Jump to content

Rzww

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Previous Fields

  • Masina
    Crocodil zburator

Rzww's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Reputation

  1. Trist, dar adevarat! Daca si la semnalizari mai facem economie...atunci sa ne luam naibii toti biciclete! :frantics:
  2. Of topic: Senzatia de pe 2 roti nu se poate compara cu cea de pe 4 indiferent de cine ce-ar zice. On topic: A avut totusi sansa amicul tau...cam anul trecut prin perioada aceasta mi-am pierdut un bun amic din cauza unui ursar de 100kg cu un seria 5 negtru...acesta pur si simplu s-a gandit ca e "smechereste" sa se ia la intrecere cu amicul pe 2 roti ajungand sa-l arunce de pe carosabil...a decedat pe loc, izbindu-se de parapet...Si acum ma trece cate un fior de fiecare data cand pornesc motorul si ma aventurez in jungla din Bucuresti. Dumnezeu imi e martor ca aproape zi de zi feresc cate-un dobitoc care habar nu are ce inseamna civilizatia-n trafic si respectul fata de motociclisti ( ma refer strict la acordarea prioritatii si respectarea regulilor de circulatie).
  3. Nu sunt carcotas de fel, dar din spusele tale inteleg ca fara 700 de euro lunar in mana nu are nici un sens sa-ti cumperi BMW? Asta ar insemna ca doar vre-o 30% din populatia BMW-istilor si-ar permite o astfel de masina. Nu inteleg de ce toata lumea tinde spre exagerare. E adevarat ca sunt costuri de intretinere oarecum mari comparativ cu alte marci dar totusi, nu schimbi turbina odata la doua luni!
  4. Am incercat sa citesc acest topic in intregime. Observ tot felul de pareri pe aici, dar foarte putine sunt subiective, asa cum ar trebuii sa fie intr-un astfel de topic.Eu as alege la orice ora un motor diesel. De ce? Va zic amu: 1.Consum redus ( nu ma ascund dupa deget, nu-mi permit sa bag carburant de 100 euro pe saptamana, prefer sa merg la film sau sa mamanc un gratar ( suna cocalaresc dar sunt gurmand cand e vorba de legumele ce cresc in jurul oaselor) de banii de benzina) 2. Senzatia care ti-o ofera un turbo bun nu se compara nici pe departe cu senzatia unei aspirate. Nu intru eu in detalii tehnice si numere pt ca le stiti, vorbesc strict despre senzatia soferului pasagerului. Concret, o sa va dau un exemplu din viata mea de zi cu zi. Posed un gold 3 2.0 GTI 16V 150 caluti si conduc de o buna bucata de timp masina de la munca, un citroen c5 combi 1.9 diesel de 117 cai. Desi la performante ( 1-100) golfuletul e peste barca, imi place mai mult sa conduc barcuta. Si nu doar pt ca are un confort mai mare ci pt ca ador sunetul si senzatia de "bagat in scaun" cand minunatia de turbina isi face aparitia. Probabil o sa-mi ziceti ca si benzinarele au turbine, dar va rog sa reciti puntul numarul 1. Parerea este personala si va rog sa va abtineti de la comentarii acide fara sens.
  5. Pe pariu ( dovada daca doresti copie dupa CI) ca sunt nou pe acest forum. Utilizez si fac parte din mai multe forumuri atat din romania cat si din strainatate ( nu doresc sa atrag atentia asupra mea spunand acest lucru ) dar va pot spune sincer ca doar pe la noi vezi astfel de comportamente in fiecare topic. E adevarat ca si pe alte forumuri ( nu neaparat dedicate automobilismului) apar rautati, dar aici e de groaza... Repet si sustin ideea : Este o opinie personala, nu-mi sariti in cap cu acuze si etc ca va stricati aiurea buricele de la degete! :poke:
