BMWClub: Bluetooth - BMWClub

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Bluetooth Rate Topic: -----

#1 User is offline   Dany.boy 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 31-January 18

Posted 31 January 2018 - 08:28

Salut am un bmw 320d efficient dynamics din 2013 si nu inteleg de ce nu pot asculta muzica de pe telefon prin bluetooth. Pot efectua apeluri prin bluetooth dar nu pot asculta muzica :(
0

#2 User is offline   Rico24 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 180
  • Joined: 17-October 15
  • Gender:Male
  • Location:Sfantu Gheorghe, Covasna

Posted 31 January 2018 - 08:29

nu ai modulul combox necesar pt aceasta operatiune
0

#3 User is offline   seaman 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 581
  • Joined: 06-February 07
  • Gender:Male
  • Location:BIHOR

Posted 31 January 2018 - 08:33

Pt ca Bluetooth-ul masinii nu suporta standard-ul a2dp - adica transmisie/receptie wireless stereo audio - sau nu este activat acest suport .
0

#4 User is offline   Dany.boy 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 31-January 18

Posted 31 January 2018 - 08:34

Si cum se poate rezolva?
0

#5 User is offline   seaman 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 581
  • Joined: 06-February 07
  • Gender:Male
  • Location:BIHOR

Posted 31 January 2018 - 09:23

Faci un retrofit de combox (foarte scump) sau pui un adaptor aftermarket pe intrarea auxiliara ( nu o sa faci decat streaming direct , fara posibilitatea de a vedea sau controla lista de melodii).
0

#6 User is offline   zeronoo 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1921
  • Joined: 30-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 31 January 2018 - 09:42

View PostDany.boy, on 31 January 2018 - 08:28, said:

Salut am un bmw 320d efficient dynamics din 2013 si nu inteleg de ce nu pot asculta muzica de pe telefon prin bluetooth. Pot efectua apeluri prin bluetooth dar nu pot asculta muzica :(


la tine e posibil sa fie doar din coding
0

#7 User is offline   SKW 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1434
  • Joined: 22-April 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 31 January 2018 - 11:15

View Postseaman, on 31 January 2018 - 09:23, said:

Faci un retrofit de combox (foarte scump) sau pui un adaptor aftermarket pe intrarea auxiliara ( nu o sa faci decat streaming direct , fara posibilitatea de a vedea sau controla lista de melodii).


150eur consideri foarte scump modulul? cum sa pui asemenea porcarii la o masina din 2013???? asta nu e e46......totusi :thumbsup:


@Dany.boy - pune seria de sasiu

This post has been edited by SKW: 31 January 2018 - 11:16

0

#8 User is offline   Dany.boy 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 31-January 18

Posted 31 January 2018 - 12:13

credeti ca s-ar putea rezolva cu un tester?
0

#9 User is offline   Dany.boy 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 31-January 18

Posted 01 February 2018 - 11:46

View PostSKW, on 31 January 2018 - 11:15, said:

150eur consideri foarte scump modulul? cum sa pui asemenea porcarii la o masina din 2013???? asta nu e e46......totusi :thumbsup:


@Dany.boy - pune seria de sasiu

WBA3E12070F368719
0

#10 User is offline   Dany.boy 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 31-January 18

Posted 01 February 2018 - 12:00

Locuiesc in Tara Galilor si am fost la reprezentanta BMW si m-au sfatuit sa-mi cumpar un cablu “Y” ceea ce o sa-mi ocupe si usb port-ul si auxiliarul :( si nici nu garanteaza ca o sa pot folosi comenzile de pe volan.
0

#11 User is offline   SKW 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1434
  • Joined: 22-April 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 01 February 2018 - 12:19

ai nevoie doar de codare
0

#12 User is offline   Dany.boy 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 31-January 18

Posted 01 February 2018 - 14:43

View PostSKW, on 01 February 2018 - 12:19, said:

ai nevoie doar de codare

Daca nu sunt prea cicalitor ai putea sa-mi explici ce inseamna codarea asta. Chiar nu ma pricep deloc iar galezi astea astea tre sa le dau mura-n gura ca altfel nu o sa-mi faca! Multumesc frumos!
0

#13 User is offline   zeronoo 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1921
  • Joined: 30-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 01 February 2018 - 21:33

inseamna NCS + interfata + cunostinte codare
0

#14 User is offline   seaman 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 581
  • Joined: 06-February 07
  • Gender:Male
  • Location:BIHOR

Posted 01 February 2018 - 21:39

[quote name='SKW' timestamp='1517390145' post='2436146']
150eur consideri foarte scump modulul? cum sa pui asemenea porcarii la o masina din 2013???? asta nu e e46......totusi :thumbsup:

150 euro , modul , cabluri , instalare, codare ? Ia fa-i tu treaba baiatului cu 150 euro , totul inclus !
0

#15 User is offline   zeronoo 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1921
  • Joined: 30-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 02 February 2018 - 11:07

rectific: inseamna ESYS + interfata + cunostinte codare
1

#16 User is offline   zeronoo 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1921
  • Joined: 30-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 02 February 2018 - 19:10

View Postseaman, on 01 February 2018 - 21:39, said:


150 euro , modul , cabluri , instalare, codare ? Ia fa-i tu treaba baiatului cu 150 euro , totul inclus !


ii fac eu cu 50 eur...oricum se face doar din codare http://www.bmwclub.ro/forums/public/style_emoticons/default/hyper.gif http://www.bmwclub.ro/forums/public/style_emoticons/default/frantics.gif
0

#17 User is offline   seaman 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 581
  • Joined: 06-February 07
  • Gender:Male
  • Location:BIHOR

Posted 02 February 2018 - 19:53

View Postzeronoo, on 02 February 2018 - 19:10, said:

ii fac eu cu 50 eur...oricum se face doar din codare http://www.bmwclub.ro/forums/public/style_emoticons/default/hyper.gif http://www.bmwclub.ro/forums/public/style_emoticons/default/frantics.gif


Bravo Puiu - spune-i totusi omului cat ar costa un retrofit de combox cu tot ce trebuie - ca sa-si faca o idee cum sta treaba cu retrofiturile astea si ce merita si ce nu .
E usor sa zici ca un modul costa 100 de euro si apoi cauti cabluri pe ebay si le gasesti doar la 150 de euro , si mai trebuie sa mergi pe la Timisoara sau Bucuresti sa-ti faca cineva instalarea , codarea si toate cele.
0

#18 User is offline   zeronoo 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1921
  • Joined: 30-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 02 February 2018 - 20:10

glumeam...ideea e ca la om chiar e simplu de facut, daca e de facut retrofit de module, FO, cabluri etc...era alta poveste...
0

#19 User is offline   seaman 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 581
  • Joined: 06-February 07
  • Gender:Male
  • Location:BIHOR

Posted 02 February 2018 - 20:26

Am vazut ca glumesti . Poti sa-l ajuti pe om remote , ca e in Wales si nu stiu daca gaseste pe cineva pe acolo sa-i faca codarea . Si tot ii trebuie un laptop, o interfata si un e-sys instalat.
0

#20 User is offline   zeronoo 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1921
  • Joined: 30-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 02 February 2018 - 22:10

da...np, sincer nu am vazut de unde e...
0

Share this topic:


  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro