Jump to content

fortdoe

Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by fortdoe

  1. Vand evacuare bmw m3 e92 original . Pret 400€
  2. Se pot vedea pozele pe unul din site urile de vanzari masini. Nu i voi spune numele aici pentru ca nu stiu daca este permis de catre site ul unde ne aflam. Iar cine este cu adevarat interesat raspund cu deosebita placere la orice intrebare si informatii legate de masina. O sa postez si aici cateva poze.
  3. Ok. 0741517286 Alte detalii suspensie reglabila, plafon carbon, triple facelift. Masina este impecabila. Poze la cerere pt cei interesati! Si desigur accept variante.
  4. De vanzare - bmw m3 e92 alb cutie manuala full option. km 50000km. pachet carbon si evacuare sebring. pret negociabil 37500 sau chiar variante.
  5. vand kit folie protectie Ventureshield pentru bmw e60. kitul include folia pt faruri,capota, bara fata, bara spate manere usi si aripi. kitul este decupat pentru acest model. necesita doar instalare care se face in mod asemantor cu folia pentru geamuri. pretul este de 500 ron
  6. vand set triple bmw e92 - 150e vand set triple bmw e60 fumurii - 250 ron vand trim volan M3 e92 - 200ron vand set grile radiator bmw e 92 noi- 500 ron
  7. Asa cum spuneau si altii in acest topic motorul va fi unul in 6 cilindri turbo. Exista zvonuri cum ca varianta in patru usi va purta denumirea de M3 urmand sa apara undeva la sfarsitul anului viitor, iar varianta coupe si cabrio sa se numeasca M4 avand lansarea undeva in 2014. Cu siguranta va fi un model net superior celui actual asa cum au reusit si in cazul noului M5 F10. Acum o parare personala eu regret atat vechiul M5 e60 cat si M3 -ul e92. Macar ultimul mai este in productie si este o masina deosebita. Din pacate pe la noi nu poate fi utilizata asa cum ar trebui, exact cum spunea si cineva mai sus.
  8. Vand 2 jante pe spate pt M5 e60. jantele sunt originale si sunt pe 19. pret ambele 300e; Vand trim volan M3 e92 original- pret 200ron; vand ornament piele pt frana de mana M3 e92-pret 100 ron; vand set ornamente st/dr pt aripi fata pt M3 e92, originale pret 300 ron ambele; Vand set amortizoare spate pt m5 e60.pret 250e; vand set stopuri fumurii pt e60 pret 200ron ambele; vand toba M3 e92 originala stare perfecta pret 450E. vand folie venture shield pt bmw e60. pachetul include folia pt bara fata capota faruri etc. pret 400 ron.
  9. fortdoe

    Noul M5

    Iata cum arata niste norocosi! Sunt sigur ca le au si comandate deja! Cam asta e smecheria in stare pura!
  10. fortdoe

    Noul M5

    http://www.youtube.com/watch?v=Wgyba6zH1hk Pe gri e bestial de fain! M am hotarat pe culoare macar! Fain filmulet!
  11. fortdoe

    Noul M5

    Tocmai ce am intrat pe bmw.de. Ciudata treaba! Daca intri pe configurator unde in sfarsit este si bmw m5 f10, la date tehnice spune ca are 549 cp. Daca intri la modele, la M si apoi la M5 tot la date tehnice spune ca are 560cp. Cam aiurea scapare pe site ul oficial! http://www.bmw.de/de/de/general/configurations_center/configurator.html Eu cred ca e doar o greseala si o vor remedia! Poate pana apare la vanzare o sa aiba 600. Oricum ca o parere pur personala desigur subiectiva, asa ar fi fost mai interesant! Sa fi mers ca si la modelele anterioare din 100 cp in 100cp. Nu cred ca era mare inginerie sa scoata 600 dar cum spuneam era doar un gand de al meu. Exista cu siguranta ratiuni obiective pt care l au scos doar cu 560 sau 549!
  12. fortdoe

    Noul M5

    Am un prieten care alimenteaza 335xi de la mol si e multumit! am mai auzit ca ar fi mai buna! Cred ca am sa incerc de la astia mai ales ca am schimbat acum si pompa si filtrul.
  13. fortdoe

    Noul M5

    Exact! Dar e un deranj destul de mare sa faci asta in mod sistematic! Si toata combinatia asta am facut-o dupa vreo 25000 km. Pompa mai fusese schimbata! Era ciudat ca pana la 8200 fara M tragea ok si dintr o data murea! Apropo de statiile de benzina ar fi perfect normal sa modernizeze statiile pt ca pretul il ajusteaza mereu! Dar in viata asta nu cred ca apucam noi!
  14. fortdoe

    Noul M5

    Pai impozitul tre sa fie undeva la peste 7000 ron pe an la noul m5. Poate mai mult chiar! Oricum masinile astea care ajung in romanica e ca si cum ai ajunge in purgatoriu! Am schimbat de curand pompa de benzina si filtrul la m5 meu. Nu va imaginati cam ce era pe fundul rezervorului si cam cum arata filtrul de benzina! Si am pus mereu benzina doar de la omv! Puscarie curata la pret de UE. Am tras afara benzina din rezervor spuneai ca i petrol neprelucrat! Deci abia astept noul m5 sa vedem cat rezista! E penibil oricum da ce sa facem?! Din cauza benzinei proaste s a dus pompa care nu mai tragea cum trebuie. Dupa 8200 de ture cand apasam butonul m o limita in maxin 6000 de ture si dadea eroare la motor. Am schimbat pompa si apoi si filtrul ca era negru de la buna calitate a benzinei! Acum totul e ok! Dar cu niste costuri! E aiurea rau ca in 2011 inca sa distrugi o masina din cauza carburantului!
  15. fortdoe

    Noul M5

    Doar 100000 euro! Glumesc! Deci unul cu mai de toate inseamna ca sare de vreo 120000. Masina care a aparut in pozele de prezentare e frumoasa tare. Are bordul cusut in piele, si panourile de la usi. Conteaza mult! Am vazut de curand un M5 e60, mai chelut! Cu bordul normal , nu bagat in piele nu spunea nimic! Am intrat pe site ul bmw.de si nu apare si bmw m5 la configurator!
  16. fortdoe

    Noul M5

    Apropo de noul m5, tocmai ce am urmarit un filmulet facut de cei de la Bmw pe circuitul de la laguna seca. Imi place tare masina si cum se aude motorul! Si culoarea asta promovata in toate clipurile astea e super tare. Abia astept sa conduc masina asta!Ca sa nu mai vb de ceasurile din bord! Mult mai reusite ca la e60. Sunt chiar incantat de masina asta chiar si numai din poze sau filmuletele care au aparut pana acum. Sper sa vad curand una in realitate.
  17. fortdoe

    Noul M5

    Inseamna ca nimeni nu mai are nimeni nimic de spus despre noul M5! Probabil o sa continuam acest topic asa cum ar trebui atunci cand o sa fie si de vanzare si cineva o sa si l permita si o sa avem de vb despre punctele bune si cele mai putin bune.
  18. fortdoe

    Noul M5

    Orice vor face cei de la bmw modele m pe benzina sau diesel sper sa simti aceeasi satisfactie atunci cand conduci o astfel de masina ca si pana acum! Sincer am mai spus o nu ma deranjeaza un motor diesel foarte tare atata timp cat nu suna ca un tractor si atata timp cat, atunci cand sunt pe autostrada (evident nu in romanica) , nu imi sta nimeni in cale. Daca opresc si mai putin pt alimentare e si mai bine! Pana la vremea bmw M diesel , astept bmw m5 f10 pe benzina!
  19. fortdoe

    Noul M5

    Sunt total de acord ca e ok ca bmw sa aiba si un segment de masini puternice si care sa fie in acelasi timp economice, dar ca o parere personala nu ar trebui sa aduca prea mult cu modelele clasice M. Cred ca divizia M ar trebui sa ramana una exclusivista cu preturi si performante pe masura. Adica cand intri pe site ul bmw masinile M sa fie la o sectiune separata. Oricum discutiile astea le avem si noi ca sa nu ne plictisim. Am ajuns personal sa imi dau cu parerea despre un subiect pe care nu il cunosc. Ceea ce au de facut vor face oricum! Si din nou o parere, de fapt o dorinta , sper sa am cum sa conduc modelul M cel clasic, nu ceva de genul M550xd sau 550dM sau altceva. Apropo am intrat pe un program se cheama bimmerpost. E fain ca sunt ultimele noutati de la bmw, au si un forum. Am inteles de acolo ca modelele astea M diesel vor avea tractiune integrala si is pregatite pt la anul. De asemenea aceste motorizari vor fi puse si pe seria X si seria 7. Si de acolo am vazut ca masinile seriei 5 din acest nou segment nu vor avea insemnele M5. Puterea vehiculata mi se pare penibila. Adica in jur de 500 -550 cp si un cuplu de 600. Daca ar fi asa care ar mai fi rostul lui M 5 sau M6 sau M3? Vom trai si vom vedea! Oricum ca o parere pur personala, segmentul asta M ca si amg la mb sau rs la audi ar trebui sa ramana pt acesti producatori un segment aparte.
  20. fortdoe

    Noul M5

    Nu e problema pana la urma daca alimentam cu motorina, atata timp cat gasesc o solutie sa nu sune ca un tractor si sa aiba la fel de multi cp ca un benzinar! Pana la urma toti iubim si mediul inconjurator si propriul buzunar!)Â lasand putin gluma nu prea cred ca producatorii de masini sport ca ferrari sau lambo vor face motoare diesel. Da cine stie la ce vremuri sunt...Nu sunt un expert in domeniu dar oare vor reusi sa faca motoare diesel si sa obtina aceleasi performante 0-100km sau 0-200km! Sau viteze de peste 300km! Cred ca timpul o sa ne arate! Oricum vorba unui utilizator de mai sus mai bine ar face cei de la bmw o super masina cu motor sanatos cp multi, un cuplu enorm, decat sa fie ei primii care sa faca masini m pe motorina
  21. fortdoe

    Noul M5

    Diesel pe M? E aiurea cel putin pentru mine! Intr-adevar lumea se schimba, dorim sa protejam mediul sa avem un consum mic pt ca se termina "indata" petrolul, dar parca e ciudat sa ai un model M si sa pui in el motorina! E doar o parere personala! Dar daca exista un trend in directia asta printre producatori probabil o sa ne obisnuim si cu asta! Bine ca am prins si vremurile astea cu motoare v10.
  22. fortdoe

    Noul M5

    Vis a vis de noul bmw m5, abia astept sa vad ce fac cele 2 butoane M1 si M2 de pe volan. La m5-ul e60 butonul M de pe volan facea toti banii. Si mai am o curiozitate legata de retrovizoare! La e60 era o diferenta mare intre oglinzile retrovizoare ale modelului M si cele ale e60 standard! Desigur is multe curiozitati dar nu mai e mult pana la salonul auto de la frankfurt cand o sa vedem ce o sa si cumparam cand vom putea:))Â
  23. fortdoe

    Noul M5

    O mai am ! Ma gandeam la un moment dat sa o dau si sa iau un m6 dar mi am dat seama ca desi e o masina superba m6 nu era pt mine. Cum spuneam si mai sus am folosit m5 ca masina de zi cu zi, iar cu m6 cred ca as fi fost putin limitat pt unele activitati. A nu se intelege gresit, m6 e o masina superba. Ar merge amandoua!)Â Pt cine poate!
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.