  6. Sincer va spun ca sunt dezamagit de atitudinea persoanelor de pe acest forum. Este de sine inteles ca nu aveti nici cel mai mic habar despre ce ar trebuii sa insemne un forum. Din ce am citit eu pana acum, doar persoana al carui citat l-am amintit cateva randuri mai sus a inteles ceva din acest concept. Personal, Domnule, din inima iti spun ca am un mare respect pentru acest post si implicit pentru Dumneata. Regret nespus de mult ca unele persoane uita sa se maturizeze desi au 30-40 de ani si arunca cu insulte si atacuri la persoana doar pt ca cineva nu agreaza modelul condus de acestia. Sunt de parere ca ar trebuii ca moderatorii forumului sa-si faca mai mult simtita prezenta si ( desi nu rezolva aparent nimic, dar subconstientul lucreaza) sa dea mai multe avertismente userilor care "umbla" doar dupa "scandal". Imi cer scuze pt lungimea postului si va doresc o seara cat mai placuta.
  7. Eu nu inteleg de ce o luati atat de personal?! Nu poate sa zica nimeni nimic de modelul de masina pe care il aveti voi ca-i sariti in cap. Sincer, dar sincer, nu suport e90'. Pentru simplu fapt ca are spatele foarte inestetic, nu se potriveste sub nici o forma cu botul agresiv. Btw...parere personala pe care sunt 100% convins ca o dezaprobati si-mi sariti in cap. :frantics:
  8. Off Topic: Un topic reusit care a fost "distrus" pe final de caracterul romanului prost si invidios! Dur, dar asta e realitatea. Nu inteleg si nu o sa pricep vreodata de ce va doare capul de ce face capra vecinului? Da-i dom-le pace sa pasca linistita si mata vezi-ti de gainile tale! On topic: Eu personal doresc sa-mi achizitionez un e46 320d de 136 caluti stock. Intrebarea mea umila este: la cati caluti se poate resofta aceasta masina ( ansamblu total, nu doar motor)? Doresc, daca e cu putinta, raspunsuri pertinente din exemple reale, nu raspunsuri de copii crescuti de parinti abuzivi, gen : daca vrei cai, ia-ti 330 sau altceva...Am pus o intrebare si doresc un raspuns, nu sfaturi! Numa-i bine si daca va simtiti vizati de postul meu, astept reclamatiile pe pm, nu in acest topic...e pacat sa-l nenorocim de tot!
  9. Am si eu o intrebare stupida, care defapt e un mit despre care imi tot vorbesc cativa indivizi cunoscuti posesori de motoare diesel: Este adevarat ca o benzinara consuma mai mult decat un diesel in momentul in care este "alergata"? Adica ii creste cu mult mai mult consumul comparativ cu dieselul? Un amic imi zicea ca dieselul lui, aleargata fiind masina, mai mult de 1-2 litri nu are in plus la consum. Este adevarat sau minte el la drumul mare? Se poate spune acelasi lucru si despre o masina pe benzina? Rog posesorii de modele e46 cu motoare peste 2000 sa-mi zica cate ceva, dar REALITATI va rog, nu basme de adormit copilasii. Va multumesc anticipat si imi cer scuze pentru postarea of-topic. Am postat pe anuntul meu de cumparare autovehicul dar nu am primit nici un raspuns.
  10. Inca sunt in cautare. Din ce am mai citit pe forum, inclin si catre un benzinar e46...Am si eu o intrebare stupida, care defapt e un mit despre care imi tot vorbesc cativa indivizi cunoscuti posesori de motoare diesel: Este adevarat ca o benzinara consuma mai mult decat un diesel in momentul in care este "alergata"? Adica ii creste cu mult mai mult consumul comparativ cu dieselul? Un amic imi zicea ca dieselul lui alearga masina cat poate si mai mult de 1-2 litri nu are in plus la consum. Este adevarat sau minte el la drumul mare? Se poate spune acelasi lucru si despre o masina pe benzina? Rog posesorii de modele e46 cu motoare peste 2000 sa-mi zica cate ceva, dar REALITATI va rog, nu basme de adormit copilasii. Va multumesc anticipat!
