Jump to content

Vand bmw e34


dani88br

Recommended Posts

Salutare tuturor,acesta este primul meu post pe acest forum si voi prezenta in cateva cuvinte masina mea,care de altfel este si de vanzare,deocamdata is doar curios in cati bani se da.

Este vorba de un Bmw 524TD din 1989(nu stiu ce luna)cu urmatoarele dotari:

-Trapa manuala functionala,nu ploua nu nimic,se deschide in 2 feluri.

-ABS

-scaune reglabile pe inaltime

-tetiere bancheta spate

-Reglaj volan

-Geamuri electrice fata,am electrice si ptr spate dar nu am modulul acele de 4 butuoane si nu le-am putut pune,+alte 2 macarale electice de fata de rezerva

-perdeluta originala bmw pe luneta spate

-triplele de pe portbagaj se aprinde ceata si stanga si dreapta(nu toate au chestia asta)

-Servo frana

-Servo directie

-Faruri cu luma si smiley :lol:

-Proiectoare de ceata noi(au cateva saptamani decand le-am pus)cele vechi se ingalbenise...

-inchidere centralizata

-oglinzi heliomate electrice cu incalzire(functioneaza)

-Jante de aliaj(eu zic ca merge cu stilul mai retro al masinii):205/55/R16 pe fata si pe spate 225/55/R16 cu buza

-Computer de bord obc II sau III,nu stiu exact,este functional,merg toti pixelii pe el,obc-ul este doar in germana(nu stiu sa il pun pe engleza)deci nu stiu sa umblu pe el :))

-mai are o chestie interesanta la stergatoare sincer nu stiu cum functioneaza,daca dau pe viteza 2 si e ploaie torentiala baga stergatoarele ca nebunele,iar daca intri sub un pom ceva,mai la adapost se reduce viteza sau incetinesc de tot,unii zic cai un fel de senzor sincer nu stiu....

-Placute de frana si discuri ventilate de e39 au fost montate pe masina :)

-luminile din interior cele de pe spate sunt de seria 7 e32

-Schimburi consumabile recente ulei 10w-40 SAE MOBIL,Castrol in cutie si grup EP 80W-90,filtru de ulei Purolator,si filtru de aer MAN,curea servo si alternator

-Bucsaraia de fata refacuta,brate superioare si brate inferioare,capete de bara si amortizoare Monroe pe gaz,bratele si capetele de bara nu stiu ce pret au avut....dar am dat pe un brat 250 lei,1000 lei in total,si capetele de bara 165 parca,toate 4,nu am schimbat bara aceea de mijloc si bucsa aceea de pe sasiu,dar eu zic ca nu trebuie ca nu imi danseaza masina pe sosea,dar la denivelari cum sunt pe la semafoare e soseaua creata se aud un pic de clopotei :lol:) cred ca de la alea sunt,sunt singurele piese neschimbate si nu costa mult,dar am considerat ca sunt bune deocamdata ptr drumurile noastre de tot rasul.

-o alta imbunatatire,are turbo si tobe de 525tds.

Ptr un diesel de atatia ani porneste la prima cheie si la cald si la rece indiferent de cei afara canicula sau ger,da caldura de rupe,totul in interior merge nu face nimic figuri.

 

Probleme:

-Amortizor stanga spate.

-cheder sofer uzat

-Grupul suna un pic intre 75 si 80 dupa aia nu se mai aude,imi fine eu zic ca il schimb si pe ala anul asta...

-Nu imi merge turometrul in bord,nici senzorul ala de blocul motor care intra in cutie nu este probabil s a ars si nu l a mai inlocuit si nici eu nu l-am mai inlocuit nu am avut niciodata masina cu turometru si nu i-am simtit lipsa:)),sonda de motorina in rezervor a fost nasoala deci nici motorina nu merge,dar la mine nui o prob ii bag mereu imi calculez motorina la 7%mixt dupa kilometraj si ies mereu bune nu am ramas niciodata in pana si nici litrometrul,cred ca nui legat nu duce nici o mufa la senzorul cu fir,nu m-am bagat sa le fac nu sunt electrician si nici nu consc unul,asa am cumparato si eu,in afara de amortizorul ala care s-a uzat la mine...:D,o am de 3 ani daca nu mai bine.

-Trebuie sa schimb flansa cardanica pe care o am originala bmw si in stare foarte buna si sigur o schimb luna asta.

Cred ca astea sunt toate probleme care trebuiesc rezolvate la masina mea.

 

PS:masina nu are probleme estetice indaituri sau bari terminate sau de alta natura....,este imatriculata pe romania cu absolut toate taxele la zi si in regula cu orice pe numele meu

Pentru alte nelamuririsi cei interesati ofer si poze,as fi interesat de un schimb cu un e36+ diferenta binenteles,sau alte masini.

O seara buna tuturor in continuare si merci daca ati citit tot si astept un pret estimativ din partea vostra cam cat ar mai valora masina asta,ms!

Link to comment
Share on other sites

Norma de poluare NON EURO si anul o trage mult in jos, imbunatatirile si modificarile pe care le mentionezi sunt pentru un pasionat sau un cunoscator care poate aprecia cati bani "toaca" sa o faca masina buna si cat timp pierde prin service-uri sa o aduca la o stare de functionare optima .

 

Daca obtii un pret intre 2000 si 2500 Euro ar trebui sa fii super multumit !!!

Bafta.

