Jump to content

Brat stergator rupt?

Recommended Posts

Poate s-a mai intalnit cineva cu aceasta problema. Am gasit azi dimineata stergatorul de parbriz din dreapta(locul pasagerului) ridicat de catre un vecin "binevoitor" care voia sa imi semnalizeze ca i-am luat locul de parcare. Din pacate cred ca omul a folosit un pic forta pentru ca acum cand cobor stergatorul pe parbriz la loc, nu mai sta, ramanand un spatiu de juma de centimetru intre lama si sticla. Stie cineva ce ii pot face? Bratul nu pare nici rupt, nici strambat(deformat) dar se pare ca l-a ridicat peste acel maxim unde bratul stergatorului opune rezistenta....

Are cineva idee?

dap tot e60.pai intai trebuie sa dai aparatoarea aia jos

dupa iti trebuie o caeie de 16 sau 17 daca nu ma insel.mai degraba 16.desurubezi...mesteresti pe acolo dupa pui la loc :blink: daca esti din bucuresti si vrei sa ne int sa iti arat nu am nimic inpotriva.

ps:tind sa cred ca este o problema la e 60 treaba cu stergatorul

dap tot e60.pai intai trebuie sa dai aparatoarea aia jos

dupa iti trebuie o caeie de 16 sau 17 daca nu ma insel.mai degraba 16.desurubezi...mesteresti pe acolo dupa pui la loc :blink: daca esti din bucuresti si vrei sa ne int sa iti arat nu am nimic inpotriva.

ps:tind sa cred ca este o problema la e 60 treaba cu stergatorul

Gata! L-am desfacut, m-am enervat crunt pentru ca dobitocul de vecin mi-a rupt o prindere de la arcul care tine lama pe parbriz. Noroc ca s-a putut repara si am scapat de o asteptare de cateva zile pana vine la la AB, pentru ca nu au pe stoc.

Deci, atentie pe unde parcati daca aveti vecini idioti...

pai si cum ai facuto??de curiozitate cat costa bratul la ab?

Sincer nu stiu pentru ca i-am dat masina lui taica-miu sa o duca la un amic de-al lui "priceput". Nu mecanic de BMW, dar genul care le face si desface... Nu m-am uitat ce i-a facut ca nu am apucat inca sa il desfac sa vad dar merge ca nou. Oricum nu cred ca e mare inginerie. La AB bratul costa 150 de RON dar nu e pe stoc si asta e nasol pentru ca in sezonul asta te cam trage pe dreapta o asteptare de o saptamana...

• 3 years later...

Sincer nu stiu pentru ca i-am dat masina lui taica-miu sa o duca la un amic de-al lui "priceput". Nu mecanic de BMW, dar genul care le face si desface... Nu m-am uitat ce i-a facut ca nu am apucat inca sa il desfac sa vad dar merge ca nou. Oricum nu cred ca e mare inginerie. La AB bratul costa 150 de RON dar nu e pe stoc si asta e nasol pentru ca in sezonul asta te cam trage pe dreapta o asteptare de o saptamana...

Salut,

Am patit acelasi lucru cu un destept care atras de stergator.Imi poate recomanda cineva in service in care sa rezolv problema...asa mai ieftin,precum colegu de suferinta.... adica sa-l repar pt ca am senzatia ca este sarit decat arcum de acolo.....