Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov). Hai si tu cu noi la intalnire! ×

vand jante 5x120

69FLR

Recommended Posts

v-a intrat criza n cap la toti , toti vreti pe degeaba , v-ati transformat toti in vanatori de chilipiruri , si uite asa dati sansa jepcariolor sa va pacaleasca ,

si va vand toate ciurucurile pe motiv ca au pret bun si nevoie de bani .

astea sunt niste roti impecabile . si chiar va rog sa nu mai comentati aiurea .

eu caut roti de vw 5x100 pt nevasta mea , si nu gasesc decat la 250-400 . pe 15 .

gaseste mi si tu cu 4 mil 5x100 si ti le dau si eu p astea ci 4 mil . sau doar la bmw e criza ? la vw nu ? sau cum e treaba .

in sfarsit . lungim discutia degeaba . daca le vrea careva bine daca nu iar bine .

daca o s amai las la pret , las daca vreau nu ca mi oferteaza nu stiu care vanator de chilipiruri s ale ia s ale dea mai departe etc ....

am impresia ca te cam plictisesti . asta i un topic de vanzare .

daca nu esti interesat , de ce ma plictisesti ? vrei cumva sa aduni posturi ? ca alt motiv nu vad s ami zici ca m am razgandit asupra pretului .

iar faptul ca merg pe e46 da , merg .

ca merg pe e36 . da merg .

a ca acum sunt unele e36 si unele e46 pe care nu merg f bine . am avut si eu m3 ... e36 sub 17 nu poti monta nimik pe ele .

deci daca va plictisiti voi , nu ma plictisisti si pe mine .

ce atentie . ce marfa .

crezi ca stau sa ma conentrez prea mult si sa dau prea mare atentie topicurilor voastre facute din plictiseala . nu .

pt mine oricare scrie in topicul asta si nu e interesat s ale ciumpere , sau nu face o afirmatie de folos , mi s epare ca e unu care se plictiseste .

pret nou 6 mil

Edited by 69FLR

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.