Jump to content

B777MEN

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Previous Fields

  • Masina
    O

B777MEN's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

5

Reputation

  1. -Si eu spuneam lafel.. -Multumesc pentru sustinere! -Sunt deja prea multi?! :hmm:
  2. -Eu consider ca nu mai are rost sa va deranjez cu prezenta mea, pe acest forum! -Eram nerabdator sa va cunosc, dar acum nu cred ca ma mai incadrez in aceasta comunitate! -Va multumesc, oricum pentru aprecierile placute, sau neplacute, facute la adresa mea! -Numai bine...... :flowers:
  3. -Urat! -Constat ca sunt persoane care nu merita sa se numeasca "barbati"! -Sunt dezgustat, de misoginism, de tot ce tine de asa zisa barbatie cu care se tot falesc unii! -Sunt "tentat", de a spune cuvinte mult mai dure si mai adevarate la adresa unor asemenea specimene! -Adevarul doare si nestiinta, creaza frustrare.... -Felicitari pentru articolul unei inteligente si frumoase domnisoare, precum Letitia! -Sper ca acest nefericit "eveniment" sa fie singular si mai sper sa nu inhibe si sa faca sa dispara din acest forum respectabil, a dumneavoastra prezenta, a femeilor! -Eu va sustin, cu draga inima! -Cred ca m-am facut inteles... -Cu respect, pentru cei care respecta! Florin!
  4. -Dupa cum vaz, domnisoara Letitia, sunteti singura persoana care are reale sanse in castigarea "marelui" premiu! -Oare s-au intimidat toti, de faptul ca sunteti filolog?! -Eu unul da! -Oricum, va felicit pentru aceste ganduri si nu va urez succes, ca oricum il aveti! -Sper ca intr-o zi, sa va zaresc la volanul unui "tank" X6, pe care il doriti cu atata ardoare! -Dar, dupa cum se prevede viitorul benzinei, tare ma tem ca o sa avem o mare deziluzie si o sa le admiram in garaje, pe post de "Gioconda"! Si nu ma refer la "X-6", ci la toate bijuteriile pofticioase, care reprezinta aceasta marca si nu doar aceasta! :hmm: -Toate cele bune si mult noroc! :clover:
  5. Posted 3 minutes ago Nu inteleg ce vrei sa zici si unde bati. Adica daca tu ai fost nemultumit este obligatoriu ca toti ceilalti sa fie nemultumiti? Pe acest topic ar trebui sa scrie doar cei ce critica AB? Ca spui ca nu te intereseaza experientele pozitive. In acest caz fa-ti tu un topic la tine pe desktop unde poti sa-ti exprimi toate toate nemultumirile si unde nu te va contazice nimeni. Pe un forum insa lasa prostiile de genul asta. Oricine isi poate exprima parerea, chiar daca coincide sau nu cu a ta. Am impresia ca nici nu ai inteles nimic, daca consideri ca eu ma ofuschez ca tu esti nefericit cu AB. Sincer, imi este absolut indiferent. -Daca citesti mai bine titlul topicului, poate o sa intelegi! -In acest topic se scriu nemultumirile..., nu se critica nimic! -Ma intereseaza experientele pozitive, mai mult decat cele negative, crede-ma, dar in alt topic! -Nu vreau sa-ti dau replica la porcaria pe care ai spus-o cu "desktopul", desii o meriti din plin! -Eu iti propun sa fi mai temperat in asfel de afirmatii! -Nu te-am impiedicat sa-ti exprimi parerea...si acum, chiar nu ma mai intereseaza! -Bucuria unora, nefericirea altora! :hyper: -Primeste o :flowers: , de la mine, si nu mai fi asa de suparat! -Mie mi-a trecut deja..., nu vreau sa ma culc nervos si "nemultumit", cum spuneai tu! -Ori suntem pasionati, ori nu mai suntem!
