Jump to content

Marius-Cristian

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Masina
    BMW X6

Marius-Cristian's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Reputation

  1. Salut, Aveau obligatia sa-ti comunice procesul verbal in termen de 30 de zile.Cel mai bine are fii sa faci o cererea catre Serviciul Politiei Rutiere din zona respectiva sa-ti trimita o copie dupa vreun presupus proces verbal incheiat pe numele tau in ziua respectiva(ziua cand te-au oprit).Cu acea copie ii dai in judecata si ceri ca instanta de judecata sa constate faptul ca procesul verbal nu ti-a fost comunicat in termenul legal de 30 de zile,drept pentru care acesta este nul si sa-ti anuleze punctele de penalizare si punctele amenda. Daca ai nevoie de un model da-mi un PM si te ajut cu modelul folosit de mine.
  2. Salut tuturor, Razvan nu contest utilitatea gumelor de iarna,isi au rostul lor,insa atunci cand avem carosabil perfect uscat de circa 3 saptamani si nici prognoze meteo sa mai prea vedem zapada in Bucuresti,nu mai am de ce sa le las pe masina si aici intervine parerea mea de la care a pornit tot scandalul,ca nici nu-mi plac cum pica pe masina. Mi se confirma din nou ideea mea ca aici pe forum mai degraba unii intra ca sa dea nastere la dispute si sa se afle in treaba,cum e cazul lui Cristi.MD care am vazut ca sta prin Cluj,dar totusi eu ii pun lui viata in pericol circuland prin Bucuresti cu gume de vara - lupul moralist sau mai degraba povestea drobului de sare de pe soba. Ai zis ca daca tot am avut bani de X6 ar trebui sa am bani si de niste roti de iarna pe 18" :) Masina e incaltata cu gume de iarna imediat dupa ce am adus-o din Germania,pentru ca le pastrasem pe cele de la cealalta neagra. Cum am spus si in alt post,in care recunosteam ca pe zapada sau in conditii de iarna nu poti face nimic cu gumele de vara,tot asa va spun ca si in Bucuresti stau si ma uit ca de circa 3 saptamani gumele de iarna nu-si prea mai au rostul.Anul trecut le-am schimbat pe cele de iarna cu cele de vara tot la jumatatea lui Ianuarie pentru ca nu-si mai aveau rostul Oricum,mi s-a confirmat ideea pentru care nu vroiam sa-mi prezint masina pentru ca multi dintre voi postati total pe langa,in loc sa intrebati de dotari si altele referitoare la masina,discutia se duce cu totul in alta directie. Se poate inchide acest topic Multumesc
  3. Poleposition mai ai link-ul de la cearta noastra cu Bavaria Baneasa?Ca eu nu il mai gasesc. Calin revizia am facut-o in functie de ce imi arata in computerul de bord,undeva la 25.000 km. Sa fii atent la nivelul uleiului ca intre doua revizii ,sau pana la prima revizie mai papa din el.
  4. Poleposition nu am putut sa plec spre alta masina. Desi recunosc ca m-a mancat putin sa iau un Cayenne ,dar a sarit prietena cu gura ca seamana cu fostul meu Touareg :lol: no offence Am mai inclinat spre un GL ,dar la fel nu era agreat de consoarta :) Si sa stii ca am o relatie chiar foarte buna cu cei de la MHS ,chiar zilele trecute am fost pe la ei sa-mi iau un litru de ulei si un breloc nou ca masina am dat-o cu tot cu vechiul breloc. Mi se parea mie ca se aude nu stiu ce zgomot si imediat cu venit fara sa vada despre ce e vorba. Cat despre Bavaria Baneasa am ales sa procedez ca in cazul lui Cristi.MD,sa o trec la pierderi. Calin nu ai vrea sa treci prin ce am trecut eu in service la primul X6 ,la o banala revizie.Dar nu mai reiau subiectul ca e deja prin alt topic pe aici Am fost coleg de "suferinta" cu poleposition :) Cristi.MD nu l-am lovit,daca erai atent la celelalte raspunsuri nu am avut nici macar o tamponare de cand am permis
  5. Ai dreptate B72EGR si eu la fel ma enervam ,dar am mancat o pastrama super si am baut un vin rosu de la Buzau,asa ca las lumea sa se enerveze in locul nostru. Cristi.MD ,chiar te compatimesc ,daca ti-am dat exemplul cu transportul de persoane cand aveam 19 ani,nu inseamna ca nu am facut scoala. Vrei sa-ti scanez legitimatia de avocat sa vezi ca profesez ca avocat?Vrei sa-ti pun la dispozitie cele doua diplome de licenta -una la Facultatea de Drept si cealalta la Facultatea de Stiinte Economice si Management Informatic.Momentan sunt la un Master intr-un domeniu care ma face sa-ti inteleg foarte bine atitudinea si chiar o sa fac un studiu de caz pe atitudinea ta,ca e interesanta. Nu-mi este rusine sa recunosc ca am fost sofer si am facut transport de persoane timp de 2 ani,nici nu-mi este rusine ca atunci cand am venit in Bucuresti am lucrat la RDS si instalam cabluri prin apartamente,dar in tot acest timp faceam si facultatea. Si ca idee ,nu eram sofer la vreo firma,eram sofer la afacerea mea,pe masina mea.Banii munciti sunt bani apreciati. Poleposition i-am zis-o si eu pe aia cu strugurii ca deja cauta nod in papura pe romaneste,oricum nu a percutat-o corect,el a inteles altceva,nu toti inteleg si vorbele astea de prin popor. O sa pun poze cu interiorul maine. Acest topic vad ca deja s-a transformat dintr-unul de prezentare intr-unul de umflare a muschilor,pacat.
  6. Cristi.MD esti irecuperabil,sincer,nu am vazut om mai complexat ca tine. Nu cred ca tu ai prea multa treaba prin Bucuresti ca sa te pun in pericol in trafic cu rotile mele de vara,tinand cont de faptul ca tu vii in Bucuresti decat sa instigi la furatul de embleme,asa cum am vazut intr-un topic de al tau ,de vroiai si tu o emblema cand veneai la Bucuresti la Mall si lasai banii exacti in cotiera pentru hotul de ti-o aducea. Pentru cultura ta generala nu am avut nici macar o tamponare de cand am permisul de conducere si crede-ma ca am inceput cu Dacia 1310,care nu avea 4X4. NU am spus niciodata ca daca ai 4X4 esti regele soselelor sau ca sistemul 4X4 isi face treaba pe timp de iarna cu rotile de vara. Dar in Bucuresti,unde circul 90% din timp nu sunt probleme cu rotile de vara.Toti prietenii mei de mai au X5,X6,Touareg etc nu si-au schimbat rotile de vara cu cele de iarna. Ca sa-ti demonstrez ca sunt o persoana responsabila cauta topicul in care am postat referitor la filmul celor de la Top Gear ,in care spuneam ca anul trecut la prima zapada fiind la Sinaia cu rotile de vara nu am putut urca la un anumit restaurant.Dar atata timp cat stau in Bucuresti cu masina,unde soseaua este uscata de circa 3 saptamani,fara umezeala nici macar dimineata,pentru ce sa-mi tin rotile de iarna pe masina?! Ai spus ca ma laud ca am X6.Cred ca am postat la sectiunea potrivita ,unde mi-am prezentat masina si unde ti-ai prezentat si tu seria 5.Nu ma laud ca am X6 dar nici nu imi este rusine pentru ca am muncit pentru ea si nu am primit-o de la mama sau tata.Dupa cum ti-am spus si mai sus cand mi-am luat permisul auto am inceput cu Dacia 1310 si am urcat singur pana la a avea X6. La varsta de 19 ani faceam saptamanal Romania-Spania cu un Transporter 8+1 ,curse cu oameni si nu am avut nici macar o tamponare.Asa ca nu imi poti spune tu ca sunt iresponsabil ,nu accept asa ceva de la vreun pusti care a primit si el o masina de la mamica pentru ca a luat Bac-ul. Am invatat in cei 7 ani de acasa un lucru,cand vezi un nebun,il lasi in plata lui...asa ca esti liber la orice comentarii doresti sa faci. Bafta la inmatricularea bolidului tau care cu rotile de iarna este cel mai sigur autovehicul de pe sosea si pe care eu il pun in pericol pentru ca pe sosea uscata am roti de vara ...si sper ca ai gume de iarna....sa nu fii asa iresponsabil ca mine.
