Jump to content

Adobe photoshop - Virtual tuning

alex_maniacu_91

Recommended Posts

Aici ar fi masinuta, careia te rog sa ii pui farurile de mai jos, sa o faci rosu ferrari, cu aripile umflate, geamuri fumurii, poza pe fond alb, oglinzi de M3,jante de m6, bara fata de m3 e46 adaptata ptr e36, prize de aer pe capota,capota lasata peste faruri putin...sti tu... :) sa se vada in spate un eleron inalt din aluminiu, evacuari laterale, si jeturi de NOS in lateral fatza. :) succes!!!!! abia astept! :blink:

204468[/snapback]

Nu incearca nimeni? :)

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Gata.....Se vede mai bine cand sunt Scaune si tot ce trebe in masina..Dar eu am facut cu negru ca dureaza sa caut Toate cele pt.interior :) ...Ti-am lasat si jantele tale Preferate :) ...Poate sta Alex_Maniaku 2-3 ore sa caute interior...Eu nu m-am Riscat :blink:

205557[/snapback]

uite te mai rog ceva...

sa faci cularea de la golfu 4 sa semene cu aia de la 5

oki scuze pt absenta :blink: am citit topicu si acum ma apuc de treaba sper sa aveti putina rabdare :) 320i 24 valve masina ta e la o rez f mica si am inceput cu o alta masina din aproape acelas unghi.asta e tot ce-am avut timp sa fac :) promit ca o sa le fac pe toate dar ...o sa dureze

Citind unele dintre topicuri, am vazut ca unii dintre voi se pricep la a lucra in photo shop. Nu cred ca mi-ar lua foarte mult timp dar sincer nu as avea rabdare si cred ca m-as simti si prea egoist.

O sa pun cateva poze, pt ca vreau sa schimb neaparat culoare(vorba aia nu e masina mamei si nu se mai poarta gri metalizta de cand cu...mafia) si as fi bucuros sa ma uit la unele dintre ideile voastre si apoi sa aleg pe cea mai buna.

orice sugestie e binevenita cu multumiri anticipate.

post-4920-1173728637_thumb.jpg

post-4920-1173728678_thumb.jpg

post-4920-1173728810_thumb.jpg

Am facuto Un Gri Inchis cu Tenta Neagra.....Poate iti place :blink: Am mai si coborato putin pe fata

205746[/snapback]

Negru nu ar fi rau,dar parca sunt prea multe briz-brizuri pe la faruri, iar jantele bmw originale mi se par mult mai potrivite.

Al meu(cel din poza) e 540i si as vrea sa-i iau si oglinzile de M5 dar nu ininte de a lua hoatarare culorii.