Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania


Bartolomeus

Recommended Posts

M-am lamurit cu prima!

 

Legat de celelalte ce ar mai fi de zis? :)

 

dintre toate,cea de la TM e ceea mai ok.in sensul ca are cele mai multe optiuni,o poti verifia la Banat Car si daca e ok eu zic sa nu eziti.Acuma,depinde unde locuiesti si tu.Daca esti aproape de TM faci un drum si vezi masina la fata locului.

Link to comment
Share on other sites

@CTS - nu stau aproape de TM dar nu ar fi o problema sa fac un drum, ideea e sa ma conving cat se poate ca nu il fac degeaba. nu sunt genul care sa ma grabesc sau sa ma arunc, dar nici asa nu e bine ca se poate da.

 

Deci per total sa inteleg ca ar fi de incredere dealer-ul dar ar trebui facuta o verificare detaliata si fara graba.

 

Sunt multi 160k km pt o masina din 2005? Ar trebui sa ma astept la ceva probleme sau teoretic ar trebui sa fie totul ok daca e intretinuta bine? Isi merita banii sau ar trebui sa caut altceva care sa ii merite mai mult? :)

 

5. http://www.autovit.ro/bmw-320-C20747045.html

Edited by razvan p
Link to comment
Share on other sites

La mine situatia sta in felul urmator: caut un 520d Euro 5 (2009) sub 100mii km. Am gasit unul "recent adus si cu km putini", bineinteles de un vanzator din targul Vitan. La prima vedere masina pare chiar ok, aproape perfect intretinuta interior/exterior, reflectand cei 70.000km de pe bord. Insa la o verificare a seriei la AB, pare-se ca istoricul de service nu exista.Motivarea vanzatorului a fost una simpla - masina a fost inmatriculata in Belgia si baza de date nu e comuna, aspect confirmat cu juma' de gura si de AB, adica nu e ceva sigur (depinde de dealer).Partea interesanta este ca masina a fost luata din Germania, iar toate reviziile din cartea de service (originala/falsa?) sunt facute de un parc auto/service autorizat pt alte marci, desi masina trebuia sa mearga la service autorizat Bmw, fiind in garantie.

Intrebarea mea se refera la inexistenta istoricului de service, care pot fi motivele pt care o masina cu garantia de abia expirata nu apare cu intrari in service?

Stiu ca sansele sa aiba km declarati sunt aproape nule, dar inca ma gandesc sa o duc la inspectie tehnica si daca e ok sa o cumpar asa.

Edited by Bogdan724
Link to comment
Share on other sites

Va salut, sunt nou pe forum! V-as ruga sa aruncati o privire pe urmatoarele anunturi autovit si sa imi spuneti daca stiti ceva despre masinile respective si eventual sa imi spuneti care, daca si de ce va inspira incredere:

 

1. http://www.autovit.ro/bmw-320-C20643919.html

 

2. http://www.autovit.ro/bmw-320-C20810686.html

 

3. http://www.autovit.ro/bmw-320-C20742453.html

 

4. http://www.autovit.ro/bmw-320-C20774720.html

 

Va multumesc pentru timpul acordat!

 

cea de GALATI e varza la interior.

 

A fost retapisata, nu exista piele perforata pe e90, la fel cum nu exista nici volanul ala cu piele perforata.

 

iar sezutul scaunelor si lateralele + tetiera soferului sunt pardaf.

Link to comment
Share on other sites

Gata l-am gasit. La Hemus Auto patron este userul GTR de aici de pe forum. Avea sau mai are, nu stiu exact, un E30 M3.

 

Acum vreo 5 ani, l-am dus pe userul GBU sa cumpere o masina de la el. Ne-am intalnit cu el in Orastie. Nu stiu daca cineva mai tine minte povestea cu E39-le lui GBU. Masina era buna, dar avea amandoi senzorii de axe cu came stricati, nu ne-am dat seama ca era 10 seara intr-o benzinarie si n-am mai verificat-o, teoretic a fost luata pe incredere de la alt user al forumului cum s-ar spune ....

