Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Apple Carplay g30 2020

Alex266

Recommended Posts

Buna seara. Am achitizionat de curand un 530e g30 si am o problema cu aplicatia Waze si carplay. Problema consta ca exista un lag imens cand folosesc navigatia… pur si simplu cursorul in waze esti tot timpul in urma cu pozitia reala a masinii. Am observat ca se face actualizare gen la cateva secunde si nu cursiv real time. Am incercat si cu alt telefon si la fel face. Am folosit car play si pe un polo si acolo merge ok. 

telefonul este un ip 16 pro, iar locatia Bucuresti pentru a exclude posibilitatea internetului sau a telefonului. 

a mai patit cineva ceva de genul si a gasit o rezolvate?

15 hours ago, Alex266 said:

Buna seara. Am achitizionat de curand un 530e g30 si am o problema cu aplicatia Waze si carplay. Problema consta ca exista un lag imens cand folosesc navigatia… pur si simplu cursorul in waze esti tot timpul in urma cu pozitia reala a masinii. Am observat ca se face actualizare gen la cateva secunde si nu cursiv real time. Am incercat si cu alt telefon si la fel face. Am folosit car play si pe un polo si acolo merge ok. 

telefonul este un ip 16 pro, iar locatia Bucuresti pentru a exclude posibilitatea internetului sau a telefonului. 

a mai patit cineva ceva de genul si a gasit o rezolvate?

Tine apasat butonul power al navigatiei timp de 70 secunde. O sa se restarteze iDrive-ul de cateva ori in timpul acesta. 

5 hours ago, Romulus said:

Cand ai facut update la softul masinii ultima oara?

Eu m-as gandi ca e un soft vechi in iDrive.

Am achizitionat masina acum o saptamana deci nu stiu cand a fost actualizat ultima oara softul. Pot vedea undeva versiunea? 

4 hours ago, Onnix said:

Tine apasat butonul power al navigatiei timp de 70 secunde. O sa se restarteze iDrive-ul de cateva ori in timpul acesta. 

Am incercat si tot la fel face. In timpul mersului cateodata eu am facut dreapta de exemplu si el inca e in spate pe strada de pe care tocmai am iesit. 

am impresia ca nici navigatia lui nu arata corect cea de la bmw, din ce am vazut in display ul central cateodata arata ca ma aflu pe alta strada nu pe cea pe care ma aflu.