Jump to content

Articol copiat din ziarul Atac


xeykon

Recommended Posts

Automobile Bavaria ĂŽÂşi bate joc de clienĂži

07 August 2007 | de D.E.I

 

Un autoturism BMW seria III a ars, sĂŁptĂŁmâna trecutĂŁ, din senin, pe strada Metalurgiei din CapitalĂŁ. MaÂşina fusese recent achiziĂžionatĂŁ, Âşi avea la bord doar 16.000 de kilometri. DeÂşi automobilul era ĂŽn garanĂžie, niciun reprezentant al Automobile Bavaria nu s-a deranjat sĂŁ meargĂŁ la faĂža locului pentru a evalua maÂşina. Asta ĂŽn ciuda faptului cĂŁ firma avea obligaĂžia sĂŁ evalueze autoturismul Âşi, mai ales, pentru a vedea care sunt cauzele pentru care a ars. DeÂşi autoturismul era ĂŽncĂŁ ĂŽn garan- Ăžie, de abia la sfârÂşitul sĂŁptĂŁ- mânii trecute, ĂŽn urma insisten- Ăželor proprietarului, Automobile Bavaria i-a transmis acestuia cĂŁ poate sĂŁ ducĂŁ maÂşina la sediul fimei, pentru a fi evaluatĂŁ. Ăn weekend, angajaĂžii societĂŁĂžii nu au fĂŁcut nimic pentru a vedea care este starea maÂşinii. Ba mai mult, proprietarul nu a primit, de la firmĂŁ, un autoturism pe care sĂŁ ĂŽl foloseascĂŁ, pânĂŁ ĂŽn momentul finalizĂŁrii anchetei.

 

Ăn plus, de abia ieri, Âşi tot la insistenĂžele proprietarului, maÂşina a fost vĂŁzutĂŁ de un agent de asigurĂŁri. Cei de la Bavaria au motivat lentoarea cu care acĂžioneazĂŁ prin faptul cĂŁ trebuie sĂŁ ia calculatoarele maÂşinii arse Âşi sĂŁ le trimitĂŁ la expertizĂŁ ĂŽn Germania sau sĂŁ aÂştepte un expert german care sĂŁ spunĂŁ cu exactitate de ce a ars autoturismul. Mai mult, atunci când pĂŁgubitul a solicitat sĂŁ i se dea o altĂŁ maÂşinĂŁ cu care sĂŁ circule pânĂŁ la finalizarea anchetei, angajaĂžii Automobile Bavaria au sucit-o, susĂžinând cĂŁ trebuie sĂŁ obĂžinĂŁ aprobarea firmei „mamĂŁ“, deoarece aceasta este cea care trebuie sĂŁ suporte costurile „ĂŽnchirierii“ autoturismului.

 

Pe de altã parte, pompierii sosiÞi la locul incendiului au susÞinut cã este, cel mai probabil, vorba despre un scurtcircuit. Varianta acestora nu stã Însã În picioare, deoarece, la modelele noi de maºini, atunci când se opreºte motorul, nu mai existã un asemenea pericol.

 

Sursa ziarul ATAC 06.08.2007

 

Editat de Paul

Ti-am actualizat eu titlul topicului pentru a fi in concordanta cu realitatea.

Pe viitor abtine-te te rog sa pui titluri bombastice doar de dragul de a atrage atentia.

Edited by paul
Link to comment
Share on other sites

Opinia Automobile Bavaria

 

