Jump to content

e32 putin modifcat

baubau

Recommended Posts

asa arata la final dar urmeaza sai pun alte jante

204627[/snapback]

ce model ii? 730 sau 735? accesoriile alea exterioare de unde le-ai pus? jentile chiar is o.k.,mai ales ca-s originale;poate ca vrei sa le inlocuiesti cu unele mai mari;per ansamblu arata bine si pare intretinuta

Faina, dar pragurile sunt aiurea.

E foarte greu sa gasesti praguri cum trebuie. Eu caut ca nebunul niste praguri drepte, ca de M5 sau ceva asemanator, dar peste tot au numai matrite de rasucite, umflate, cu prize de aer, etc. :blink:

WLF iti multumesc pt remarca chiar nu am observat ca sunt invers dar sa stii ca lea schimbat vopsitorul si mai am o chestie care as vrea sa te intreb .tu ce masina ai ?

204717[/snapback]

Deocamdata sunt pieton. :blink:

Dar am avut trei E34 pana acum, si semnalizarile mi-au sarit in ochi de la prima privire.

Cred ca tuningul asata era mai nimerit pe un 3-ar....7-arul e limuzina de-a binelea...si merita ceva sobru...

De aratat arata frumos...dar nu e ceva nimerit pe ditamai masina...care cu greu primeste aerul sportiv impus de accesorii :)

Pune-i si stopuri smoked sau cu semnalizarile albe...ca galbenu ala char nu-si gaseste locul pe spatele masinii :)

Cum de s-au potrivit semnalizarile invers pe fata? ca au 4 holtzuruburi de prindere....doar daca le-a prins doar in unul sau maxim 2....

Ai luat motorul de la E34?

2500tds are multa electronica imprastiata in masina si putini se incumeta sa mute motorul de pe o masina pe alta :blink:

Edited by iulian518i

salut da ai dreptate este o limuzina,dar eu am vrut saiau putin din aerul sobru al masinii ,stopurile trebuie sa le comand dar acuma sunt lefter ,iar cu semnalizariele sunt prinse decat intrun singur surub si clema ca asa sunt ele nu au doua sau mai multe suruburi,mai sunt multe de facut la masina dar ma saracit :blink: asa ca sa mai astepte sa mai strang banuti

Dragutza :) Niste Jante pe 18 si Schimbate Stopurile cu unele cu semnalizarea alba ATAT..Sa nu te apuci sa pui ceva Led sau chestii destea ca o faci Kich....Masinutza arata bine chiar ff bine...Eu i-as fi pus niste jante de 18-19; Coborata putin :blink: ; Ias fi Tras o culoare Crem Inchis(Capucino) semnalizari albe fata Spate(daca nu avea) si Atat cat mai simpla(PAREREA MEA)....Succes in continuare la Modificat dar te sfatuiesc sa Ii pui Jante si Stopuri spate si ATAT...Ca dupa iti tot vine sa mai pui pe ea inca ceva inca ceva si o faci :) .... :) Pt.Septar :) :) Edited by Alex4Tuning

• 2 months later...
Dragutza :D  Niste Jante pe 18 si Schimbate Stopurile cu unele cu semnalizarea alba ATAT..Sa nu te apuci sa pui ceva Led sau chestii destea ca o faci Kich....Masinutza arata bine chiar ff bine...Eu i-as fi pus niste jante de 18-19; Coborata putin :blink: ; Ias fi Tras o culoare Crem Inchis(Capucino)  semnalizari albe fata Spate(daca nu avea) si Atat cat mai simpla(PAREREA MEA)....Succes in continuare la Modificat dar te sfatuiesc sa Ii pui Jante si Stopuri spate si ATAT...Ca dupa iti tot vine sa mai pui pe ea inca ceva inca ceva si o faci :) .... :) Pt.Septar :) :)

204979[/snapback]

uite cum arata cu alte stopuri.eu zic ca super tare :)