Jump to content

cel_care

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cel_care

  1. mda...credeam ca punand anuntul nou se sterge ala vechi...dar se pare ca e invers...daca moderatorul avea putina logica facea invers si scutea chibitii de parerile infocate cu privire la pret...oricum daca aveam nevoie de o parere ceream dar nu cred ca am scris undeva "astept parerei"...sunt mai mult decat scarbit de tara asta si de umbrele din ea...deaia vreau sa vand tot si sa plec...si daca cu banii "astea" iti gasesti ceva mai bun te rog...nu rata...sau era o parere?...bani nu sunt nici pt o ciunga...multumesc celor care se abtin, citesc si trec mai departe sau lasa o vb buna...penru restu...continutai sa faceti ce stiti mai bine...ca vb aia...sunteti romani! aaaa...as ruga un moderator sa inchida/stearga acest topic...chiar mi s-a facut scarba...pacat ca poate oricine sa-si faca un cont pe un forum cu si despre BMW...si 90% nu au nimic de spus...un BMW e un BMW...cum si cat e ingrijit face diferenta...numai bine!
  2. 318i, an 2000, 1895 cc, 118 cp, gri, cutie viteze manuala 5+1, inchidere centralizata, ABS, ASC, proiectoare, jante BMW 17”, piele, geamuri electrice fata, oglinzi electrice incalzite si heliomate, climatronic, radio casetofon cu magazine 6 CD’uri original, navigatie (mica), volan piele 3 spite multifunctional, cruise control, tempomat, incalzire in scaune, 6 airbag’uri, senzori parcare, senzori de ploaie, sac ski, 4 roti cu cauciucuri de iarna (jante tabla cu capace originale BMW), comp. bord, 170 000 KM (10 mii facuti in tara), carte service. Masina arata si functioneaza impecabil. Eu sunt al 2-ilea proprietar (primul in germania), masina a fost cumparata din germania de la persoana privata in iunie 2008. Inmatriculata RO. o sa atasez cat pot de repede poze cu jantele schimbate! 9500 euro - neg.
  3. Nu doar motorul ºi cutia. Ai nevoie ºi de ambreiaj, volantã, cardan, diferenÞial, bord, ECU, sistem de frânare, suspensie. Si alti rulmenti pe fata cel putin. Si vin cu tot cu butucul pe care e fixata roata fata. Nu se pot desface. pfff...ok...am inteles...am renuntat la ideea schimbarii motorului:)...multumesc! Nu tu faci ce crezi ca e mai bine. Faci un calcul si daca e ok poti incepe procesul de schimbare a motorizarii. Eu am prezentat cam ce greutati vei avea. Posibil sa iesi mai ieftin doar schimband motorul si nu masina. Asta e strict problema ta ...am inteles ce ai vrut sa zici...dar adevarat! procesul e destul de costisitor si avand in vedere ca nu ma pricep la schimbat motoare si alte piese va trebui sa apelez la cineva, lucru care o sa coste....deci daca e sa fac un total probabil o sa ies mai scump....daca gasesc o masina lovita cu motor bun si ce mai am nevoie sa iau de pe ea poate o sa fac mutarea... PS daca spre ex gasesc un motor de 3L 2003-2004 cu tot ce mai e pe langa el, as putea sa fac schimbul? sau motoarele dupa 2002 nu mai merg pe caroseria "veche".... multumesc!
  4. salut! nu vand nimic separat...imi pare rau...oricum ma doare sufletul...nu pot sa o vad si dezmembrata... as fi interesat de capace!!!!! daca te hotarasti sa le dai da-mi un PM te rog.Oricum frumoasa masina !!!! un UP de la mine!!!! salut! daca ma hotarasc sa dau rotile sau altceva o sa va anunt... multumesc!