Ăn urma articolului publicat de cĂŁtre cotidianul ATAC ĂŽn ediĂžia din 07.08.2007, intitulat „Automobile Bavaria ĂŽÂşi bate joc de clienĂži“, compania a trimis opinia sa cu privire la cele prezentate. SurprinzĂŁtor, deÂşi firma recunoaÂşte cĂŁ nu a fost efectuatĂŁ o expertizĂŁ ĂŽn cauzĂŁ, susĂžine, din senin, cĂŁ maÂşina a fost incendiatĂŁ. „Ăn urma primei expertize Âşi constatĂŁri, putem afirma faptul cĂŁ existĂŁ o probabilitate foarte mare ca sursa incendiului sĂŁ fie una externĂŁ Âşi nu una de naturĂŁ tehnicĂŁ“. Mai mult decât atât, compania Automobile Bavaria menĂžioneazĂŁ cĂŁ „aÂşteptĂŁm Âşi concluziile oficiale ale firmei de asigurĂŁri Âşi cele ale expertizei tehnice a specialiÂştilor noÂştrii“. Cu alte cuvinte nu s-a fĂŁcut ĂŽncĂŁ expertiza tehnicĂŁ a automobilului cu pricina, dar se poate spune cu certitudine cĂŁ problema nu este de naturĂŁ tehnicĂŁ. Ăn adresa firmei se mai afirmĂŁ faptul cĂŁ „firma a fost informatĂŁ despre incidentul care face subiectul articolului de vineri, 3 august 2007“. De asemenea, se precizeazĂŁ cĂŁ „ĂŽn momentul predĂŁrii autoturismului, proprietarul acestuia a solicitat ca autoturismul sĂŁ nu fie atins pânĂŁ ĂŽn momentul efectuĂŁrii constatĂŁrii de cĂŁtre firma de asigurare cu care avea contract“. „Reprezentantul firmei de asigurare a efectuat constatarea luni, 6 august, la sediul firmei noastre“. „DupĂŁ cum aĂži menĂžionat corect ĂŽn mod corect ĂŽn articolul apĂŁrut astĂŁzi, pericolul ca un autoturism de acest tip sĂŁ ia foc din cauza unui scurtcircuit este limitat de noile siteme de decuplare a bateriei, standard la autoturismele BMW. Ăn acest caz, Âşansele sunt Âşi mai mult micÂşorate de faptul cĂŁ autoturismul implicat este diesel“.

Link to comment
Share on other sites

Opinia Automobile Bavaria

 

. SurprinzĂŁtor, deÂşi firma recunoaÂşte cĂŁ nu a fost efectuatĂŁ o expertizĂŁ ĂŽn cauzĂŁ, susĂžine, din senin, cĂŁ maÂşina a fost incendiatĂŁ. „Ăn urma primei expertize Âşi constatĂŁri, putem afirma faptul cĂŁ existĂŁ o probabilitate foarte mare ca sursa incendiului sĂŁ fie una externĂŁ Âşi nu una de naturĂŁ tehnicĂŁ“.

269191[/snapback]

 

 

Pai se spune clar , "in urma primei expertize", cum adica nu s-a facut nici o expertiza? :blink:

Link to comment
Share on other sites

b nu si bate joc de clienti ci si de masini.dar dece nu avem voie sa ne spunem ca si bat joc de noi si ca sunt niste tampiti??? nu stiu poate avem interese cu ei. sooo o mica poveste cu argumente ca s anu mai luati apararea lu AB.si topicul ar trebu lasat asa cum este..am un prieten mai departat .am fost la o intalnire cu bmw si a venit si el.este vanzator la audi.era bucuros si povestea ca tocmai vanduse un audi a 6 tdi.dar in ce conditii;a venit un domn pe la vre o 30 35 de ani imbracat elegant si foarte suparat .spune ca a fost la bmw sa si ia 530 d .acolo a cerut sa i se dea o masina sa mearga in test sa vada si el ce cumpara .cei de la bmw au spus frumos ca nu au si le pare rau.omu a intrebat.bine dar ce fac vreau sa merg si eu macar cu un 5 orice motor sa vad cum e la volan cum e pe strada e cum ma simt in ea.ne pare rau nu va puteam ajuta daca nu va convine nu luati masina de la noi a fost raspunsul celui d ela vanzari.. ha ha ha radeam si eu si cel de la audi sa va fie rusine AB nu va purtati asa cu clienti .de fapt si pe acest forum se poarta unii moderatori la fel cu useri. asa se pierd clienti si useri.oricum vreau sa vb cu cel de la audi sa vad daca poate sa ia legatura cu cel care a cumparat audi ul si daca stie numele vanzatorului de la bmw, sa facem o plangere la bmw in germania si sa mergem sa l identificam pe ratardatul care cica vinde la bmw.singurul om cu care am avut legatura si a fost de treaba este el de la vanzari domnul doru.super de treaba .pana si cea de la casierei este o idioata care nu stie sa se poartet cu clientii.am si argumentele da nu mai stau sa scriu alt roman despre cum isi bat joc ROMANI de imaginea firmei bmw

