Jump to content

BMW 750Xd cuzineți

Recommended Posts

Salutare ,

vin și eu cu o mică problemă în speranța ca mă puteți ajuta cu niște sfaturi. Am achiziționat un BMW 750xd din 2014, 250 k km la care de când l-am luat am făcut din prima schimburile necesare însemnând ulei+ filtre, distribuție, turbine . Nu m am bucurat prea mult de el pentru ca azi când venea fratele meu de la serviciu a auzit o bătaie ușoară în motor ( de când a auzit bătaia a mai mers încă maxim 1 km până la service-ul autorizat BMW ) . Ne au spus acolo ca sigur sunt cuzineții, am desfăcut filtrul de ulei și are foarte puțin șpan în el. Credeți ca schimbarea vibrochen ului și a cuzineților mă poate ajuta în momentul de față ? Vă multumesc anticipat 

• Sad 1

Salutare, 

Trebuie vazut daca motorul este ok si daca e afecatata linia, daca vorbim de vestitul N57 cred ca 90% dintre oameni daca nu mai bine iti vor spune sa iti iei gandul sa il repari, alt bloc motor pe care il deschizi, inlocuiesti pompa de ulei, distributie, cuzineti preventiv si cam aia e. Cred ca doar daca ai linia ok poti incerca cu schimbarea doar de cuzineti,arbore si pompa ulei, dar daca iei asta in considerare trebuie vazut ce a dus la defectare, a fost pompa problema a fost sorbul obturat, filtrul de ulei pus prost, conductele de ulei etc, de ce intreb ce anume s-a defactat pentru ca asta te ghideaza spre reparatie in cazul ideal sau nu. Nasol moment si imi pare rau, sfat personal, alt motor si pui la pierdere. 

Edited by DragosPena

5 hours ago, Ionut Vraciu said:

Salutare ,

vin și eu cu o mică problemă în speranța ca mă puteți ajuta cu niște sfaturi. Am achiziționat un BMW 750xd din 2014, 250 k km la care de când l-am luat am făcut din prima schimburile necesare însemnând ulei+ filtre, distribuție, turbine . Nu m am bucurat prea mult de el pentru ca azi când venea fratele meu de la serviciu a auzit o bătaie ușoară în motor ( de când a auzit bătaia a mai mers încă maxim 1 km până la service-ul autorizat BMW ) . Ne au spus acolo ca sigur sunt cuzineții, am desfăcut filtrul de ulei și are foarte puțin șpan în el. Credeți ca schimbarea vibrochen ului și a cuzineților mă poate ajuta în momentul de față ? Vă multumesc anticipat 

Alt motor, nici vorba sa il repari pe al tau. E compromis blocul motor. Sunt atatea cazuri, cel putin in ceea ce priveste motorizarea N57, 40d-urile.