  5. Nu doar motorul ºi cutia. Ai nevoie ºi de ambreiaj, volantã, cardan, diferenÞial, bord, ECU, sistem de frânare, suspensie. Si alti rulmenti pe fata cel putin. Si vin cu tot cu butucul pe care e fixata roata fata. Nu se pot desface. pfff...ok...am inteles...am renuntat la ideea schimbarii motorului:)...multumesc!
  6. salut! mai am o intrebare...daca, sa zicem, ca am "mostenit" un bmw 330i din 2004 sedan facut praf dar motorul si cutia intacte...as putea sa fac rocada? de pe aia pe a mea? avand in vedere ca am motorul si cutia? Multumesc!
  7. ai dreptate cu motorul asta (1895 - 318i) nu poti face mare lucru am studiat si eu putin...deasta am vrut sa-l schimb...in prima faza ma gandeam la un kit turbo...da nu am vazut ceva pt modelul asta...nu stiu...prob o sa o dau...mai vad! mersi pt raspunsuri!
  8. ªi ajunge la o sumã investitã mult mai mare decât dacã ar cumpãra o motorizare similarã. Iar toba finalã sport nu dã putere În plus. mersi...in cazul asta ma mai gandesc...mi-e foarte draga masina si vroiam sa "o duc la sala" decat sa o dau....dar asta e....ma mai gandesc...multumesc pt raspunsuri!!
  9. multumesc mult! ramane sa fac ceea ce am vrut de la inceput...alta masina!...pff....asta e....ms inca o data pt sfaturi!
  10. salut! nu ma pricep aproape deloc la mecanica si deaia vreau sa cer niste sfaturi de la cei care cunosc! vreau sa-mi schimb motorul (e46, an 2000) 1895 cu unu de 2500 sau 3000...ce trebuie sa schimb daca vreau sa fac "rocada" asta? (pe langa motor :) ) sau care e procedura? Multumesc anticipat!
  11. salut! nu vand nimic separat...imi pare rau...oricum ma doare sufletul...nu pot sa o vad si dezmembrata...
  12. BMW 318i, 1895 cc, 118 CP, an 09.2000, gri, jante BBS 18", 5+1 viteze, oglinzi electrice incalzite heliomate, senzori parcare spate, interior piele neagra, cotiera fata + spate, volan reglabil piele, comenzi pe volan, tempomat, cruise control, scaune incalzite, senzori ploaie, geamuri electrice fata, oglinda retovizoare cu senzor antiorbire, 6 airbag'uri, climatronic, ABS, ASC, computer bord, navigatie, radio casetofon original, magazie 6 CD'uri, sac ski, 4 roti cu cauciucuri de iarna, 160 000 km reali cu carte de service completa, rulat in Romania 5000 km! Inmatriculata! 11 000 EURO!
  13. cel putin pentru piese numai acolo o sa merg...am fost de cateva ori si mi s-au parut OK...pozitia de stat la birou nu am observat-o pentru ca nu ma interesa :twoup: ...si crede-ma fata de ce am vazut in Otopeni (pe centura) astea erau "domni"...la oamenii pe care ii au acolo...nu puteau gasi o locatie mai buna decat "pe centura" :twoup:
  14. probabil ca asa ar fi trebuit...da imi era prea greata de tot ce era acolo si am preferat sa plec...poate altu o sa aiba mai multa initiativa...
  15. nu stiu ce sa zic...eu am doar cuvinte de lauda la adresa lor...desi nu am fost decat la piese auto cand am cumparat un furtun si o valva...dar au fost mai mult decat amabili....ceea ce nu as putea spune despre "carnatii" de la otopeni....dupa ce am asteptat 20 min dupa un pusti cu prea multe impresii....cauta scarbit piesa...imi zice ca nu e...il rog sa-i sune pe cei de la baneasa sa intrebe daca este sau nu sa nu mai bat un drum de pomana....si el raspunde : "as putea sa sun....dar...mi-e lene"....poftim BMW....cum e posibil sa angajeze toti prostii?...in fine..asta e una...am mii de astfel de intamplari....in concluzie F@#k you ROMANIA!
