Jump to content

Vand BMW E65 730D


dumi

Recommended Posts

Veni momentul sa o marit si pe asta. Cred ca cel mai mult, masina asta o dau din comoditate. Masina am luat-o in urma cu o luna si ceva de la un tip in urma unui schimb. Am dat la momentul respectiv un Audia A6 Allroad si am luat Bmw-ul asta.

Masina se prezinta ok, stare buna. Cateva mici probleme pe ici si colo ca doar na, are si ea o varsta iar proprietarii anteriori nu stiu cat de mult timp au investit in ea. Cum de altfel nici eu nu prea am, prefer sa o dau cuiva care are mai mult timp decat am eu.

Una peste alta, legat de micile probleme ar fi cam asa:

- Cutia de viteze uneori la mers in oras (bara la bara) imi mai da unele socuri (suturi cum spune unii) la oprirea pe loc. La drum lung nu se intampla treaba asta. Colegii de pe forum mi-au recomandat sa merg sa schimb uleiul. Acelasi lucru ii recomand si eu sa faca viitorului proprietar.

- Discurile de frana pe spate ar trebui schimbate pt ca se vede gradul de uzura pe ele. Eu am niste discuri de frana acasa insa nu am mers sa le pun pe masina, eventual le voi da viitorului proprietar.

- Capota trebuie revopsita, undeva in trecut a sarit o pietricica, fostul proprietar nu a remediat-o cum trebuie (sau cine a revopsit-o) si a sarit vopseaua iar.

- Lichidul de la Softclose la portbaga(uleiul hidraulic) trebuie schimbat/completat, uneori trebuie sa ridic un pic portbagajul, pana cand se deschide el singur. La inchidere se inchide fara probleme din buton.

Cam asta ar fi la capitolul probleme majore la masina. Masina trage cum trebuie atat pe D cat si pe S, nu consuma ulei, iar consumul de motorina mixt este de 8,5%. Cu un plin am mers 1100 km, combinat oras/afara.

Dotari de bun simt, multi proprietari de E65 mi-au reprosat ca e cam cheala, vezi doamne nu am ventilatie in scaune sau soft close la usi. I can live with that.

Masina are anul de fabricatie 2002 si este in Romania din 2005, deci cine o ia, ori o ia pt el/ea ori o da mai departe asta daca exista teama legii de la anu (eu am rezervele mele cu privire la lagea aia daca intra sau nu). Ca proprietari eu sunt al 4 lea pe carte. Km in prezent 251000. Printre dotari pot enumera:

 

-Scaune confort cu masaj, electrice cu memorie si incalzire

-Sistem softclose portbagaj

-Incalzirea auxiliara

-Trapa electrica

-Oglinzi rabatabile electric

-Sistem de navigatie BMW Professional

-Senzori de parcare fata-spate

-Faruri xenon

 

Pretul pus de mine pt masina asta este de 10800 Euro, negociabil cand vine cineva sa o vada eventual se gandeste serios sa o cumpere. Ultimul pret la telefon este tot 10800 Euro.

Accept schimburi cu alte masini, doar masini! Nu ma intereseaza terenuri sau constructii de case cum am mai primit oferte.

Este posibil ca la un anumit moment dat sa o scot de la vanzare, pt ca in prezent exista discutii pe seama servisarii ei.

 

Tel: 0761336039

 

Poze:

 

http://img99.imageshack.us/img99/9504/img20120514131203.th.jpg

http://img692.imageshack.us/img692/5496/img20120514130411.th.jpg

http://img851.imageshack.us/img851/6142/img20120514130400.th.jpg

http://img651.imageshack.us/img651/6756/img20120514130445.th.jpg

http://img72.imageshack.us/img72/1588/img20120514130430.th.jpg

http://img843.imageshack.us/img843/2170/img20120514130629.th.jpg

http://img193.imageshack.us/img193/5640/img20120514130814.th.jpg

http://img407.imageshack.us/img407/2718/img20120514130743.th.jpg

http://img225.imageshack.us/img225/4521/img20120514130716.th.jpg

http://img685.imageshack.us/img685/1880/img20120514130700.th.jpg

 

 

PS: nu imi permite site-ul sa pun pozele direct aici :(

Edited by dumi
Link to comment
Share on other sites

Eu ma astept la potentiali cumparatori/interesati de un schimb care sa vina sa mearga cu masina si apoi sa vada ca nu e atat de rau pe cat ar parea la prima vedere/citire.

La urma urmei e doar uleiul de schimbat :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Eu stiam ca asa se numesc scaunele astea cele mai chele, confort... Deci la teapa chiar nu am dat si nici nu o sa dau ceva vreodata.

esti din 2008 pe forum BMW si tu "asa stiai" ca sunt scaunele confort??dupa ce cand ai avut e60-ul l-a vanzare,ai stiut ca are scaune confort?!?apropo,atunci cand

 

ai vandut una-doua e 60-ul,la fel ai dat-o in ipocrizii de genul "masina e buna,o vand ca am nevoie de bani",etc...

 

am impresia ca si tu esti un fel de "samsarel privat"..

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

esti din 2008 pe forum BMW si tu "asa stiai" ca sunt scaunele confort??dupa ce cand ai avut e60-ul l-a vanzare,ai stiut ca are scaune confort?!?apropo,atunci cand

 

ai vandut una-doua e 60-ul,la fel ai dat-o in ipocrizii de genul "masina e buna,o vand ca am nevoie de bani",etc...

 

am impresia ca si tu esti un fel de "samsarel privat"..

 

Sa stii ca nu prea dau atentie la detalii, scaunele confort pt mine, cel putin dpdv al nomenclaturii suna foarte simplu, sunt curios daca scaunele la Bmw la o masina care este cheala si este pusa la vanzare de catre bmw, aia cum vor spune? Simple? Eu ma gandeam ca pana mea le-o zice confort (cuvant mai elevat). E65-ul nu il vand ca am nevoie de bani, mi-am luat deja ceea ce urma sa imi iau dupa vanzarea 535-ului. Atata tot ca neavand un service de incredere, ma complic un pic cu micile neplaceri.. Si cum am spus-o si pe vwforum, daca am posibilitatea sa le schimb de ce sa nu o fac... capeti experienta, u know :p Cred ca si tu ai face la fel daca ai fi in locul meu, fara misto.

La E60 oare cum se numeau scaunele alea? Alea da scaune :goodjob:

 

Apropo de uleiul hidraulic, am intrebat si pe cineva specializat in piese si consumabile aici pe forum si nu a putut sa imi spuna ce fel de ulei sa ii iau. Acum stiu apropos de 206CC/307CC.

Link to comment
Share on other sites

eu as mentiona si parbrizul schimbat, incalzirea motorului si as face schimbul de ulei sa vad daca dispare problema, ca viitor proprietar trebuie sa fii nebun sau sa nu stii cat costa sa repari o cutie automata ca sa mergi pe incredere, "trebuie doar schimbat uleiul"...

 

ah si asta a fost epica :thumbsup:

 

 

 

Deci stati fara grija ca masina asta anul asta o sa fie doar la mine. ;)

Link to comment
Share on other sites

Imi place sa am de unde sa aleg, cu alte cuvinte daca apare vreun schimb interesant, de ce nu?!

Si da, trebuie doar schimbat uleiul... ca sa vezi daca mai trebuie sau nu si altceva. Cu siguranta una in mint condition nu ar fi fost la 10800 euro negociabil.

Trebuie sa intelegeti ca nu incerc sa tepuiesc pe nimeni cum se presupunea niste posturi mai sus... Accept orice fel de testare. Deja am fost la vreo 5 testere, stiu ce urmeaza sa se afiseze acolo.

 

 

stress: si eu care ma gandeam ca ai dat-o deja... sigur te anunt, sa imi dai un PM cu ce urmaresti ca am primit deja niste oferte.

Edited by dumi
Link to comment
Share on other sites

Asta cu uleiul la cutie e vrajeala ieftina.la e60 am schimbat uleiul la cutiesi ghici ce....aceleasi socuri.

 

Ce treaba are comoditatea,cu lipsa banilor de a aduce masina pe linia de plutire?

 

Ai mare grija cui vinzi masina,sa nu te caute dupa.

Link to comment
Share on other sites

De obicei cand vand ceva, specific cam tot ce este legat de acel produs. De aceea incurajez orice teste viitorul proprietar vrea sa le facem.

 

 

LE: ce de vizualizari in doar cateva ore :popcorn: deja e faimos E65-ul asta :)

Edited by dumi
Link to comment
Share on other sites

Pacat ca e "faimos" in sensul negativ :( Acum ca mi-am vandut masina imi facea cu ochiul un 730d, dar am urmarit istoria masinii de cand ai luat-o si m-a cam pus pe ganduri.

 

Si eu cred ca merita efortul financiar si de timp sa ii schimbi uleiul la cutie si sa vezi daca se remediaza problema. Pana la urma nu este o avere operatiunea si cu siguranta un potential cumparator nu o va lua asa.

Link to comment
Share on other sites

Lichidul de la soft close e un banal ulei hidraulic, poti pune linistit. E o amarata de pompa hidraulica care face presiune la un cilindru.

Poti pune ATF fara nici o grija.

 

Nu e chiar asa, am patit si eu la fel si m-am interesat, si nu e bun atf, e ceva ulei hidraulic care se foloseste si la Mercedes la suspensia hidraulica si la decapotabilele Peugeot. Adica e acelasi produs/producator la toate. Nu mai tin minte denumirea, dar era ceva mai special.

 

E aceasi faza cu servodirectiile care folosesc Pentosin si daca bagi ATF in ele, le faci praf.

 

 

Gata am gasit. E vorba despre Vitamol ZHM, asta e uleiul care se baga la softclose si la cabrioletele de la Peugeot (este folosit si la cabrio BMW, dar e mai ieftin la Peugeot). E facut de Aral.

Edited by WLF
Link to comment
Share on other sites

E adevarat ca nu este o avere 1500 lei sa schimb uleiul, insa sunt niste bani aruncati dpmdv.

Daca tot e vb de aruncatul banilor pe fereastra, viitorul proprietar n-are decat. Hai sa bag 15 mil in ea ca si asa o dau intr-o saptamana. Zic si eu asa, mi se pare aiurea.

 

 

LE am omis o dotare

 

http://img.tapatalk.com/bc1aebf5-71a1-e235.jpg

 

Sa ginesti masina noaptea in parcare ;)

 

Sent from my GT-I9100

Edited by dumi
Link to comment
Share on other sites

ce fel isi bat unii joc de masina. sa iti fii zis gagica(sposa, etc.), fa-mi ca daca nu... nu vezi pi... sup... sa vezi ce repede ii lua ulei :frantics:

si daca nu o dai, esti sigur ca o dai, o faci pentru tine. criza, kaka-maca! hai bayer!

Edited by Munteanu
Link to comment
Share on other sites

ce fel isi bat unii joc de masina. ia sa ii fii zis gagica, fa-mi ca daca nu... nu vezi pi... sup... sa vezi ce repede ii lua ulei :frantics:

si daca nu o dai, esti sigur ca o dai, o faci pentru tine. criza, kaka-maca!

 

Vorbeste frumos, fara referiri porniste pe thread-ul meu. Daca asa ti-ai educat tu gagica asta nu inseamna ca toti suntem niste lingimis piz... ca tine!

Link to comment
Share on other sites

Nu sunt bani aruncati 1500 lei daca rezolva problema cutiei. Ia fa-i schimbul asta, posteaza aici ca asta a fost problema si masina schimba acum ok si eu cred ca ai avea mai mari sanse de vanzare.

 

Eventual mareste pretul de vanzare cu cei 1500 lei. Cine da 10.800 euro pe asa o masina, cred ca prefera sa mai dea 350 euro pentru a o cumpara in stare tehnica buna.

 

Asta daca nu cumva ai fost pana acum la cateva teste cum spui tu si ti-au zis toti ca o sa te coste o avere cutia, deci mai bine scapi repede de ea.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.