 

eu imi aduc aminte, a avut o gramada de probleme cu masina aia, si parca a trecut ceva timp pana sa-si dea seama de problema, mi se pare ca a vandut-o unui alt membru care a facut-o pulbere

Link to comment
Share on other sites

Da, i-a vandut-o lui Izy care s-a rasturnat cu ea. Masina era foarte misto, trebuie recunoscut, nu cred ca ii lipsea vreo dotare, avea inclusiv masaj in scaune. Probleme n-a avut decat cu senzorii de axe cu came, a doua zi dupa ce a luat-o i-a murit motorul in mers, si cu sistemul de navigatie, i se stingea display-ul uneori.
Link to comment
Share on other sites

Acesta vi se pare ok? Are la vanzare mai multe masini, stiti daca e dealer sau ceva? Va multumesc!

 

http://www.autovit.ro/bmw-320-C20776965.html

 

Nu prea citesti topicul asta bine !!

 

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/82589-masini-puse-la-vanzare-in-romania/page__view__findpost__p__1519211

 

S-a discutat despre masina asta, asa le zice la samsari ? Dealeri ? urmatoarea e probabil oameni de afaceri , investitori etc :flowers:

Edited by Myx
Link to comment
Share on other sites

cauta in .DE

 

la noi majoritatea oamenilor considera o investitie substantiala sa faca revizia anuala , si mare parte din ei nici macar nu fac revizia ca la carte , cei mai multi schimba uleiu si filtru de ulei , restu mai merg , deja daca ii intrebi de diverse piese din articulatie / suspensie se uita urat la tine

Edited by Acero99
Link to comment
Share on other sites

Slabe sanse ...

Oricum , daca vrei e90 M Paket recent adus in tara de samsari ai toate sansele sa-ti iei o mare teapa .

TOATE M Paket-urile aduse de samsari sar de 200.000-250.000 km . Nu exista exceptie . Ei se bazeaza pe faptul ca-ti iau ochii cu optiunile ...

 

OFF : Pun pariu ca asta va ajunge in cel mai scurt timp in tara undeva pe la 17.000-18.000 si cu vreo 85.000 - 90.000 km in bord . Ceva de genul asteia : http://www.autovit.ro/bmw-320-C20475961.html

Deja dealerul stie cine o sa i-o cumpere : "NETTO FÃœR EXPORT 14.800 euro BILDER FOLGEN"

 

:D

Edited by UAL
Link to comment
Share on other sites

Ajutor: cautand un E 39 530, neeaparat diesel, manual, cu navigatie si scaune piele sport (sotia a solicitat neeaparat), in vizita la ceva prieteni de familie in Polonia, am dat de asta:

 

http://otomoto.pl/bmw-525-d-xenon-skora-C19943892.html

 

Masina arata in realitate precum in poze. E fabricatie 11.2002, importata din Italia. Dealerul care o vinde (importa numai din Italia dupa cum se vede in curtea lui), foarte politicos a pus la dispozitie toate actele de Italia si poze cu lotul cu care au adus-o. Masina a avut o zgarietura profunda pe usa stanga spate in partea de jos pe care au reparat-o ei (f bine vopsita partea de jos a usei de sub bandou).

 

Dilema e mare: caut un E 39 diesel la un pret acceptabil si in mintile lui de aproate 8 luni. In Romania, am vazut jumatate din E 39 diesel de vanzare pe autovit si doar ajungeam langa ele dupa care aproape ca imi venea imediat sa plec.