 

scuze ca am mai postat si in alta parte. ha ha

nu bmw este de vina .de vina sunt romani care lucreaza acolo, mai mult de jumate sunt incompetenti.sau isi fac treaba la misto.in fine nu i problema mea dar abia astept sa ma lovesc de ei sa i reclam in germania.si la primul lucrez.cel care nu a fost in stare sa vanda un seria 5.si a gonit clientul cu atitudinea lui de smecher care lucreaza la bmw. si chiar A B isi bate joc de clienti .. da de fapt nu stu dece ma agit atata ca nu am nici un interes.da asa ca gesti .ar trebui da ti afara

Edited by INTERCEPTOR
Link to comment
Share on other sites

Hai sa fim seriosi ! Tu chiar crezi ce scrii acolo ? Eu am facut de mai multe ori test drive la BMW fara probleme. Si nu port nici costum :blink: ... Probabil ca sunt destui pe forum care au facut test drive.

 

Povesti din astea cu "am venit sa iau masina de la voi ca la aia nu m-au bagat in seama" auzi pe la toti dealerii. Si la BMW, si la VW, si la AUDI, si la Mercedes, si la Renault. Unele sunt adevarate, altele nu sunt. Unele le exagereza vanzatorul, altele clientul. Insa e normal. Nu exista inca vanzatorul perfect care sa poata multumi toti clientii.

Link to comment
Share on other sites

despre cum isi bat joc ROMANI de imaginea firmei bmw

 

scuze ca am mai postat si in alta parte. ha ha

nu bmw este de vina .de vina sunt romani care lucreaza acolo, mai mult de jumate sunt incompetenti.

269854[/snapback]

 

De ce nu te muti in alta tara, asa scapi de romani :)

 

Ironic, cu ceva timp in urma vroiai sa te angajezi acolo, la AB. :blink:

Probabil ai fi facut parte din 1/2 care nu sunt incompetenti, cei care fac cinste firmei BMW AG. :)

Link to comment
Share on other sites

Ptr.ca am fost acuzat ca vb din experientele altora va povestesc propria experienta "placuta" impartasita alaturi de AB. In decembrie anul trecut m-am hotarat sa imi iau un MINI Copper NOU dupa multa "tiganeala" am obtinut si un discount aceptabil dar nu multumitor fiind totusi la a 3-a masina cumparata de la ei. Am luat masina cu nr. provizorii si i-am rugat sa aiba grija ca in ianuarie sa nu ma lase fara numere ca am nevoie de masina. Am primit TOATE asigurarile si mi-au spus sa nu am NICI O GRIJA ca se ocupa EI.Evident ca lucrurile nu au stat asa si in ianuarie am aflat ca masina nu se poate inmatricula ca nu era OMOLOGATA RAR ptr ca era modelul nou si AB a crezut ca daca am intrat in UE nu mai trebuie sa omologheze masinile. Multi clienti au fost in situatia mea, iar ei au fost atat de incompetenti incat nu au stiut ca GUVERNUL promolgase o ORDONANTA prin care nr provizorii puteau fi prelungite pana la 120 de zile. Am ramas fara masina si la jumatatea lunii februarie cand m-am enervat si am dorit schimbarea masinii cu o alta modelul Copper S. Au fost de accord cu conditia sa pierd discountul obtinut ptr. ca parcursem 450 km si evident sa platesc diferenta ptr noua masina mai scumpa. Am acceptam si i-am rugat ca sa imi lipeasca ei pe noua masina autocolantele (dungile albe de pe capota) care eu le achitasem la prima masina cu tot cu montaj si care intre timp sosisera(la livrare masina predenta nu le avea si le-am comandat separat) si aveau acelasi cod. Ei bine l-au montat stramb si cu bule de aer motivand ca de obicei au contact cu o firma specializata ptr acest serviciu dar au vrut sa fie mai rapizi! In fine dupa o luna au venit alte dungi pe care le-au bine. Sa va povestesc si "aventura" cu kitul de ipod?
Link to comment
Share on other sites

