Jump to content

rozero

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    PITESTI

Previous Fields

  • Masina
    BMW 320 D

rozero's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

5

Reputation

  1. Cu greerasi e asa : tot ce atingi si apesi usor cu un deget in zona clima , sistem audio pana jos la schimbator scoate scartaitul asta de care vorbesc si care e prezent si in mers ori de cate ori conduci pe un asfalt usor denivelat .Un al doi-lea loc de unde vin zgomote sunt niste clipsuri din plastic in partea din spate jos a scaunelor astea sunt chiar inervante! Am facut niste verificari de date si se pare ca: masina a ajuns in Oman la sfarsitul lunii Septembrie.Tinand cont de timpul de livrare de minim 8 saptamani pe mare rezulta ca la sfarsitul lunii August cand BMW a oprit livrarile la masinile echipate cu motoare cu probleme masina mea era pe vapor in tranzit.Bmw spune ca a trimis scrisoare de informare catre toate reprezentantele sa nu livreze masinile deja in tranzit catre clienti.Poate sunt eu paranoic dar daca una din cele 176000 de masini cu probleme a ajuns la mine ,acum inteleg de ce a trebuit sa coboare un angajat "mai de sus" sa vorbeasca cu mine si comportamentul lui ciudat , de parca stia de unde vine problema ...a dar stai ca indienii astia sunt toti profeti sau vraci cum dracu sa nu stie...normal ca stiu deoarece la receptie mi-au verificat cheia masinii, iar BMW spune in comunicatul de presa ca masinile cu probleme sunt usor identificate dupa VIN si ca arborii cu came problematici vin de la un singur producator. Daca scrii "BMW recall" pe Google se umple pagina cu site-uri sau forumuri care vorbesc despre asta.
  2. Salut din nou ! Tin sa precizez de la inceput , ca nu am intrat pe forum ca sa ma plang inainte de a lua masuri, asa cum s-a sustinut, nu am vrut sa fac contrareclama , eu fiind un impatimit al marci , nimic nu ma va face sa schimb marca indiferent de problemele care apar.Oricum find un model relativ nou am vrut doar sa impartasesc experientele mele, intradevar doar cele negative , pentru ca motorasul asta de doar 2 litri si 245 caii poate sa-ti aduca o gramada de experiente placute , masina asta are viata la propriu cand apesi butonul sport+ :hyper: .Poate a fost doar un caz izolat (sa speram ).Credeti-ma stiu ce inseamna sa ai problema asta in EUROPA la o masina in garantie , dar voi nu stiti ce inseamna sa ai aceeasi problema intro tara atat de izolata cum e OMAN, unde personalul intradevar calificat e aproape inexistent.Aici nu exista asfalt acum 10 ani sau cel putin asa mi s-a spus. Cum astazi am avut mai mult timp liber am fost bineinteles la service , le-am spus problemele dupa care , in urma unei scurte verificari vizuale asta suna pe un altul si pleaca. Apare un al doilea un ingineras indian la costum ,asculta motorul vreo cateva secunde dupa care ma invita in masina unde ii arat si celelalte probleme mai putin grave. Raspunsuri si rezolvari: Bratul care aduce centura esueaza pentru ca aici este foarte cald iar masina este neagra si se incalzeste si mai tare la interior in felul acesta centura facuta din poliesteri se inmoaie si nu mai sta pe capul bratului , aluneca. O rezolvau inainte la E90 prin montarea unui inel de plastic pe bara metalica care fixa centura sub scaun ,modificand pozitia centurii , dar inca nu au solutie la modelul asta centura fiind montata diferit,solutia de moment este scoaterea sigurantei pentru ca bratul nu poate fi anulat din soft. Asta ca sa nu mai rada colegii cu masini americane de mine! Greerasi sunt doar de moment findca plasticele sunt noi dar dupa ce se mai aseaza praful vor disparea! si tind sa-i dau dreptate la asta. Bataia de la motor a identificat-o ca venind ori de la unul dintre arborii cu came ori de la pompa de vacuum, ca e deranjanta dar nu pare atat de grav si m-a sfatuit prieteneste sa nu umblu la motor deocamdata sa astept pana la prima revizie sa vedem daca se accentueaza , iar daca se intampla totusi ceva grav masina e in garantie. Cu alte cuvinte exact ce m-au sfatuit si colegii de la birou trage pe ea pana spargi motorul ca oricum il schimba nu il repara .Chiar sunt doua cazuri printre colegii care au facut asta. Acestea fiind spuse , nu-mi pare rau ca am ales modelul , este primul BMW seria 4 vandut in Orientul Mijlociu , am primit telefon de felicitare din Dubai atunci cand am plasat comanda si atunci am aflat de asta. Mi-au dat cheile cu zece zile inainte de lansarea oficiala 10 OCT dar nu si masina. SA AUZIM DE BINE !
