Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov). Hai si tu cu noi la intalnire! ×

inca o pisica

zanyko

Recommended Posts

Sunt posesor de "lego car" de aproape 2 ani, timp in care am investit munca si bani in ea. La baza este asa ( momentul cumpararii ):

1997 316i GPL cosmosswartz berlina, km ~ 197.000 km ( acu 2 ani ), acum ~230.000km

Dotari: clima digitala, piele crem, incalzire scaune fata, sac ski, cotiera cu pahare spate, geamuri electrice fata, oglinzi asferice, cu tenta, electrice si incalzite, proiectoare, trapa electrica, pregatire alarma, inchidere centralizata ( desi nici in mom de fata nu i'am dat de cap ), jante 15" ( cele din poze ) si niste embleme M puse aiurea.. Instalatia GPL a fost montata in Belgia si a venit cu masina. Atat timp cat merg la aproape jumatate de pret fata de benzina sunt super multumit, indiferent de ce zic altii.

De atunci masina a inghitit cam 2500 euro in piese si prea putini bani in manopera ( mai totul fac singur acasa ). Am schimbat / reparat asa: amortizoare Bilstein stock, arcuri spate, toate flansele, toate bucsile fata / spate, pivoti fata, capete bara, bielete antiruliu fata ( spate nu exista ), filtre, lichide ( frana, antigel, ulei, servo ), frane fata / spate 328i ventilate, reparat nivel rezervor, reparat cabluri portbagaj, refixat fete usi ( zanganeau ), termostat, set ambreiaj, bujii, schimbat garnitura suport filtru ulei, grile noi, oglinzi noi ( sa fie sanatos cine mi le'a furat ), oglinda auto-cromata, set jante 16" cauciucuri vara, mp3 player, faruri bixenon lupe FX-R, xenon d2s 4300k si poate altele, nu'mi vin in minte acum..

Drept accidente, din cate mi'au fost zise si am observat, a picat ceva ( greu ) pe dreapta fata si e putin desfigurata, dar in timp o sa rezolv si acest aspect (alta capota, far, semnalizare, aripa dreapta - inca sechele pe bara fata si prin interior ). In posesia mea, mai multe fender-bender pe fata si doar una mai majora cand un caine a ramas sub masina si fata a fost nitel ravashita ( grile, plastice, tabla indoita.. nimic din ce nu se face acasa ).

In mare super ok ca masina, am bagat bani doar ca am vrut si niciodata nu m'a lasat la greu. Momentan am multe idei in cap, dar financiarul ma tempereaza bine. O sa fac si o lista cu wishes, dar o sa postez ulterior.. idei sunt, slava domnului!

Sper sa va placa :twoup:

P.S. : Omiteti imprejurimile in care se afla masina, mi'a fost sila sa ma deplasez intr'un loc "mirific" sa o imortalizez..

post-26101-0-65613700-1297513672_thumb.jpg

post-26101-0-61852100-1297513687_thumb.jpg

post-26101-0-69337500-1297513696_thumb.jpg

post-26101-0-80907300-1297513707_thumb.jpg

post-26101-0-44591900-1297513716_thumb.jpg

• Like 1