bavaria ai putea sa ma scutesti de comentarile tale obosite si ironice??pe adresa personala .poti sa te adresei cumva altcuiva si nu mie? .si tu cyborg la fel?? l ace te bagi in seama??va rog eu frumos scutiti ma

eu nu va urmaresc topicurile sa va iau la misto replay urile. soo goo shoot some ducks marilor perfecti pupaciosi de AB

una peste alta eu nu am vrut sa ma angajez la bmw asa de mult ca altfel eram acolo.bine ca nu s lingau .soo sa revenim ca poate va plac povestile .am cumparat un bmw 330 xd si cel care lucra la vanzari a vazun ca ma tot plimbam pe acolo prin showroom si ma uitam ca vitelul la poarta noua.ma intrebat ce stiu de bmw daca mi place si la la la am vb cu el si a parut placut impresionat .ma rugat sa i aduc cv ul care la mine este aproape gl.ca eu nu s asa destept ca altii care lucreaza acolo adica cei 100 de destepti.care sunt morti dupa tara asta.sa revenim ca iar o luam la mistouri .am dus cv aproape gol ca nu am ce sa scriu in el si dupa 1 saptamana ma sunat cineva de la resure sau nu stiu ce.ma chemat acolo.am fost .a venit un neamt cu parul lung o doamna care cred ca era sefa la resurse si inca un domn sef la maecani care era foarte obositor si ma intreba codurile la motoare si care i pe lant si care i pe curea si care i ordinea de aprindere si tot felul de dinastea.au zis da ok avem nevoie de om asa dar nu putem sa te ingajam in service.trsit intreb dece ma gandeam ca sunt incult si am cv u gol si de aia.raspuns pt ca tu vei invata modelele noi la maecani si dupa 2 ani o s apleci acasa sa le repari.si mi au propus un post in fata la vanzare piese.daca nu crede ti dragilor ironici mergem acolo si poate mai tin minte ei .daca nu ghinionul meu .de fapt dece ar trebui sa va dovedesc ceva .ca nu cred ca va intereseaza decat sa i ling pe ab in fund si pe moderatori. si domnul paul eu am zis ca nu mi sa intamplat mie chestia cu drive testul si am spus ce a povestit baiatul de la audi.care parea destul de serios si de mirat ca ala a plecat d ela bmw s acumpere audi. pana la proba contrarie domnul paul o sa cred .ca uni de la ab or avea ziel proaste ca orice om si fac dastea ori sunt cum am zis incompetenti poate s afie unu poate 2 poate nici unu .bavaria stie mai bine ca sta cu ei nu i asa? c aprin urmare toti cei de la AB sunt niste perfecti niste adevarati nemti si eu si alti care ne tot plangem si auzim povesti suntem cei 100 care s prosti. abia astept comentariile voastre ironice.

Link to comment
Share on other sites

bavaria ai putea sa ma scutesti de comentarile tale obosite si ironice??pe adresa personala .poti sa te adresei cumva altcuiva si nu mie? .si tu cyborg la fel?? l ace te bagi in seama??va rog eu frumos scutiti ma

fost .a venit un neamt cu parul lung o doamna care cred ca era sefa la resurse si inca un domn sef la maecani care era foarte  obositor si ma intreba codurile la motoare si care i pe lant si care i pe curea si care i ordinea de aprindere si tot felul de dinastea.au zis da ok avem nevoie de om asa dar nu putem sa te ingajam in service.trsit intreb dece ma gandeam ca sunt incult si am cv u gol si de aia.raspuns  pt ca tu vei invata modelele noi la maecani si dupa 2 ani o s apleci acasa sa le repari.

