BMWClub: Probleme Bmw 320 d 150 cp 2004 - BMWClub

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Probleme Bmw 320 d 150 cp 2004

#1 User is offline   Bmw 320 dan 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 09-February 18

Posted 09 February 2018 - 11:54

Salut bmw 320 d 150 cp e46 Nu se accelereaza , apesi pedala pana la 2000 de ture si nu pleaca , daca apas mai brusc pleaca dar cu consum foarte mare,cand am luato cu 50 l am rulat 1000km acum scoate pe autostrada la 140 6.7 chiar 7 % , am verificat tot ce se putea ,pe tester nu da nimic , porneste ff bine motorul merge bine nu consma ulei , turbina nu are joc nu are ulei la interior, actuatuatorul este electric si din cate am vazut functioneaza, mufa scoasa de la debitmetru nu se schimba nimic dar se aprinde check ul in bord la fel si la egr , verificare supapa presiune si curatata, Astept colegi care au avut aceasta problema sa vina cu un sfat..multumesc

This post has been edited by Bmw 320 dan: 09 February 2018 - 12:00

0

#2 User is offline   OPaul 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2385
  • Joined: 05-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Constanta

Posted 09 February 2018 - 12:19

Ti se pare mult acel consum pe autostrada la 140km/h ?
0

#3 User is offline   Bmw 320 dan 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 09-February 18

Posted 09 February 2018 - 12:24

As dori o solutie de la cei care au trecut prin aceasta situatie.
0

#4 User is offline   Bmw 320 dan 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 09-February 18

Posted 23 February 2018 - 11:08

Salut bmw 320 d 150 cp e46 Nu se accelerează, apăsați pedala până la 2000 de mers și nu pleacă, dacă apas mai brusc pleaca dar cu foarte mare consum, când am luato cu 50 l am rulat 1000km acum scoate pe autostrada la 140 6.7 chiar 7%, am verificat tot ce se poate, pe tester nu da nimic, porneste ff bine motorul merge bine nu consma ulei, turbina nu sunt joc nu are ulei la interior, actuatorul este electric si din cate am vazut functioneaza, mufa scoasa de la nu se schimba nimic dar se aprinde verifica in bord la fel si la egr, verificare supapa presiune si curatata, astept colegi care au avut acest problem sa vina cu un sfat..multumesc
Acest post a fost editat de Bmw 320 dan : 09 Februarie 2018 - 12:00
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro