Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov) ×

Kit reparare vopsea

Robert Wiz

Recommended Posts

Exista vreun kit de reparare a puctelor din vopsea, aparute in urma pietricelelor de pe drumuri.

Am cateva puncte in capota din fata, ma intrebam daca exista ceva kit DiY, sau daca stiti vreun service sau firma (de preferat in TM) ce repara astfel de prb fara vopsire integrala...

Nu ma deranjeaza dar vreau sa previn aparitia punctelor de rugina pe mai tarziu... si e vb si de estetic.

Da se gaseste pentru fiecare culoare la BMW si costa cam 500 mii vopsea +lac.Dai cu vopsea si peste 30 min aplici lacul.

Eu am luat codul BMW de la acest seller de pe Ebay si apoi am comandat in Romania la BMW.E mai simplu sa comanzi daca cunosti codul.Cauta si tu culoarea care ai nevoie in linkul asta:

http://search.stores.ebay.com/eluka-com_Or...20PaintQQsofpZ0

gasesc kit de asta pt culoare Cosmosschwartz metallic la Bavaria? codul culorii este 303/9

scuze am gasit kitul asta in linkul de mai sus... cum comand de pe Ebay? care este procedura?

Edited by mc_crbl

in mod normal nu,e exact aceeasi culoare ca si masina ta,doar vine pe cod; totusi dc vopseaua are cativa ani se mai deschide de la soare etc

Eu am comandat de la reprezentanta un kit insa l-am cedat unui prieten care avea nevoie mai urgenta de el...nici nu am apucat sa-l desfac sau sa-l vad desfacut. Eu am o zgarietura pe portiera...cum arata sticlutza cu vopsea? Adica are un varf gen creion dinala magic sau e precum periutza de la oja? Intreb pentru ca am avut un kit asemanator la un E39 si sticluta avea atasata de capac o periutza(fix ca la oja). Imi era foarte greu sa umplu cu precizie zgarietura. Insa vad ca ajunge mai ieftin decat la reprezentanta asa ca either way imi iau unul...presupun ca se poate face comanda pe acel site nu? Cam cate zile dureaza pana cand ajunge? Merci de info!

Kitul vine cu 2 sticlute una cu vopsea si una cu lac.Ambele flacoane au periuta ca la sticluta de oja pt unghii.E adevarat ca e mai greu sa umpli exact zgarietura cu alea dar se poate improviza si cu altceva.