  7. Cristi.MD te inscri in randul celor care in loc sa raspunda la obiect ,raspund numai pe margine,doar ca sa se afle in treaba si sa-si vada numele pe cat mai multe topicuri.Iti par strugurii acri,ca nu ai X6?Eu doar mi-am prezentat masina si am spus ca MIE,deci nu TIE,imi plac mai mult rotile de vara.Daca fac accident sau nu am aderenta este doar treaba mea si nu a ta. Dar tu esti exact stereotipul romanului,care trebuie sa se bage in seama,sa critice,sa se dea atotstiutor si sa se oftice pe fata. Sa-mi arati si mie unde in Bucuresti in ultimele 3 saptamani au mai fost zapezi sau probleme in trafic din cauza poleiului ,a carosabilului umed ,etc... Dar inca o data mi se confirma ideea pe care mi-am facut-o deja,in multe topicuri,intra tot felul de complexati si stresati ,care se baga in seama si doar comenteaza pe langa subiect,ori din lipsa de activitate ori pentru ca sunt invidiosi pe ceilalti si trebuie sa muste ei intr-un fel sau in altul ca sa se simta bine. NU te-am invitat sa-mi tii prelegeri despre folosirea rotilor de iarna. Era un topic de prezentare a masinii mele,asa ca te rog pastreaza-ti comentariile pentru alte topicuri.
  8. Cristi.Md nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic cu lantul si frizura.Daca ar fii zapezi prin Bucuresti as lasa rotile de iarna,dar si anul trecut la cel negru pe data de 15 ianuarie am schimbat rotile de iarna cu cele de vara pentru ca nu am mai avut probleme cu zapada in Bucuresti,iar la munte isi facea treaba si cu cele de vara.
  9. Salut tuturor, M-am hotarat sa va prezint si eu cadoul pe care mi l-am facut de mos Nicolae anul trecut. Am avut timp de un an un X6 Black Saphire si mi-a picat pe unul alb. Toata lumea cand a auzit ca vreau sa-mi iau masina alba,mi-au spus ca e culoare de manelist,de tigan si asa mai departe.Altii mi-au spus ca nu se mai poarta in 2010 culoarea alba la masina,altii mi-au zis ca deja am burta si sunt tuns zero,doar sa-mi mai iau un lant gros pe care sa-l port peste haine.Dar i-am lasat pe toti sa comenteze si mi-am luat un X6 Alpine White pentru ca asa mi-a placut MIE.Nu trebuie sa le placa altora din anturajul meu ,culoarea masinii sau alte detalii,e de ajuns sa-mi placa mie. Altii m-au intrebat de ce mi-am luat tot X6 ca nu mai e la moda.Raspunsul e simplu,dupa ce l-am avut pe cel negru timp de un an si nu am avut ce sa-i reprosez,de ce sa schimb modelul?! Cel negru l-am luat in septembrie 2008 din Germania cand avea 9.000 km.L-am vandut unei cunostinte in noiembrie 2009. Pe 30 noiembrie 2009 am plecat in Germania din nou si l-am luat pe cel alb cu 4.000 km la bord. La dotari ,am mai renuntat la unele lucruri pe care le aveam pe cel negru si am mai pus anumite lucruri care le consideram necesare. Am facut cateva poze cand am adus-o si apoi restul pozelor sunt facute la Campina si Predeal de sarbatori cand deja dadusera zapezile .Am pus si doua poze cu fosta pe care o puteti vedea in continuare prin Bucuresti dar cu alte numere. O sa revin cu poze saptamana viitoare cand ii schimb rotile de iarna cu cele de vara,pentru ca nu imi plac rotile de iarna pe 18" ,arata nasol pe masina,cele de vara pe 20" dau mult mai bine.
  10. Frumos videoclipul. Nu cred ca sunt fite cum spunea un coleg de pe forum ca sa urci pe munte cu X5 sau X6. Ce ar insemna?Cand vreau sa merg la munte,pe zapada sau daca drumul este mai nasol,sa-mi las masina acasa si eventual sa-mi iau o Dacia Papuc? E vorba ca orice masina o poti face de rusine daca vrei.Cu Touareg-ul acum 3 ani ,iarna,zapada mare,eram sus la Trei Brazi ,cu cauciucuri de vara si am ramas blocat de m-au impins toti prietenii ca sa pot iesi de acolo. Cu Range-ul eram la Valea Neagra si am intrat intr-o zona cu mult noroi,s-au acoperit cauciucurile cu noroi si am ramas acolo.Am iesit tractat de un prieten cu un Land Cruiser cu cauciucuri Bridgestone din acele de noroi cu canturi enorme. Asadar discutia este relativa,orice masina poate fii ironizata daca nu e echipata corespunzator.Totodata daca soferul are in gand sa puna masina intr-o situatie penibila,o va face sa arate ca o masina inutila.
