Jump to content

Vând BMW Seria 5 M Paket- 520 D - F10 - an 2012

MoghyHk

Recommended Posts

Vând BMW Seria 5 M Paket- 520 D - F10 -  an 2012

-  220000 km reali - verificați unde vreți 
- 2000 DISEL - 184 CP
-  VIN: WBAFW11050DY49964
-  An: 2012
-  M Paket interior exterior din fabrică - Volan, praguri interior exterior , bară - față si spate toate M  
-  Jante M Paket 19 inch cu cauciucuri de vară 
- Shadowline exterior si plafon negru interior
-  Scaune confort - Seria 7 - full piele - ventilate - încălzite - memorii - full electrice - diferite reglaje 
- Trapa electrică  
- 1 buton - Head Up Display - Hologramă 
- Cutie automată are Mod Sport si manual
- Moduri de condus: Eco, Confort, Sport
- Bixenon
- PDC - senzori față spate cu afișaj pe navigație ( specific BMW) 
- Volan cu reglaj electric
-  Navigație mare 2 USB - citește muzică mp3 de pe stick 
-  HDD internb-  pe care puteti pune muzică 
-  VIDEO de pe DVD și în mers
-  Cotieră spate cu suport de pahare.
- Geamuri tenta neagra din fabrică
-  ITP făcut în februarie Revizie făcută în februarie - ulei, filtre Consumă : 8-10 % prin oraș 
- Nu am Jante sau avelope de iarnă, nu am mers iarna cu ea. 
- RCA -Valabil 

- Al doilea proprietar în acte, eu fiind proprietar din 2018, înaintea mea proprietar fiind o femeie. Mașina nu are folii, geamurile fiind din fabrică așa. Parbrizul nu este crăpat este in perfectă stare.  Am masina in posesie de 8 ani, am cumparat masina la 170000 de kilometri. 

- Problema 1 - bara față lovită de cineva în parcare, nu tare putin crapata, mi-a crăpat și farul dreapta - s-a mătuit și face condens. Farul funcționează perfect trebuie schimbată doar sticla sticla . 
- Problema 2 -  Zgârieturi fine de prin parcări - Multe ar ieși la polish - Nu am dat nici un polish la masina. 
- Problema 3 - Farul din dreapta nu merge semnalizarea in far si daylight ul  - posibil becuri arse
- Problama 4 - Oglinda din dreapta s-a topit si e cazuta , trebuie inlocuita sticla atat. 

Nu aș vrea să mă ocup să fac aceste probleme  ! 

Trimit orice alte poze , video la cerere , doar sa imi scrieti ce doriti anume . Accept orice test, tester - test drive etc, accept orice intrebare legata de masina si la care pot raspunde. 

-  PRET 11.500 EUR NEGOCIABIL , FAC SCHIMB CU ALTE MASINI ( de preferat Mazda MX-30, Jeep Renegate Hybrid , Golf electrict etc  ) CU DIFERENTA DIN PARTEA MEA 

Anunțul il puteti gasi aici : https://www.farcebook.com/share/1D7Bsuht8c/

Telefon : 0747074755

Link-ul de OLX poate expira idem cel de pe Facebook market. Ce e in mana nu e minciuna, de-asta am zis sa pui pretul masinii. Am editat eu acum prima ta postare si am introdus pretul masinii. 

Multumesc! ✌️