagajelor sau impingerea lor pana in capat. Capitonajele si plasticele din interiorul portbagajului...dezastru a la Logan - sisteme de asistenta si self drive nu am avut nici pe BMW, nu am pus nici pe Mercedes deci nu pot compara Cam asta imi trece prin minte acum. Ca si concluzie, urmatoarea masina va fi seria 5 facelift...hahaha!
  20. Se poate inchide, multumesc. Masina se va returna firmei de leasing
  21. Vedeti, de aia nu e bine sa amesteci lucrurile ) Vii sa vorbesti de Mercedes in curtea pasionatilor de BMW...
  22. Eh, pai n-o sa fac topic masina mea cu Mercedes Dar o sa scriu pe aici niste impresii si comparatii cu seria 5, poate ajuta pe cineva. Oricum, sufletul imi ramane aici pe forum si cine stie ce BMW mai apare...ca sunt in tratative pentru un M3 E46. Au inceput sa-mi placa vechiturile
  23. Update pret 27.000 EURO Se pare ca dealerul este destul de disperat in perioada asta si prefera sa imi vanda mie masina, asa ca imi tot fac reduceri Din pacate nu ma astept sa se vanda aici, dar am zis totusi sa updatez pretul pentru un eventual cumparator interesat. Mai e la vanzare doar saptamana asta
  24. Si pe mine ma distreaza treaba asta cu + si - la postari. Sincer nu ii vad sensul in niciun fel, mai mult se isca discutii. Vrei sa spui ceva, de bine sau de rau, exprima-te domne in vorbe ca un om normal, ca e un forum ce incurajeaza libera exprimare Legat de masina, nu am ridicat-o inca pentru ca abia m-am intors din concediu si sunt in Romania. Ma duc saptamana viitoare in Germania, aranjez BMW-ul pentru predare si o ridic pe cea noua. Si din pacate cam aici o sa se termine povestea...ca probabil nu voi mai putea posta aici Intre timp mai mesteresc si la 944 ca dintr-o simpla revizie am ajuns sa reconditionez cam tot motorul, plus alte chestii
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.