  11. E chiar rau intentionat acest invidiv de la Top Gear. Cu nici un 4X4 fara cauciucuri adecvate nu putea urca acea panta pe iarba sau pe zapada. Am avut Touareg,Range Sport si sunt la al doilea X6 de circa o luna. Cu primul X6 am incercat sa merg in Sinaia pe zapada la restaurantul La Brace.Am urcat,cu cauciucuri de vara ,jante pe 20,pe spate cauciucuri 315/35/20 foarte late pentru conditii de iarna.Nu am avut nici o problema,desi erau chiar tocite masina avand circa 70.000km si cauciucurile nefiind schimbate niciodata. Insa cand am vrut sa intorc,imediat dupa restaurant si am facut stanga pe o straduta in rampa,nu a mai vrut sa raspunda la comenzi.Cu chiu cu vai am reusit sa ies de acolo. Enervat ,a doua saptamana am revenit in aceeasi locatie dar de data asta cu cauciucuri de iarna 255/55/18.La aceeasi manevra de mi-a pus probleme cu cauciucurile de vara ,de aceasta data cu gume de iarna m-am jucat.Masina s-a comportat exemplar.X-drive-ul si-a facut treaba,imediat a directionat puterea spre rotile care aveau nevoie. Anul acesta cu X6-le nou ,echipat cu acelasi cauciucuri de iarna intrucat nu le-am vandut odata cu X6-le vechi,am tras un Mercedes Sprinter din acela lung,care avea lanturi pe rotile din spate dar nu putea sa urca o panta abrupta. Totul tine de echiparea masinii,de experienta soferului si de intentiile acestuia. Daca nu as fii avut Touareg si Range Sport as fii acceptat acest film al celor de la Top Gear si as fii zis ca au dreptate si doar masinile cu istorie 4X4 sunt ok. Toata lumea m-a intrebat de ce mi-am luat tot X6,raspunsul e simplu,isi face treaba exemplar pe sosea si destul de bine in teren accidentat. Pentru cei care cunosc zona,am intrat cu X6-le prin Valea Neagra prin albia raului,exact dupa Valea Doftanei ,unde intram doar cu Touareg sau Range Sport.IN afara de faptul ca are cauciucurile de vara cu un balon foarte mic si se risca lovirea jantelor,nu are nici un alt impediment. Asa ca sa ma lase cei de la Top Gear pentru care doar Land Rover,Range Rover,Discovery 3 si alte masini englezesti sunt bune.E la mintea cocosului ca un englez nu putea lauda o masina germana,precum nici germani nu se dau in vant dupa Land Rover si compania. V-am atasat si o poza cu o zona cu zapada din abundenta unde am urcat fara nici o problema si am tractat si acel Sprinter-este in zona Poiana Campina,Jud Prahova,exact in padure.
  12. Da,el este ,de fapt se crede Brad Pitt al Bavaria Baneasa.Imi este un dor de el,incat imi vine sa ma duc sa-mi schimb placutele pe spate la el.Dar imi este frica ca dupa ce imi preda masina,cine stie ce mai se strica,probabil instalatia de xenon si iar imi zice ca e din cauza spalarii masinii cu jet prea puternic de apa si iar ma face sa-l iau la 100 de m garduri prin parcarea din Baneasa.Oricum o sa-i trimit o felicitare cu ocazia sarbatorilor de iarna cu carnea aferenta de Craciun , bagata in frigider.Sincer, imi este dor de coafura lui slinoasa si de atitudinea lui macho-man :)
  13. Incearca mai bine la MHS-Militari,consilierul de service Florin Constantin,un tip de nota 10,te ajuta mereu,nu e plictisit de viata si de slujba pe care o are,spre deosebire de cei de la Baneasa,mai bine sa nu dau iar nume,doar il "salut" din nou pe aceasta cale pe domnul Adrian Precup de la Bavaria Baneasa.
  14. La ce bani l-ai gasit in Germania si la cat in Romania?
  15. Stiu ca ai primit acces in service,dar imi e frica sa ma duc la Baneasa ca iar imi aduc aminte de Adrian Precup si nu am chef iar de scandal,ca i-am promis-o si nu l-am uitat inca.Sunt prea multe camere pe acolo si prea multi martori :) Ai uitat ce am patit eu cu Bavaria Baneasa,cu interdictia?Am avut o relatie normala cu MHS si chiar au vrut sa ma ajute sa plec multumit de la ei.Momentan nu am de ce sa merg in alta parte
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.