BMWClub: Ce Face Un Bizon Cand Da Zapada? - BMWClub

Jump to content

• 4 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ce Face Un Bizon Cand Da Zapada? Ce stie el mai bine.....

#61 User is offline   MarioE43 

• Membru
  • Group: Members

Posted 26 January 2012 - 21:09

View PostDiesel Power, on 26 January 2012 - 21:01, said:

eu m-am dus si l-am vazut.. era intrat bine in rond.. nu l-a luat pe de-a dreptul ca si cum n-ar fi stiut ca e acolo, a apucat sa vireze si probabil o fi derapat a muscat bordura cu una dintre roti si bineinteles ca la ceva viteza(nu extrem de mare) l-a rasturnat.. nasol e ca a luat si un ghiveci d-ala de piatra pentru flori..ala l-a facut varza rau..
sigur sigur l-ar fi ajutat tractiunea integrala si bineinteles ca stiu de existenta 530d si alte modele diesel cu integrala, doar ca as fi facut pariu ca nu are, ceea ce s-a si adeverit.. desi nu avea inscriptionata motorizarea, nu avea planetare pe fata..deci..
interesant este ca mai tarziu dupa ce au laut masina de acolo am gasit prin zapada in apropierea locului unde a fost masina, un cd, si ghiciti ce era pe el... muzica rock.. pana aci nimic deosebit.. dar.. nu era orice rock.. rock d-ala hard.. satanic:)) cine nu isi poate inchipui, pot citi numele catorva track-uri..
ideea e ca pe muzica aia.. eu si pe loc in masina nu ma mai puteam concentra la absolut nimic.. era de spalat creierul nu alta.. daca asculta asa ceva si in timpul accidentului.. si sa mai fi fost si oleaca ametit.. garantez eu ca nu mai vedea nimic in fata ochilor:)

Buna explicatie! :pinch:
1

#62 User is offline   Letty 

• BMW Addict
  • Group: Contributors
  • Interests:BMW
    BMW
    BMW

Posted 26 January 2012 - 21:19

View PostMarioE43, on 26 January 2012 - 21:09, said:

Buna explicatie! :pinch:

Esti tu rautacios, Mario... :LMAO:
0

#63 User is offline   bitz 

• white out

Posted 26 January 2012 - 21:32

Era o statistica in UK acum cativa ani care zicea ca cele mai multe accidente se produceau pe melodiile celor de la Prodigy :frantics: .
0

#64 User is offline   Letty 

• BMW Addict
    BMW
    BMW

Posted 26 January 2012 - 21:33

View Postbitz, on 26 January 2012 - 21:32, said:

Era o statistica in UK acum cativa ani care zicea ca cele mai multe accidente se produceau pe melodiile celor de la Prodigy :frantics: .

Fuck, sa-mi las cd-urile cu Prodigy acasa... :frantics:
0

#65 User is offline   B-490-RZV 

• El Diablo

Posted 26 January 2012 - 21:34

E clar ca aia din UK nu au auzit de Salam...pai cand auzi in difuzoare: "misca-te asa cum imi place mie :hyper: " nu iei mainile de pe volan si incepi sa arunci cu sutele de euro prin masina? :yahoo:
0

#66 User is offline   alex_maniacu_91 

• Maniak
  • Group: Moderators

Posted 26 January 2012 - 21:40

View PostDiesel Power, on 26 January 2012 - 21:01, said:

o am gasit prin zapada in apropierea locului unde a fost masina, un cd, si ghiciti ce era pe el... muzica rock.. pana aci nimic deosebit.. ..... eu si pe loc in masina nu ma mai puteam concentra la absolut nimic..

De ce ai luat un cd gasit pe strada in ZAPADA si l-ai bagat in cd-playerul masinii tale? :blink: :logik:

#67 User is offline   B-490-RZV 

• El Diablo

Posted 26 January 2012 - 21:42

View Postalex_maniacu_91, on 26 January 2012 - 21:40, said:

De ce ai luat un cd gasit pe strada in ZAPADA si l-ai bagat in cd-playerul masinii tale? :blink: :logik:

Daca iesea un duh din cd-player si iti indeplinea 3 dorinte..nu se stie niciodata de unde sare norocul! :frantics: :rolleyes:
0

#68 User is offline   Letty 

• BMW Addict
    BMW
    BMW

Posted 26 January 2012 - 21:50

View PostB-490-RZV, on 26 January 2012 - 21:42, said:

Daca iesea un duh din cd-player si iti indeplinea 3 dorinte..nu se stie niciodata de unde sare norocul! :frantics: :rolleyes:

Da Doamne! :rolleyes: Vreau si eu un cd din asta fermecat... :girlblum:

This post has been edited by Letty: 26 January 2012 - 21:54

0

#69 User is offline   MarioE43 

• Membru

Posted 26 January 2012 - 22:01

Poate era scris pe el un numar de la un cont din Elvetia!

