Jump to content

CRM

Members
  • Posts

    478
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CRM

  1. 4 buc; 200 euro 0726 76 78 72 am pus poza de pe net pt ca le am in beci; cu acces f dificil. Daca cumparatorul se hotaraste fac si poze reale, np. Le-am avut montate pe e60.
  2. recomand alti 7500 euro disponibili pentru reparatii pentru orice e60 de 7500 de euro
  3. De vanzare 4 cauciucuri de iarna. Folosite sub 10.000 km in 2 sezoane NANKANG 195 / 65 / 15 4 bucati 500 lei 0726 76 78 72
  4. Ofer la schimb janta slim 17 inch (bmw e 90, e60 etc) inclusiv trusa schimb roata pentru janta slim 16 inch cu tot cu trusa Trusa = polistirenul aferent; sculele fiind identice nu cred ca are rost Presupun ca diametrul polistirenului de suport al sculelor este diferit. Sunt ok si cu varianta de janta la schimb cu janta, fara trusa. Roata este noua, nefolisita. N-am poze acum si nu stiu daca-s relevante. Sa-mi spuna un moderator daca e musai. E janta standard, slim, "oem". Nu solicit si nu ofer diferenta. 0726 76 78 72 sau PM
  5. In afara ca se va re-vinde foarte greu (imposibil) eu nu vad nici o problema. Consumul e undeva la 16-17 in oras si 10 in afara. Piesele nu mi s-au parut asa scumpe: discuri 100 usd, kit ambreiaj 300 usd, placute frana 50 usd, filtre si ulei cam 150 usd, 4 amortizoare 300-600 usd (in functie de producator). Eu vad un plus in cutia manuala. Este non-facelift ceea ce iar e un plus in opinia mea. Faceliftul e v8 dar e o generatie de motoare care a avut probleme din cauza materialului, consecinta fiind pierderea compresiei. Fiind o masina veche este foarte probabil sa necesite invetitii pentru a se "pune pe picioare" dar odata pusa, nu mai cade Este spatioasa iar tinuta pe drum este excelenta. Nu este vre-o racheta in orice caz.
  6. CRM

    VAND E61 525d

    Stie cineva de unde pot cumpara distantiere din Bucuresti respectiv de care?! Rog raspunsuri pe pm sa nu se considere "free up" "rog si ofer seriozitate"
  7. CRM

    VAND E61 525d

    in mod complet nesurprinzator - in continuare valabil discutabil, negociabil poate ma lamureste un admin despre ce e vorba in treaba cu voturile negative. accept schimburi saci ciment; rigips, profile, glet, usi interior, gresie, aplice, prize, intrerupatoare, cabluri curent....gen
  8. CRM

    VAND E61 525d

    alea nu-mi spun nimic; nici cu ma simt cu musca pe caciula. asteptam ceva scris......sti vorba "scripta manent.." . Doar e forum, nu?!
  9. