Jump to content

Solutii pentru sunet

Recommended Posts

salutare revin cu o problema care ma streseaza zilnic si caut solutii sa o rezolv

nu stiu cati dintre voi aveti modulatoare fm (eu am preferat sa pastrez CD-playerul Original si sa nu stric linia bordului) ,acum sunt satul de el ... , l-am cumparat acum 1 an cel mai scump pe atunci cu speranta de a fi mai calitativ

sa enumar cateva dezavantaje la modulator :

-toate modulatoarele fm de pe piata au acelasi tip de telecomanda (subtire care consuma bateria nefiind folosita in maxim 7 zile)

eu unul am apasat pe ea pana sa rupt foarte prost gandite telecomenzile ...

-toate modulatoarele nu au functie de selectat foldere sau derulat la o melodie anume .. (daca ramai faca telecomanda ai puso ... derulezi 1000 melodii manual de la buton)

-multe dintre ele sau posibil toate se intrerup in timpul mersului ( facand un zgomot urat ) dupa care e nevoie sa il deconectez si conectez iar la bricheta ( cateodata se intampla sa sara la melodia 01 folderu 01 si iar ... ia si deruleaza )

foarte enervante .... ma disperat la maxim modulatorul asta

cautand pe forum/net am gasit cateva solutii din care doar 2 imi surad

1) magazie de CD uri ... nu prea cred ma plictisesc repede de muzica si o schimb des nu am timp sa fac 1 cd pe saptamana :p

2) interfata schimbata si alte solutii foarte costisitoare 300 euro+ .... nu

3) mp3 player aftermarket ( stricand linia bordului ) ultima optiune (nu stiu daca se poate face sa derulez de la comenzile volan)

4) modulator pt Ipod clasic 80 gb .... mai ieftin si posibil calitativ ( 500 ron investitie )

Modulator+Ipod

ma intereseaza daca are cineva modulator cu ipod si daca il recomandati , se reseteaza sau nu.

la comenzile de pe volan nici nu ma mai ganddesc .... comoditatea e costisitoare deci solutii pt comenzile volan nu

astept si alte solutii daca aveti doar sa nu treaca de 200 euro investitie

scuze am uitat sa mentionez ca nu prea ma incanta orice varianta care implica CD sau MP3 sau DVD .... sunt de domeniu trecutului ... gen casete , acum e la moda Cardul , Stickul , Ipod apare o melodie noua iti place o pui si o asculti , nu trebuie sa scrii alt cd pt o melodie...

oo bun ms mult o sa ma interesez

am gasit ceva despre GROM si Dension dar cp6000 nimic

ambele au site-urile si comenzile in afara , stiti de unde as putea cumpara din tara cu plata ramburs ? din cate stiu e cam riscant cu plata pe net produsul poate sa nu ajunge in multe cazuri

• 4 weeks later...

sa rezolvat cu o chinezarie nu am gasit nici GROM nici Dension pe la noi in tara

dar sunt multe alte solutii DMC / Yatour etc e cam aceasi treaba are o singura diferenta la decibeli interfata scoate cu vreo 4-5 db mai putin care nu e mare diferenta ... de la modulator la interfata calitatea sunetului e mare

http://img577.imageshack.us/img577/3026/201493134.jpg

se poate inchide topicul

sa rezolvat cu o chinezarie nu am gasit nici GROM nici Dension pe la noi in tara

dar sunt multe alte solutii DMC / Yatour etc e cam aceasi treaba are o singura diferenta la decibeli interfata scoate cu vreo 4-5 db mai putin care nu e mare diferenta ... de la modulator la interfata calitatea sunetului e mare

http://img577.imageshack.us/img577/3026/201493134.jpg

se poate inchide topicul

pot sa te intreb cat te-a costat jucaria de la yatour si unde ai gasit ? Eu am vazut decat pe diferite tradere pret 50-70$, da minim 30-50 buc. :rolleyes:

am gasit un site pe google am sunat la acel numar si a raspuns un nene de treaba , prompt a doua zi am primit pachetul daca te intereseaza numarul lui este : 0733 65 95 38

cu doar 320 RON sa rezolvat mult mai bn decat 120+ EURO pt GROM sau Dension Lite care sunt foarte greu de gasit

Edited by AndreiXXL

am gasit un site pe google am sunat la acel numar si a raspuns un nene de treaba , prompt a doua zi am primit pachetul daca te intereseaza numarul lui este : 0733 65 95 38

cu doar 320 RON sa rezolvat mult mai bn decat 120+ EURO pt GROM sau Dension Lite care sunt foarte greu de gasit

Mersi frumos, chiar o sa il caut ... se aude bine ? incarca si telefonul ? poti folosi comenzile dupa volan ? Ce este al tau yatour Digital Music Changer M04/5 sau yatour ipod car adapter?

Edited by neo2004

Mersi frumos, chiar o sa il caut ... se aude bine ? incarca si telefonul ? poti folosi comenzile dupa volan ? Ce este al tau yatour Digital Music Changer M04/5 sau yatour ipod car adapter?

da merg comenzile volan , nu am incercat inca sa vad daca merge AUX nam avut timp o sa incerc in seara asta , al meu e Digital Music Changer YT -06 , USB ul merge se aude bine foarte clar in schimb parca are toane .... cateodata se aude prea tare incat nu pot da la maxim , alta data parca prea incet , cateodata cand apas pe butonul mode nu imi vede interfata trebuie sa opresc sub wooferul si dupa ce il vede aprind subwooferul si nam probleme , probabil n-am tensiune de ajuns si pt subwoofer si pt interfata sau nu stiu ce poate sa fie am patito de 6 ori sa opresc subwooferul ca sa recunoasca interfata , mi-am mai luat tzeapa cu Cardul .... am cumparat SDHC de 16 gb iar interfata nu vede decat 8 gb maxim ceea ce scrie doar pe net nu si in cartea lui sau pe cutie

Casetofonul sau cd-playerul tau are buton mode?

are

@taz ... la mine este navi 16:9, am buton mode

@andreixxl, are si cablu/interfata pentru iphone/ipod ?, la asta ma refeream daca merge incarcat? interfata nu ti-o vede ... adica magazia de cd-uri ?

nu , poate daca soliciti tu si pt iphone/ipod iti trimite alt model , al meu e doar pt AUX / Card si usb , nu am magazie de cd uri ... cateodata nu-mi vede interfata asta YATOUR cand e aprins subwooferul .... ciudat

• 3 weeks later...