Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov). Hai si tu cu noi la intalnire! ×

cum se demonteaza plansa din spate cu difuzoare

Recommended Posts

Stie cineva cam cum se demonteaza plansa din spate (de sub luneta) la un E39?

Nu stiu nici pe realoem.com unde sa o gasesc..sa-mi fac o idee.

problema este ca vreau sa umblu putin la ea pentru ca, de la un timp a inceput sa scartaie ceva acolo la gropi si ma cam deranjaza...nu sunt genul care sa dau muzica mai tare sa nu mai aud ;) . Am suspensie M (este vb de 535i) iar telescoapele pe spate inca nu troncane dar nici mult nu mai au....daca as schimba telescoapele...s-ar absorbii mai bine socurile si nu ar mai scartaii plansa :)

Stie cineva cam cum se demonteaza plansa din spate (de sub luneta) la un E39?

Nu stiu nici pe realoem.com unde sa o gasesc..sa-mi fac o idee.

problema este ca vreau sa umblu putin la ea pentru ca, de la un timp a inceput sa scartaie ceva acolo la gropi si ma cam deranjaza...nu sunt genul care sa dau muzica mai tare sa nu mai aud :lol: . Am suspensie M (este vb de 535i) iar telescoapele pe spate inca nu troncane dar nici mult nu mai au....daca as schimba telescoapele...s-ar absorbii mai bine socurile si nu ar mai scartaii plansa :)

e ushor sa scoti plansa din spate dar e ceva de lucru, prima oara scoti banchet bagi mana sub ea si tragi in sus, apoi vezi ca ai doua suruburi undeva jos in stanga si in dreapta la baza spatarului le desfaci apoi scoti tetierele daca ai sistemu isofix pt copii vezi ca mai ai parca doua suruburi sus la spatar le desfaci si pe acelea apoi inpingi de spatar in sus apoi scoti becurile de pe stalp ca sa poti scoate plasticurile de pe stalp caci o sa te incurce si vezi ca s-ar putea sa ai niste suruburi care tin plasticurile de pe stalp care se afla sub bec , apoi vezi ca ai 4 surubuiri care tin o bucata de plastic si apoi scoti bolturile de plastic care se afla la baza pansei si dupa acea tragi de ea catre tine sa nu o ridici in sus ea trebuie sa culiseze spre tine, daca nu intra aici ca o sa iti arate cum trebuie sa procedezi

http://www.youtube.com/watch?v=MG_H8z8Hkp8

http://www.youtube.com/watch?v=PSzrAU0i_5E...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3GELOnjKGwU...feature=related

oricum daca nu rezolvi problema cu telescoapele tot asa vei pati ;)

merci mult pt ajutor....voiam sa ma apuc eu de treaba asta pt ca la service mi-au spus ca nu se baga...ca n-au ce sa faca :)

o sa-i schimb mai intai telescoapele spate si apoi sa vad daca mai zice ceva. inca odata merci...filmele sunt chiar interesante...profi oamenii.

merci mult pt ajutor....voiam sa ma apuc eu de treaba asta pt ca la service mi-au spus ca nu se baga...ca n-au ce sa faca :)

o sa-i schimb mai intai telescoapele spate si apoi sa vad daca mai zice ceva. inca odata merci...filmele sunt chiar interesante...profi oamenii.

cu placere ,de asta este forumul ca sa ne ajutam intre noi ;)