 

Cu ceva timp in urma, cu treburi de office in Germania, am ajuns chiar in zona si am vazut asta:

 

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=151548781&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=22&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2001-01-01&maxFirstRegistrationDate=2003-12-31&transmissions=MANUAL_GEAR&features=FULL_SERVICE_HISTORY&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&lang=en&pageNumber=2

 

Desi pretul nu era deloc fezabil, am zis sa abuzez de ocazie (delegatiile de serviciu sa traiasca) si sa fac un ocol de vreo 150 km sa vad macar masina. Supriza insa, proprietarul (al 4-lea dupa brief) de nationalitate turc, aproximativ 21 de ani (vorbea Germana aproape cu accent nativ si engleza de asemenea), apare in tromba si mai mai sa loveasca un stalp de parcare. Uitandu-ma cu atentie la masina, am avut o senzatie de masina din RO de nu mi-a venit sa cred. Carte Service scrisa pe genunci, plastice rupte prin interior, esapamanet modificat aiurea, motorul tremura cam rau si fumega cam aprig, proprietarul imi explica de zor ca merge asa ca trebuie sa ii schimbe pompa de motorina, etc. Am plecat total dezamagit si mi-am cam luat gandul de la E 39.

 

Acum in vacanta, am aruncat un ochi la un dealer aici pe langa prieteni. Sa nu-mi vina sa cred: 525 asta din anunt, asa cum se vede in poze. Delerul mi-a facut copie dupa actele de Italia ale masinii (am seria de sasiu) si, dupa ce m-am invartit prin curtea lui cu masina (nu avea numere) si-a exprimat acordul de a merge la o reprezentatnta BMW pentru o expertiza detaliata.

 

Cu elcometru a masurat in fata mea toate elementele de pe masina si nimic nu pare revopsit (cu exceptia partii de jos a usii din stanga spate). Am facut si ceva teste pe masina prietenilor si s-au vazut imediat elementele vopsite (se produc ceva elcomtere destul de ieftine in Poland la Radom). Daelerul a fost f elegant - ne-a dat cheile si ne-a lasat cca 1/2 ora singuri cu masina (in curtea lui bineinteles).

 

Ne-ma uitat f bine la masina. Defecte: s-a fumat in masina si mocheta la sofer e putin arsa in 2 puncte de scrum cazut. Tapiseria plafonului are o arsura langa usa in partea de sus, tot de la scrum. F putina uzura pe scaunul soferului, pe spatar in lateral stanga (pielea din masina ara ca in poza si e cea de fabrica). Desi rece (pus mana pe motor) si nemiscata (discurile putin'ruginite') masina a scos f putin fum la pornire. Dupa ce s-a incalzit bine, turata tare, da doar putin fum. Fumul insa miroase f ciudat - dealerul mi-a spus ca s-a putea sa fie de la biodiesel care il folosesc in Italia, si a explicat ca dace e ceva wrong cu masina, reprezentatnta BMW pe care o aleg eu ne va spune. Nu arata ca fumul de ulei ars, , cantitatea de fum e f putina, dar miroase ciudat. Voi de ziceti?

 

Masina nu are si functia de TV si nici magazie de CD. Se poate pune o iesire de iPod, uss sau altceva la head-unit-ul asta? si nici scaune sport. F putine semne de uzura la interior.

 

Sunt f ingandurat pt ca, desi ii lipesesc optiuni precum scaune sport, cotiera mobila sau motorul de 3.0 - 193 cp, masina arata asa cum cautam: ingrijita, cauciucuri noi, nu zgarieturi, lovituri, elemente vopsite, motorul suna bine, pielea e cea de fabrica, are monitorul de navigatie, nu e vanduta la vreun parc de arabi unde parca ti-e sila sa stai, etc.

 

Cel mai important: pretul total cu tot cu inmatricularea in Polonia (o inmaticulez pe firma aici - platesc doar RCA-ul care are acceasi valoarea ca in RO) iese 5600 euro. Ce ziceti - sa merg cu ea la BMW la un test (un cunoscut al prietenilor lucreaza la receptie la unul din dealerii BMW de aici)?

