Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov). Hai si tu cu noi la intalnire! ×

Sfaturi achizitie 745Le

Recommended Posts

7 hours ago, Andreicatalin998 said:

https://www.bmw.de/content/dam/bmw/marketDE/bmw_de/topics/bmw-premium-selection-2024/SP-1582_BMW_BPS_0424_Garantiebrosch_PRINT_148x210_neutral_E_LM.pdf

sau poti intreba chatgpt ..

Ar fi fost mai bine să taci decât să vorbești.

De ce or avea unii oameni acces la net .. 

intr-adevar nu pe amortizoare insa piesele mecanice electrice pneumatice si hidraulice intra in garantie inclusiv motor cutie 

tu cred ca citesti la ce e omis si consideri ca alea sunt acoperite de garantie, deaia ai bagat amortizoarele acolo.

Ba nu, sunteti hateri.

Ca fost posesor de BMW X5 45e care a avut BMW Premium Selection, si am si folosit-o, mi s-a confirmat ca pentru Germania, garantiile acestea de la Real Garant sunt "negociate" mai bine decat cele emise de catre o enitate din Romania.

Asa ca am rasfoit contractul si in plus am gasit:

- luminile/farurile se pot schimba pe garantie - care e consumabil luat in considerare la noi;

- amortizoare/sistem hidraulic, mai putin elemente cu cauciuc;

- piele interior (decolorare, forma diferita);

- elemente franare (mai putin placute, discuri).

Astea sunt cele care mi-au atras atentia.

• Thanks 1

34 minutes ago, Ciprian01 said:

Nu stiu de el, eu stiu din lucruri faptice, nu chatgpt sau net, masina specific ca o cumparasem de la BMW Nierderlassung Nuremberg.

e site-ul bmw nu chatgpt

https://www.bmw.de/content/dam/bmw/marketDE/bmw_de/topics/bmw-premium-selection-2024/SP-1582_BMW_BPS_0424_Garantiebrosch_PRINT_148x210_neutral_E_LM.pdf

On 8/4/2025 at 2:33 PM, Ciprian01 said:

Cand cumperi masina de la reprezentanta din Germania, pe langa certificatul de garantie, iti mai dau o brosura unde se specifica si ce este asigurat, eu de acolo citesc.

Nu iau apararea nimanui, dar zic asta asa, ca idee pentru viitor :))

O sa vad in 7 zile cand ma duc sa ridic masina mi-au spus ca am multe incluse in garantie si ca mi spun cand o ridic ! tot din nurenberg o iau si eu , plus ca am sunat la bav otp si mi au spus ca garantia bmw premium selection in germania este foarte buna ! Astazi am achitat 10% din masina urmand sa platesc restul cand o iau ! 

On 8/4/2025 at 5:46 AM, RedCap said:

@Andreicatalin998 iti sugerez sa o lasi mai moale cu atacurile. 

cand ii spui unui om ca mai bine tacea decat să vorbească,  nu este atac ! 

38 minutes ago, Andreicatalin998 said:

cand ii spui unui om ca mai bine tacea decat să vorbească,  nu este atac ! 

Poate ca nu o fi dar cand te mai si intrebi retoric dupa de ce or avea unii oameni net cam devine atac.

Nu e problema, dar iti mai sugerez inca o data sa te mai temperezi in postari. 🙂