  11. Am citit si eu topicul acesta si observ multe greseli in gandirea/atitudinea unor colegi de pe forum. Ce anume va face pe voi sa credeti ca un mitocan in trafic ( exemple sunt cu carul) este "taran"? Sau, dur dar realist, stiti semnificatia acestui cuvant? Sau doar jigniti o clasa de oameni doar pentru ca voi traiti la oras in "civilizatie"? Din putina mea experienta cu oamenii si participantii in trafic ( atat in mediu urban cat si rural) pot afirma fara nici o retinere ca acei tarani de care se vorbea la un moment dat sunt de 10 ori mai educati si respectuosi ( vag dar intelegeti voi la ce ma refer) in trafic. Eu nu am vazut nici un taran sa-mi dea 20 de flash-uri si 40 de urlaturi pentru ca mi-am permis sa gresesc banda de incadrare la un semafor ( sunt intr-un oras mare si nou pentru mine, nu cunosc toate rutele si mai gresesc...). Am rugamintea sa nu mai asociati termenul de taran cu mitocanul tipic (care este prezent in orice mediu), cu cocalarul prost crescut. Parerea mea, repet, din mica mea experienta in trafic ( aproximativ 50000 km facuti cu diverse masini) este ca, conteaza in Romania masina pe care o conduci. Cu cat mai scumpa si mai mare masina, cu atat mai "mult respect" primesti ( nu elaborez prea mult pentru ca s-a discutat destul de mult pe tema asta). Va rog sa nu va simtiti atacati de acest post, este o opinie personala si atat. Va doresc o duminica placuta si numa-i bine!
  12. Salut. Sunt interesat si eu de o masinuta, in bani putini ca e buget de criza. Caut o masina ok ( nu o bijuterie) care sa nu treaca de un 5000 euro. Am gasit astea si mai caut. O parere? http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=145305059&pageNumber=1&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&fuels=DIESEL&maxPrice=6001&ambitCountry=RO&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&minConstructionYear=2000&tabNumber=1 http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=145041270&pageNumber=1&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&fuels=DIESEL&maxPrice=6001&ambitCountry=RO&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&minConstructionYear=2000&tabNumber=1 http://www.autovit.ro/bmw-320-C18947810.html http://www.autovit.ro/bmw-320-C18903258.html http://www.autovit.ro/bmw-320-C18900560.html http://www.autovit.ro/bmw-320-C18770557.html Edit: Mentionez ca ma intereseaza doar 320d model sedan. Altceva nu e de nasul meu.
  13. Inteleg. Dar totusi, care este diferenta dintre un model cu facelift si unul normal? Modele normale am vazut si in banii astia si aratau cat de cat ok.
  14. In primul rand doresc sa va salut. Sunt nou pe acest forum si cum sunt in cautarea unui suflet pereche cu roti si am zis sa-mi incerc norocul pe aceasta comunitate. M-am decis sa-mi achizitionez un BMW model 320d. Aici apar mai multe semne de intrebare. Care este diferenta intre cele cu facelift si cele normale ( ma refer la modelele dupa anul 2000 )? Este o diferenta majora incat sa ma determine sa caut doar modele cu facelift? Rog posesorii de astfel de modele sa-mi dea cat mai multe explicatii cu putinta. Daca exista vanzatori ii rog sa nu se abtina. Momentan suma de care dispun este una modesta ( in jur de 5000 euro) si nu prea cred sa o pot "umfla" in viitorul apropiat. Sunt constient ca la acesti bani nu pot gasii o bijuterie, dar macar vreau o masina ok din toate punctele de vedere. Va multumesc anticipat si o zi cat mai placuta va doresc. Un mic edit: Apreciez si daca ma ajutati cu ceva link-uri. Ochiul vostru foarte probabil ca este mai "ascutit" ca al meu.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.