  6. Posted 7 minutes ago Eu nu te-am luat ma misto cu bascalii din astea ieftine gen domnule MULTUMIT, Va treziti vorbind, desi probabil ca meritai avand in vedere ce si cum scrii. Credeam ca putem avea un dialog. Dar tu se pare ca nu esti capabil de asa ceva. Experiente au fost atat pozitive cat si negative. Se pot da de 1000 de ori mai multe exemple cu clienti nemultumiti la diverse alte service-uri sau mecanici decat la reprezentanta. Da fuga si fa o petitie si intre timp fii barbat si dovedeste-i pe toti ceilalti despre care ai tu impresia ca nu sunt 100% de aceeasi parere cu tine. -Nu te-am luat la misto, ca nu sunt genul! -Tu te-ai declarat multumit si ai venit cu afirmatii care nu au nici o baza reala, despre ceilalti (NEMULTUMITI)! -Crezi ca faci parte din majoritate?! -Aici nu vorbeam de firme si garaje improvizate ci de o firma care ar trebuii sa se respecte, respectand si clientii, fie ei mai mici, fie mai mari! -Si in ceea ce priveste cum scriu, cred ca mai bine, te-ai mai uita o data la ce scrii tu! -Putem avea un dialog inteligent, cand doresti tu! -Nu cred ca esti in masura sa faci afirmatii de genul celor scrise mai sus! -Nu ne intereseaza experientele pozitive pe care le-ai trait tu, ci problemele pe care le-a intalnit fiecare, in ceeace priveste subiectul discutat! -Nu te mai ofusca, ca nu este cazul! -Nu trebuie sa "dovedesc" pe nici unul dintre cei "100%", din care te consideri a face parte, pentru a fi cum spui tu "barbat"! -Nu pot decat sa te felicit si sa ma bucur ca cineva este multumit! :goodjob: -Vom vedea, cati sunt multumiti si cati nu! -Propun sa voteze fiecare, sa nu mai existe dubii, ca vad ca ce se scrie, nu-i destul de clar! -Pana atunci, numai bine colega!
  7. -Domnule MULTUMIT, de unde sti dumneata ca cei nemultumiti, nu sunt clienti sau nu au calcat vreodata pe la ei?! -Va treziti vorbind..., de aceea nu se rezolva si nu se misca nimic, spre bine, in tara asta! -Sti tu care este client si care nu... -Eu tin toate facturile, ca o "baba", sa pot arata unui eventual cumparator ca, nu mi-am batut joc de masina mea! -Si-mi spui povesti la ora asta?! -N-am nevoie, ca pot dormii si fara ele! -Tu, ar trebuii sa lasi nemultumitii sa vorbeasca, ca nu ii intereseaza reclamele! -Nu cred ca ar fi avut cineva ceva de obiectat, daca erau corecti! -Si faptul ca suntem pasionati, nu inseamna ca trebuie sa platim, mai mult decat se percepe "afara"! -Multumesc!
  8. -Si se gasesc personaje, care sa afirme ca nu sunt ei "AB" de vina, ca nu aveti voi bani sa le reparati la ei! -Este o super afacere a celor care au infiintat aceasta reprezentanta! -"Felicitari" domnilor! -Sunt curios cum raspund dumnealor acestor afirmatii! :poke: -Deja m-am saturat de subiectul acesta...., eu ma retrag si incerc sa ma relaxez putin! -Salutare tuturor pasionatilor si celor care ne fac viata mai grea! -Ma gandesc sa fac o petitie scrisa, reprezentantei mama cu facturi, drept dovada! Ca nu degeaba am platit piese noi, la ei!:shifty: -Si, poate o sa va cer semnaturi, tuturor celor care v-ati declarat nemultumiti + semnatura titularului! :twitch:
  9. -Ori te faci ca nu intelegi, ori chiar nu ai inteles! -Problema nu era lipsa banilor, acestor posesori de "BMW", ci faptul ca ei "AB", au preturi care sunt mult mai mari decat in alte tari si nu sunt justificate! -Problema nu este ca posesori, de diferite "E"-uri, nu le-au achizitionat direct de la aceste reprezentante.... -Problema este ca acest reprezentant, prin serviciile oferite, catre consumatorii acestia, denigreaza imaginea firmei de origine! Exemplu: 1.Nu schimbi piese la masina, fara sa anunti proprietatrul si fara acordul acestuia, punandu-i, factura in mana, sa o plateasca! 2.Nu-l ti ore intregi, sa astepte, fara sa-l anunti, cat dureaza acea actiune! 3.Nu furnizezi clientului, la telefon, un pret si in showroom, ii spui alte preturi! 4.Nu ceri avans, pentru piese, pentru a le aduce!In alta tara nu se procedeaza astfel!Este verificata aceasta afirmatie, in Italia! ....si altele... -Undeva este o problema si sper ca este de management si nu de rea vointa! -Repet ca, eu sunt dezamagit, in momentul acesta, de "AB"! -Asa ca domnule Mihai, ori nu ai avut nici o tangenta cu aceate servicii ale "AB", ori esti angajat la ei! :shifty: :frantics:
  10. [/] -Dupa parerea mea, sunt "Ursuletii", E30! -Fiind cei mai accesibili, mai usori si mai nervosi, dintre modelele "BMW"!
  11. -Daca la voi, cu E-uri mai noi, se uita stramb, la cei ca mine cu E12 si mai vechi, ce sa mai spunem?! -Pacat, cum spuneam..... -Tara frumoasa, cu potential, cu oameni inteligenti dar condusa de "EURI MULTE", exact ca-n produsele alimentare! :purple:
  12. -Ce voi scrie in randurile de mai jos, sa nu fie interpretat ca o antireclama! -Este parerea mea si cred ca si a altora referitor la acest subiect! -Incep discursul prin a spune ca, am mai citit un "articol", in acest forum..., cazul unui motociclist, care-si exprima nemultumirea cu privire la serviciile prestate de cum ii spuneti multi "AB"! -De atunci si pana acum liniste deplina.. -Acum revine in actualitate acest subiect! -Sunt nereguli care au existat si persista in a exista in multe din reprezentante! -In cazul nostru, cea care este prezentata "AB"! -Pana nu demult, aveam o parere buna despre aceasta, dar in timp, din cauza acestor nereguli, pe care si voi le-ati semnalat, mi-am schimbatat-o radical! -De la angajati care nu au habar de ce este acela un "BMW"..., care se ocupa cu vanzarea de piese si care se intreaba daca acela exista, pana la preturile pe care le percep pentru piese si pentru servicii! -Am facut niste studii de piata, referitor la preturile percepute pentru diverse piese, pentru aceasta marca si am constatat cu stupoare ca, in Romania sunt cele mai ridicate! -Motivul probabil ca "este nivelul de trai mai ridicat, salariile mai mari", decat in alte tari! -In Romania devine tot mai greu sa restaurezi si sa intretii un astfel de automobil! -Nu exista nici o initiativa favorabila, celor care vor sa duca acest spirit, mai departe! -Pacat ca sa ajuns sa fie din ce in ce mai putini pasionati, care pastreaza valorile clasice, ale acestei marci! -Sunt sortite "operatiunii rabla", care nu este decat o alta marsavie, pentru a vinde masini mai noi si care sa te oblige sa devii dependent de "ei" si de serviciile "lor", care lasa de dorit, in multe cazuri! -Nu-mai eu stiu cum m-am chinuit sa imi restaurez automobilul si cu ce eforturi materiale... -Acum ma vad obligat sa achizitionez piese originale, noi, di alta tara! -Va dau un sfat, daca-mi permiteti...., cautati si in alta parte, tot originale, ca aveti slava Domnului, variante! -Nu le mai dati satisfactie si nu mai sustineti serviciile scumpe si de proasta calitate! -Alegeti calitatea si corectitudinea, care caracterizeaza aceasta marca germana! -Alegeti "PLACEREA DE A CONDUCE", de a conduce corect si sigur! :heart: -Gata.., acum puteti sa "aruncati cu pietre"!
  13. -Culoarea masinii mele este, "Arctic Metalic", cod 060! -Din pacate, in clipa asta, nu are aceeasi culoare..., este "Gri Perla", de Policolor! -Dupa parerea mea, arata bine si asa! -Oricum, un "BMW", ramane un "BMW",de la inceput si pana la "rabla"! -Oricum.., tot culoarea originala, o prefer! -Votez "ARGINTIU"! :heart:
  14. -Eu zic ca suntem.... -Buna replica!
  15. -Multi, multi.., dar speram de calitate!
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.