 

Planurile de viitor cu ea ar fi sa ii schimb scaunele fata cu unele sport, tapiseria de pe plafon inlocuita cu unul negru probabil, volan cu comenzi si ceva iesire pt audio (rog consiliati daca site cineva de se poate sau nu lega ceva). Masina este mai mult pentru sotie, dar si pentru sufletul meu (mi-a placut intodeauna E 39)....

 

P.S Desi nu am mai intrat de mult pe forum (nu mai e nici un BMW in familie din nefericire), multumesc altor useri care au mai intrebat pe forum pentru mine (e unul acum langa mine si dezbatem :drinks: )

Edited by AML
Link to comment
Share on other sites

Masina arata foarte bine si parerea mea este ca merita banii.

 

Apropo. La 175 de mii de km, cat de bine sta pielea pe scaune, perfect intinsa si nelucioasa. Ale noastre in Romania, la "99.000" au pielea lasata si obosita, se vede diferenta enorma.

Edited by WLF
Link to comment
Share on other sites

Se vede ca nu e masina rulata in tara.

Si eu pun motorina din Italia si nu mi se pare ca fumul ar mirosi altfel.

Poate are pus vreun aditiv in combustibil. Daca tot accepta test la reprezentanta inseamna ca nu ar avea ceva de ascuns.

 

Ale noastre in Romania, la "299.000" au pielea lasata si obosita, se vede diferenta enorma.

Fixed :D

Edited by costty
Link to comment
Share on other sites

Masina arata foarte bine si parerea mea este ca merita banii.

 

Apropo. La 175 de mii de km, cat de bine sta pielea pe scaune, perfect intinsa si nelucioasa. Ale noastre in Romania, la "99.000" au pielea lasata si obosita, se vede diferenta enorma.

 

La asta m-am uitat si eu. Exsita ceva uzura pe scaunul soferului (se vede pe lateralul spatarului in una din pozele chiar din anunt) dar in rest, pedalierul, volanul, interiorul arata cum as vrea eu sa arate la 175 000 km (adica aproape impecabile). Pe usi (butoane, manere) nu exista nici o urma de uzura.

 

Masina mai avea combustibil in ea pt 70 km (becul de rezerva aprins). Banuiesc ca aditiv puneau si ei in ceva mi mult combustibil. Cred ca cel mai bine se vede la un test serios BMW nu?

 

Intrebarea este (ma omoara sotia) daca se poate lega ceva la monitorul asta (are caseta) sa stie citi MP3 (disc sau USB).

Edited by AML
Link to comment
Share on other sites

Cu mirosul nu este nici o problema , si la mine miroase la fel . Problema dupa parerea mea e ca pentru o masina proaspat adusa din Italia la care sigur trebuie sa castige si el ceva , pretul mi se pare foarte mic . Am destui ani de cand stau in Italia , cunosc destul de bine preturile la masini , si este greu de crezut ca aceasta masina la cum arata si avand kilometrajul original a fost vanduta polonezului la aproape 4000 de euro .

 

Exemple la ce am postat mai sus http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=201055750 http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=200365737

Link to comment
Share on other sites

Multumesc pentru raspunsuri. E interesant sa vezi cati membrii ai forumului sunt prin alte parti prin Europa.

 

Pretul vs calitate m-a mirat si pe mine. Masina a fost luata in lot cu alte 11 auto (se vedeau trailerele in pozele unde mi-a aratat cum a fost zgariata usa) de la Auto Barsi SRL. Masina are VIN-ul GW68847. In afara de un test amanuntit la BMW si verificare sa nu fie declarata furata, nu vad ce as mai putea face.

Link to comment
Share on other sites

Intrebarea este (ma omoara sotia) daca se poate lega ceva la monitorul asta (are caseta) sa stie citi MP3 (disc sau USB).

 

Da, sunt destule solutii, se leaga ca si un cd-changer o interfata audio cu USB.

 

Cauta Dension sau GROM pe ebay.de

Edited by WLF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.