Oricum....alaturi de sms, fumat si altele, muzica rock duce la accidente! :laugh:
0

#70 User is offline   Diesel Power 

• Începător

Posted 26 January 2012 - 23:09

Paaai.. de curiozitate? sa vad ce muzica asculta omu? .. tot ca sa-mi confirm o presupunere.. ma gandeam ca era manelist..:) happy?
inteleg ca oricine altcineva in locul meu n-ar fi fost curios de acest detaliu.. dar na.. daca tot era pierdut p-acolo si inca nedeteriorat, l-am sters si l-am bagat sa vad ce e pe el.. poate pe de alta parte era muzica simfonica.. oricum.. tot ceva radical am gasit.. rock adica.. si inteleg ca mi-au sarit b.. roackerii in cap.. pe mine m-a socat un pic cum sa asculti asa ceva in masina si sa poti sa mai fi atent sau sau nu fii stresat la maxim, dar na.. sigur m-am inselat vad ca sunt destui care sunt rodati la creier si familiarizati cu zgomote intense si repetitive gen flex in timp ce taie un fier si unu urland efectiv in continuu de zici ca-l taie..
ori nu m-am facut eu bine inteles.. NU ERA AEROSMITH, nici OZZY OSBOURNE nici PRODIGY, nici macar MARLIN MANSON!!! astia credeti-ma sunt cantece de gradinita .. very soft.. cand zic metal rock satanic.. stiu ce zic.:)
in fine.. desi nu ascult nici rock, nici manele, sau alte genuri "exclusiviste" credeti-ma ca n-am nimic cu genul de om care asculta asa ceva.. doar subliniam ca mie unu mi-ar fi imposbil sa conduc pe asa ceva.
0

#71 User is offline   Diesel Power 

• Începător

Posted 26 January 2012 - 23:18

mda.. evident ca nu fix cd-ul asta il asculta in timp ce facuse accidentul..ma gandesc ca n-avea cum sa sara din cd player..
dar putin probabil alaturi de cd-ul asta sa asculte cu totul alt gen de muzica ..
si pe calea asta, daca cumva candva proprietarul dupa ce isi revine citeste topicul asta, il anunt ca ma poate contacta si ii returnez cu placere cd-ul pierdut.. ca imi dadea prin cap sa-l arunc..
0

#72 User is offline   Letty 

• BMW Addict
    BMW
    BMW

Posted 27 January 2012 - 01:19

View PostB-490-RZV, on 26 January 2012 - 22:00, said:

Prima dorinta: Duhule, un X6 te rog! :frantics:

Prietenii stiu de ce! :wub: :girlinlove: :roadrage:
0

#73 User is offline   blitzu 

• Senior

Posted 27 January 2012 - 01:25

Lasa Letitie ca poate pe cand cresti mare o sa pui si tu mana pe un X....din bani cinstiti pe persoana de-asta ..fizica :laugh:
1

#74 User is offline   Letty 

• BMW Addict
    BMW
    BMW

Posted 27 January 2012 - 01:32

View Postblitzu, on 27 January 2012 - 01:25, said:

Lasa Letitie ca poate pe cand cresti mare o sa pui si tu mana pe un X....din bani cinstiti pe persoana de-asta ..fizica :laugh:

Daca nu ar fi fost vorba de bani cinstiti, pe persoana fizica, il aveam deja. :popcorn:
Si o sa pun mai mult decat o mana pe un X6, e doar o chestiune de timp. :thumbsup:
0

#75 User is offline   blitzu 

• Senior

Posted 27 January 2012 - 01:34

Nu vei mai avea liniste in casa :rolleyes: ...si nici bani :excl: :D
0

#76 User is offline   Letty 

• BMW Addict
    BMW
    BMW

Posted 27 January 2012 - 01:40

View Postblitzu, on 27 January 2012 - 01:34, said:

Nu vei mai avea liniste in casa :rolleyes: ...si nici bani :excl: :D

Nu iti face griji pentru mine, sunt fata descurcareata. :thumbsup:
Multumesc pentru grija, oricum. :rolleyes:
0

#77 User is offline   rashpy 

• Membru

Posted 27 January 2012 - 01:44

View Postblitzu, on 27 January 2012 - 01:25, said:

Daca acel "X" e ceva din bucatarie, DA, o sa puna mana! =))))))))))
0

#78 User is offline   blitzu 

• Senior

Posted 27 January 2012 - 01:44

Gata cu Offtopicul :hairy:
0

#79 User is offline   MAS 

• Pasionat
  • Interests:BMW and stuff.....

Posted 22 February 2012 - 23:34

View PostDiesel Power, on 26 January 2012 - 23:09, said:

Paaai.. de curiozitate? sa vad ce muzica asculta omu? .. tot ca sa-mi confirm o presupunere.. ma gandeam ca era manelist..:) happy?
inteleg ca oricine altcineva in locul meu n-ar fi fost curios de acest detaliu.. dar na.. daca tot era pierdut p-acolo si inca nedeteriorat, l-am sters si l-am bagat sa vad ce e pe el.. poate pe de alta parte era muzica simfonica.. oricum.. tot ceva radical am gasit.. rock adica.. si inteleg ca mi-au sarit b.. roackerii in cap.. pe mine m-a socat un pic cum sa asculti asa ceva in masina si sa poti sa mai fi atent sau sau nu fii stresat la maxim, dar na.. sigur m-am inselat vad ca sunt destui care sunt rodati la creier si familiarizati cu zgomote intense si repetitive gen flex in timp ce taie un fier si unu urland efectiv in continuu de zici ca-l taie..
ori nu m-am facut eu bine inteles.. NU ERA AEROSMITH, nici OZZY OSBOURNE nici PRODIGY, nici macar MARLIN MANSON!!! astia credeti-ma sunt cantece de gradinita .. very soft.. cand zic metal rock satanic.. stiu ce zic.:)
in fine.. desi nu ascult nici rock, nici manele, sau alte genuri "exclusiviste" credeti-ma ca n-am nimic cu genul de om care asculta asa ceva.. doar subliniam ca mie unu mi-ar fi imposbil sa conduc pe asa ceva.

nu-l tragi si tu in mepetrei si sa-l pui sa ascultam si noi? :D
0

Share this topic:

• 4 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users