Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov) ×

E46 arcuri sport

Mihaiiie46

Recommended Posts

pe fata (de jos in sus) si pe spate arata asa (asa stiu eu....poate altii stiu altfel)

De comportat se comporta bine...acum depinde de cum si pe unde mergi si cam ce vrei de la masina.

Pe E46 am la fel, cu exceptia amortizoarelor fata care au alta prindere in partea de jos.

Edited by DanS

Arcuri sport K.A.W. si amortizoare standard. Nu stiu exact cu cat a coborat masina, dar arata muuuuult mai bine decat una cu arcuri normale. La comportament e cu dus si intors, sta bine pe sosea dar pe drumurile nasoale iti sar dintii si ai senzatii ciudate prin stomac. :lol: Acum si jantele sunt pe 17 deci nu e numai de la arcuri. Dar, cu toate neajunsurile, nu as renunta la arcurile actuale. Nu a gandit rau neamtul cand a facut modificarea. :)

post-2519-1256494350_thumb.jpg

Arcuri sport K.A.W. si amortizoare standard. Nu stiu exact cu cat a coborat masina, dar arata muuuuult mai bine decat una cu arcuri normale. La comportament e cu dus si intors, sta bine pe sosea dar pe drumurile nasoale iti sar dintii si ai senzatii ciudate prin stomac. :) Acum si jantele sunt pe 17 deci nu e numai de la arcuri. Dar, cu toate neajunsurile, nu as renunta la arcurile actuale. Nu a gandit rau neamtul cand a facut modificarea. :)

Arata bine!

Eu am gasit Eibach foarte convenabil pe set (echipare fata+spate) si nu m-am gandit prea mult. Si eu sunt multumit...La mine mai este o problema insa...Bucsele poliuretanice.. :lol:

Dar pe sosea este superOK.

Arcuri sport K.A.W. si amortizoare standard. Nu stiu exact cu cat a coborat masina, dar arata muuuuult mai bine decat una cu arcuri normale. La comportament e cu dus si intors, sta bine pe sosea dar pe drumurile nasoale iti sar dintii si ai senzatii ciudate prin stomac. :lol: Acum si jantele sunt pe 17 deci nu e numai de la arcuri. Dar, cu toate neajunsurile, nu as renunta la arcurile actuale. Nu a gandit rau neamtul cand a facut modificarea. :)

ms f mult...niste detalii de und le ai luat ..un pret aproximativ ms:D