  3. Nu stiu poate spun o prostie, poate masinile sunt mai prost facute pentru zona asta. Am un coleg care a luat un A4 anul trecut , are in jur de 30000 km si saptamana trecuta l-a avut in service unde i-au schimbat , culmea, trei pistoane !!! si l-au segmentat si pe al patru-lea , sau cel putin asta este ce sa scris in receptia lucrarii si in factura.Intelegeti de ce mi-e frica sa merg la idiotii astia !Ma intreb ce fac cu al patru-lea care a venit in set!!!Motorul manca un litru de ulei pe saptamana.
  4. Salut ! Incep acest topic , pentru a va atrage atentia asupra modelului seria 4 coupe (F32 428i motor N20B20 twinturbo 245 cai) , al carui posesor sunt de trei luni. Prima problema a aparut la nici cinci zile de la achizitionare : bratul robotic de la sofer, care i-ti aduce centura a incetat sa-si mai faca treaba (gliseaza impecabil dar vine fara centura) problema care a aparut initial la modelul E 92 la mai bine de jumatate dintre acestea , conform forumurilor internationale si pe care BMW a considerat ca nu este necesar sa o rezolve. A doua problema , mi s-a afisat pe bord o avarie la o lampa de ceata pe spate care a disparut dar a tot revenit cand si cand , fara ca lampa sa fi arsa. La aprox. doua saptamani au aparut scartaiturile , greierasii si alte zgomote de habitaclu in general in zona bordului si la scaune si desi locuiesc intr-o tara araba nu pot da vina pe caldura pentru ca in lunile astea temperaturile nu au depasit 20 grade. Acum doua saptamani a aparut un zgomot ciudat care vine de undeva din fata , nu stiu exact de unde si pe care il pot descrie ca un parazit la radio ,nu se aude la relanti dar incepe doar daca apas pedala de acceleratie un milimetru si se pierde pe fondul zgomotului de la motor atunci cand accelerezi , adica nu il mai poti auzii. Ultima dar care mi se pare si cea mai grava a aparut ieri, un zgomot destul de puternic la motor pe partea dreapta a motorului (privind din scaunul soferului) in zona arborilor cu came, ca un sunet de joc la tacheti dar foarte puternic insotit de o scartait metalic. Daca in urma cu cateva zile nu se auzea motorul pornit de la un metru de masina acum se aude ca un volkswagen diesel din 90. Acum ma gandesc ca trebuie sa merg la reprezentanta BMW unde 99 la suta dintre angajati sunt emigranti indieni , iar astia nu au nimic in comun cu mecanica si vorbesc din experienta! (te certi cu ei o jumatate de ora pe un subiect , te fac sa crezi ca au inteles si fac tot ca ei. Numim aici fenomenul "the indian way").Tin sa precizez ca masina are doar 4000 km si chiar am avut grija de ea deoarece vreau sa o aduc acasa la repatriere. AM cercetat pe net , BMW USA forum si se pare ca exista un recall pe cateva modele de motoare 2013-2014 in special N20B20 , cu o problema la arborii cu came , unde se intampla sa obstructioneze uleiul care ar trebuii sa ajunga la pompa de vacuum , dar asta ar afecta sistemul de franare , nespecificandu-se nimic de zgomote. Mare grija fratilor se pare ca BMW lasa garda jos !!! SI cand ma gandesc ca la fostul meu 320 D nu am avut nici o problema cu motorul in aproape 300 000 km !!!
  5. imi pare rau s-a vandut la 8700 e
  6. 8900 EURO pt cine vrea sacumpere !!!
  7. BMW 320 diesel E46 2004 150CP negru, suspensie Msport , jante aliaj 17 , semnale albe , interior total negru original de fabrica , volan Msport multifunctional ,cutie Msport 6+1 trepte , XENON , senzori: ploaie , parcare , lumini , antiorbire ,oglinzi full electrice incalzite heliomate , pilot automat , CD business ,6 airbags , spalatoare faruri , consumabile recent schimbate ,138 000 km cumparata din germania la 97 000 km sect. 2007 pretul este 9000 EURO , tel 0720179506
  8. asa ai facut banii de M6 nu ? :)
  9. da :) in 5 min ar fi SRI in carca mea :lol:
  10. Ce ziceti de asta este un nou tip de teapa ? sau este mai veche si nu o stiu eu ? . Mailul primit de pe mobile.de la anuntul meu cu masina : Hello , I want to inform you that i will buy your car but i have a business proposal for you. I am a captain with the United Nations troop in Iraq,on war against terrorism. Based on the United States legislative and executive decision for withdrawing troops from Iraq this year,I have been deployed to come and work in your country's military base soonest. Our mission is to help beef up terrorist targeted states,mostly the United states and the European Union on the war against terrorism.I will need a car for myself and that is why i contact you. On the other hand I want to inform you that I have in my possession the sum of 6.2 million USD. which i got from crude oil deal. I deposited this money with a red cross agent informing him that we are making contact for the real owner of the money.It is under my power to approve whoever comes forth for this money. I wish to use this money for charity purposes in Turkey,where we have about 3 million Iraqi refugees and Sudan where we have currently the highest numbers of refugees displaced as a result of war.You need to visit such places. I want to invest the money on stock fish from Norway to this refugees because base on my experience on battle ground in this places,they lack a lot of fish and meat to add to their meager and unpalatable meals which they get in little quantity just to keep them living until God knows when the problem ends. Instead of allowing this terrorists to get the money and spend it on purchasing arms from Russia, it is better channeled to saving the world. I cannot move this money to the United states because I will be in Europe for about 3years,so I need someone I could trust.If you accept,I will transfer the money to Europe where you will be the beneficiary because I am a uniformed person and I cannot be parading such an amount so I need to present someone as the beneficiary. I am an American and an intelligence officer for that so I have a 100% authentic means of transferring the money through diplomatic courier service .I just need your acceptance and all is done. Please if you are interested in this transaction I will give to you the complete details you need for us to carry out this transaction successfully.I decided to find someone that is real and not imaginary and that is why I went to a secured car site where I can be sure that the person is real. I believe I can trust you. where we are now we can only communicate through our military communication facilities which is secured so nobody can monitor our emails,then I can explain in details to you.I will only reach you through email,because our calls might be monitored,I just have to be sure whom I am dealing with. If you are interested please send me your personal mobile number so I can call you for further enquirers when I am out of our military network.I am writing from a fresh email account so if you are not interested do not reply to this email and please delete this message,if no response after 3days I will then search for someone else.I am doing this on trust,you should understand and you should know that as a trained military expert I will always play safe in case you are the bad type,but I pray you are not 6.2 million USD is a lot of money which is the dream of anyone. I wait for your contact details so we can go on.In less than 5days the money should have been noted on your account and I will come over for my money.I will give to you 30% of the sum and 70% is for me.I hope I am been fair on this deal. Regards, Johnson Manchester
  11. Intrebare ? ,ce l-ar face pe un neamt sa cumpere o masina din romania .Tocmai am primit un mail de pe mobile.de (am anuntul de vinzare si acolo) foarte interesat de masina . Ce ziceti de asta ?.
  12. masina are 140000 km iar pretul zic eu ca este ok poate putin negociabil
  13. mii de scuze atunci :) te-am catalogat pe nedrept un rautacios
  14. poate manca cipsuri, oricum nu vad legatura ta cu anuntul meu .Am spus mai sus ca erau poze din telefon cu o masina in plina strada adica exact cum este in realitate si nu cu una abia scoasa din spalatorie cu poze fata si profil
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.