.bavaria stie mai bine ca sta cu ei  nu i asa?  c aprin urmare toti cei de la AB sunt niste perfecti niste adevarati nemti si eu si alti care ne tot plangem si auzim povesti suntem cei 100 care s prosti.  abia astept comentariile voastre ironice.

270142[/snapback]

 

Nu te supara pe mine, am crezut ca sunt la obiect, nu obosite :)

Testul pentru angajare mi se pare destul de simplu, poate ma duc si eu :blink:

 

Cum adica stau cu ei, la ce e referi? :)

Link to comment
Share on other sites

De ce nu te muti in alta tara, asa scapi de romani smile.gif

 

Ironic, cu ceva timp in urma vroiai sa te angajezi acolo, la AB. blush.gif

Probabil ai fi facut parte din 1/2 care nu sunt incompetenti, cei care fac cinste firmei BMW AG. twoup.gif

la obiect cometarile fata de povestea mea cu cel de la audi corect poate am crezut eu pe cine nu trebuia..nu ti am zis nimic ,tie paul nu a crezut si am vb despre asta.dvs domnul bavaria ati aruncat asa mici ironii personale.asa cum fac cei cu functii aici pe forum ,superiorii

la ce mecanici au angajat ei cred ca te vor angaja cu placere.asa ca nu pierde timpul du te acolo. totul este perfect.

ai aperi prea tare de aia am zis ca stai cu ei acolo.virtual banuiesc ,nu ca ai avea casa acolo la AB :blink: asta era culmea.da sunteti prea sensibili cand sunt criticati ei sau voi moderatori

banuiesc ca va doare inima foarte tare cand critic ab sau cand critic tara oameni din tara .poate eu sunt acel 1 din 21 000 000 care este cel mai retard si prost si nu vede ca TOTI oameni sunt minunati . am mai rams 21 000 000?

si la ce atitudine aveti char am plecat.plecam mai demult dar ma facut sa ma razgadesc cineva .dar acum e clar .pt mine bmw club si a luat la revedere .si eu de la el.sper sa nu ne mai vedem bavaria paul cyborg si cine o mai avea boala pe mine.nu de alta da e posibil sa plec si de acolo, si sa fiti voi fericiti ca ati facut un membru (care pt voi este un nimic) sa plece.. keep up the good work seara buna tuturor.ma cam intristat atitudina asta .si nu e prima oara .

Link to comment
Share on other sites

la ce mecanici au angajat ei cred ca te vor angaja cu placere.asa ca nu pierde timpul du te acolo. totul este perfect.

ai aperi prea tare de aia am zis ca stai cu ei acolo.virtual banuiesc ,nu ca ai avea casa acolo la AB :) asta era culmea.da sunteti  prea sensibili cand sunt criticati ei sau voi moderatori

banuiesc ca va doare inima  foarte tare cand critic  ab sau cand critic tara oameni din tara .poate eu sunt acel 1 din 21 000 000 care este cel mai retard  si prost si nu vede ca TOTI oameni sunt minunati . am mai rams 21 000 000?

si la ce atitudine aveti char am plecat.plecam mai demult dar ma facut sa ma razgadesc cineva .dar acum e clar .pt mine bmw club si a luat la revedere .si eu de la el.sper sa nu ne mai vedem bavaria paul cyborg si cine o mai avea boala pe mine.nu de alta da e posibil sa plec si de acolo, si sa fiti voi fericiti ca ati facut un membru (care pt voi este un nimic) sa plece.. keep up the good work  seara buna tuturor.ma cam intristat atitudina asta .si nu e prima oara .