Link to comment
Share on other sites

nu imi vine sa cred cat au decazut masinile astea,daca imatriculata si fara cine stie ce bube face 2000E neimatriculata cu cat o iei 100 de euro?tinand cont cat costa taxa de prima imatriculare,daca e sa ne luam dupa asta o iei gratis ce sa mai :))daca da vreunu una moca sa ma contactati :lol:

Si poze nu stiu cum naiba sa le bag nu le posteaza golania asta de server :lol:)

post-29525-1254950990_thumb.jpg

Edited by dani88br
Link to comment
Share on other sites

@dani88br

 

eu am luat cu 3300 euro un e34 525tds cu tpi achitata in valoare de aprox. 2000 euro. Masina este 1994 cu 2 airbaguri, a/c si altele. Piata a decazut pentru modelele astea. Cel mai bine este sa o pastrezi sau sa speri ca o vinzi relativ repede la preturile spuse mai sus.

 

Succes

 

P.S. informativ, un 525i 1994 berlina, cu imbunatatiri, am vazut la 4000 euro insa avea cam tot ce poti cere de la un e34, de la scaune recaro electrice la duze pt. spalat farurile.

Link to comment
Share on other sites

Pe interior pot garanta eu ca scaunele is bune toate,nu sunt rupte si functioneaza tot pe ele,plafoniera este cam murdara in zona trapei,ma gandeam sa o retapitez ca sa arate si aia mai bini,cred ca e de la tigari....oricum o plafoniera este iefftina la dezmembrari daca ai noroc o dau astia si degeaba sau o poti scoate pe asta dai materialul jos si pui altul de ce culoare vrei cu un adeziv special care il pot achizitiona din practiker sau dedeman am vazut o gramada de adezivi cu 10-20 de lei cumperi destul ptr a pune plafoniera si cele de pe stalpi,sincer ma gandeam la un vinilin negru sa ii pun:D ptr ca e foarte usor de intretinut.

Si pretul este de 2500E sub acest pret chiar nu pot,eu am dat 3300E pe ea,si daca stau sa-ti enumar tot ce a fost schimbat la masina asta cu piese noi,depaseste fara probleme alta 1000E,deci e 4000 si ceva de E(ca sa zic un pret rotund) pe care i-am bagat in ea cu tot cu achizitia ei si eu sa o dau cu 2000 :) nu pot...sincer pierd multi bani si eu debia i-am strans si pastia :lol:,stiu ca banii investiti in masina nu se vor mai recupera dar totusi eu nu am facut multi km cu ea incat sa uzez tot ce a fost schimba la ea inca merg si vor mai merge perfect tot ce a fost schimbat

Daca dai 2700E pe ea iti mai dau eu un motor de schimb cu chiloasa pompa si injectoare pompa de apa fulie,volanta etc ce mai e pe el(nu mai tin minte il am in magazie)

4 usi beton cu tot cu geamuri electrice pe ele

o luneta de spate

Parbrizul la a mea deabia ce a fost schimbat acum 1 an,1 an si jumatate,deci ai toate geamurile de rezerva si is beton nu au zgarieturi,

Capac de portbagaj si altele ceo mai fi nu imi mai aduc aminte,mai am si un rezervor de 90 de litrii(asa mi-au spus ce care au dezmembrat masina respectiva)momentan am unu de 80 pe a mea,eu zic ca este o achizitie corecta...tot ce imi poti reprosa la masina asta sunt amortizoarele de spate si grupul...in rest e buna bunuta,pe fata totul e beton e teapana,jante misto ptr ea(asa le vad eu acum ideile sunt impartite) is numia bune nu ating nicaieri in rest ceo mai fi bibileala la ea dupa placul fiecaruia,dar in mare parte am facuto eu pe asta si nu dupa placul meu si cum a fost masina originala,ce iese din original nu imi place is un tip destul de obsedat cu originalul.Daca esti interesat pot face si poza cu interiorul iti zic eu ca nu vei fi dezamagit,am vazut e34 din93,chiar si 94 vaide mama lor,daca iti place e34 nu neaparat anul de fabricatie face masina ci sa fie caroseria fara rugina restul se face relativ usor,decat sa-ti iei una care e terminada de praguri de zici ca au sarit astia bordurile cu ea de parca ar fi fost o placa skatebord nu masina...(cel putin asa gandesc eu)mai bine nu o mai iei.

PS:am uitat sa mentionez daca va uitati(nu stiu daca se observa)masina are praguri originale de m5 e34:D in stare perfecta nu sunt zgaiate nu sunt indoite.

Va salut pe toti.

Link to comment
Share on other sites

Au cazut rau preturile,eu am dat-o pe a mea acum 2 saptamani identica cu a ta inmatriculata cu 1500 am pierdut mult la ea dar toti strambau din nas cand auzeau de 2400 si an89. S-au ivatat toti sa-si ia o tigaie de golf sau de escortadus acum si daca se poate si de 1,4... :)
Link to comment
Share on other sites

truck driver baga niste poze cu masina, te rog frumos,sau idul meu serban_daniel_88@yahoo.com si vorbim pe mess e mai bine asa.

scuze de intarziere dar nu am mai avut timp de calculator zilele astea

 

@ nel mai bine o radiai fiscal! si nu o dadeai,nici nu se merita la 1500E daca era imatriculata ce naiba!

Link to comment
Share on other sites

asa am cumparato si cu pragurile de ///M5 originale :lol:,m am uitat pe ele au emblemele de bmw si seriile pe ele,is originale nus facaturi.

 

Am uitata sa mentionez de ceva,de cateva luni a primi to baterie ZAPP pe gel nou nouta de 12V 100A-110A nu mai tin minte axact de cati amperi dar am luato cea mai mare care a incaput sub bancheta din spate :)) (600lei)si aia e in garantie inca 1 an si ceva

Edited by dani88br
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.