  16. nu cred ca o sa ai prob...si eu am pun prieten care a mers cu 225/65/16.....si nu au zis nimic
  17. sal...am si eu o intrebare daca se poate....am o prob "de trepidatii" incepand cu 140 km/h pana la 150-160 km/h.....mentionez ca am jante de aliaj BBS de 18 cu cauciucuri de vara 225/40ZR18...trepidatia dispare dupa 160 si merge f bine....trepidatia nu se simte tare...se simte doar putin in volan si schimbator....nu vizibil...e de la echilibrat? multumesc
  18. senzorul nu l-am schimbat, martorul din bord nu mai e aprins, s-a rezolvat doar cu schimbarea acelei valve . ms pentru raspuns...o sa imifac programare si o sa merg la ei in service....salutare!
  19. ...si valva e aia de la furtunul epurator? pe admisie?...senzorul nu l-ai schimbat? martorul din bord ti-a ramas aprins? v-am intrebat pt ca am mai auzit de prob asta la mai multa lume...o sa merg si eu la reprezentanta daca e asa...multumesc!
  20. bobina? poti sa fi mai explicit?...baitul ala care mi-a pus "calculatorul" a zis ca are 3 erori....senzorul, valva si amestecul citit nu este cel optim....cred ca cel mai bine o sa ma programez la service la bavaria si o fac acolo....mai mult nu stiu ce sa zic...multumesc pt raspunsuri....daca stie cineva mai bine va rog sa-mi spuneti ce ar putea fi...
  21. Benzina de la OMV este aceeasi cu cea de la Petrom. Sper ca nu crezi ca OMV-ul aduce benzina din Germania. :twoup: Eu folosesc numai Petrom 99+ si n-am avut niciodata probleme... Am bagat si Carrera 100 de multe ori si este exact la fel. am zis omv ca doar acolo gasesc carrera 100...si e benzina aditivata....nu zbor cu ea...dar mi-a fost recomandata de multa lume....oricum...cei de la bavaria service mi-au zis ca senzorul in mod sigur s-a busit de la benzina....pt ca (cica) amestecul nu era bun....o sa le schimb sa vad daca alea sunt prob.... multumesc pt ajutor!
  22. ...a fost singura data cand am pus...nu mai pun decat carrera 100 de la omv....nu mai vreau sa am prob....mersi mult pt raspuns!
  23. sal...am si eu mai mult o intrebare decat o afirmatie...cred ca stie toata lumea ce benzina de kk exista in romania.... Am plecat din germania dupa ce am cumparat un e46 din 2000 (318i) spre frumoasa noastra tarisoara....am alimentat in germania cu premium 95 in austria cu premium 95....totul OK...motorul mergea f bine.....abia se auzea....am intrat in RO si trebuia sa alimnentez...am intrat la petrom (mai aveam benzina pentru vreo 20 km si am vrut sa fiu sigur) am alimentat cu "obisnuitul" premium 95....am mers vreo 30-40 km dupa care am oprit sa mancam ceva....ne-am intors la masina am pornit, pana sa-mi pun centura a "murit" motorul (s-a aprins si martorul pt "wrong engine management" sau ceva de genu).....am mai incercat o data...la fel....daca o turam putin nu mai "murea" dar are nniste mici trepidatii...si acul turometrului se misca mereu intre 500 - 1000 rotatii....am ajuns la CJ si am intrat la Bavaria....am vb cu niste mecanici (ca erau f multi cu masinile si ne programau peste 7 ore) si mi-au zis ca e un senzor....am ajuns in Bucuresti si am mers la un baietas f istet care mi-a pus "calculatorul" si mi-a zis ca trebuie sa-mi schimb senzorul la axa cu came si o valva (se pune in capatul furtunului epurator).... Voi ce parere aveti? sa merg la bavaria sa o bag in service? cat m-ar costa manopera...aveti idee?...piesele costa 500 RON (originala la bavaria) amandoua.....senzorul 340 RON si valva 160 RON.... Multumesc
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.