270154[/snapback]

 

Ai o impresie total gresita despre toata "povestea" si o spun la modul serios.

Daca o sa urmaresti mai atent forumul vei vedea ca dreptul la opinie este respectat.Sunt multe topicuri despre AB, despre profesionalismul lor, bun sau rau.

Nu conteaza ce spunem noi aici, conteaza ce spun cei care au fost acolo, in masura in care este adevarat, normal.Niciodata nu am interzis cuiva sa impartaseasca experienta avuta la un dealer BMW, fie ea buna sau rea.

Cum sa spun eu ca acolo totul este perfect, cand sunt multe cazuri care indica altceva.Nu am afirmat nimic despre ei deoarece nu cunosc situatia, dar nici nu ti-am interzis sa iti spui parerea.

Am facut referire la angajare deoarece esti foarte pornit impotriva lor, si nu imi imaginez cum de ai vrut sa te angajezi intr-un loc pe care il detesti asa de mult. :)

Daca vrei sa stai sau sa pleci, este dreptul tau de a alege, in masura in care respecti regulamentul esti binevenit pe forum.

 

ps

 

Apropo de angajare, zici ca la mecanicii pe care ii au este posibil sa ma angajeze si pe mine :)

Nu prea sunt calificat pentru mecanic, dar daca este cum spui tu, oportunitatea de a lucra la AB este de luat in considerare.

In definitiv stiu ca exista un McDonalds langa sediul AB, deci ceva legaturi pot exista, m-ai cam pus pe ganduri :blink:

Link to comment
Share on other sites

tot ce ai zis corect.nimic de zis dar cum ai mai si zis sunt liber sa plec si asta voi face .nu cred ca ti va parea prea rau tie sau altore atata timp cat spune ti ca nu i mare paguba.o picatura in ocean ca pleaca 1 membru.au vrut sa ma angazeze acum 4 ani.nu cred ca stiam asa multe de ei.cele mai multe le auzi ca nu ai cum sa stii tot.mai mult ca sigur acum nu regret ca nu am ramas acolo.pt ca aveam 2 sanse una sa nu rezist langa tampiti aia sau a 2 sa fiu la fel de tampit ca ei si sa ma apuc de furat piese si facut treaba de mantuiala la masini.mare lucru nu sa schimbat de atunci din ce povesti aud.am ura pe ei pt ca si bat joc de ceva care pe mine ma face sa tresar ma face sa visez.isi bat joc de pasiunea mea.asa ma simt eu ce vrei de plecat am plecat.stai linistit ca nu o sa mai vezi posturi de la mine mult timp.acuma astept sa mi vand camere :: asta off topic.si pe bune chiar au mecanici varza.si sa fi mecani nu inseamna sa iei piesa din magazie si sa o pui in locul la alta.mai tre sa faci si altceva.daca chiar ai sta intre ei poate mi ai da dreptate la jumatate din ce zic despre ei.si apropo cand am fost cu masina sa intreb de nu mai stiu ce piesa acolo la otopeni a bufnit in ras imbecilul de l apiese care statea pe locul care putea fi al meu si a spus ca pt asa ceva nu mai exista piese.ce cretin.unu din cei care vand acum 1 an jumate ma rugat sa umblu eu in etk ca el nu stia unde sa caute masina bmw 3.0 si ..hi hi ce faze.si poate ai vrea sa ti mai povestesc.ca stiu multe.poate candva chiar o sa fac o reclamatie la bmw germany.pana atunci distrati va fara mine pe forum si nu mai tineti atitudinea asta asa ironica fata de membri.ca e pacat.cel mai urat e sa fi umilit in ceea ce crezi ca e casa ta .acest forum pt mine asta a fost CASA MEA.cand eram trist vesel cand nu aveam ce face cand eram ocupat tot trageam cate o ochiada pe forum ,simteam lipsa lui.acuma sper sa mi treaca..reply urile mele se vor termina curand de aia poate simt si nevoia sa scriu cat mai multe aici azi acum Edited by INTERCEPTOR
Link to comment
Share on other sites

tot ce ai zis corect.nimic de zis dar cum ai mai si zis sunt liber sa plec si asta voi face .nu cred ca ti va parea prea rau tie sau altore atata timp cat spune ti ca nu i mare paguba.o picatura in ocean ca pleaca 1 membru.au vrut sa ma angazeze acum 4 ani.nu cred ca stiam asa multe de ei.cele mai multe le auzi ca nu ai cum sa stii tot.mai mult ca sigur acum nu regret ca nu am ramas acolo.pt ca aveam 2 sanse una sa nu rezist langa tampiti aia sau a 2 sa fiu la fel de tampit ca ei si sa ma apuc de furat piese si facut treaba de mantuiala la masini.mare lucru nu sa schimbat de atunci din ce povesti aud.am ura pe ei pt ca si bat joc de ceva care pe mine  ma face sa tresar ma face sa visez.isi bat joc de pasiunea mea.asa ma simt eu ce vrei de plecat am plecat.stai linistit ca nu o sa mai vezi posturi de la mine mult timp.acuma astept sa mi vand camere :: asta off topic.si pe bune chiar au mecanici varza.si sa fi mecani nu inseamna sa iei piesa din magazie si sa o pui in locul la alta.mai tre sa faci si altceva.daca chiar ai sta intre ei poate mi ai da dreptate la jumatate din ce zic despre ei.si apropo cand am fost cu masina sa intreb de nu mai stiu ce piesa acolo la otopeni a bufnit in ras imbecilul de l apiese

270157[/snapback]

 

Nu trebuie sa pleci din ambitie prosteasca, scuza-ma ca iti spun asta.

Tu faci cum doresti oricum, forumul va merge si fara mine si fara tine, este valabil pentru oricine.

Nu am absolut nimic impotriva ta, deci plecarea ta nu ma poate afecta...

Asta este parerea ta despre AB si ai dreptul sa o spui.

Eu probabil gandesc un pic altfel inainte de a imi exprima o parere asa de dura, si nu este vorba de cazul particular, AB.

Sunt convins ca la service(firma) exista si oameni bine pregatiti si oameni insuficient de calificati pentru functia respectiva, oricare ar fi ea.

Nu sunt eu in masura sa ii judec pe cei de la AB, ii pot judeca doar prin prisma celor citite pe acest forum, deoarece nu am avut "contact" cu ei.

Dupa parerea mea nu poti judeca oamenii la genul asta:"ala este prost, ala este imbecil",... fiecare om care ocupa o pozitie are un anumit nivel de pregatire, insa nu se poate trage linia la modul asta.

Din cate am citit pe acest forum la AB lipseste organizarea, repet este parerea mea, ce folos ca masina este reparata foarte bine dar este inapoiata clientului cu un bec ars la frana(am citit pe forum :blink: ).Dupa care urmeaza:"asa era cand am primit masina".Pai asa o fi fost, nu zice nimeni nu, dar asta nu este un raspuns valabil :)

Faptul ca esti tratat ca o "carpa" cand te duci cu un BMW la reparat(sau dupa piese), din nou, tine de manageri, de organizare.Nu se poate sa intrebi de o piesa iar anagajatul respectiv sa bufneasca in ras, indiferent daca intrebarea era puerila sau nu.

In fine, ideea este sa fim mai ponderati in afirmatii daca putem, nimeni nu este perfect :)

Link to comment
Share on other sites

bavaria ai putea sa ma scutesti de comentarile tale obosite si ironice??pe adresa personala .poti sa te adresei cumva altcuiva si nu mie? .si tu cyborg la fel?? l ace te bagi in seama??va rog eu frumos scutiti ma

270142[/snapback]

interceptor: Cu mine ce ai? Nu m-am adresat nici direct, nici indirect tie. Ia si citeste inainte cu atentie si fa conexiunile logice intre posturi inainte de a posta si acuza.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.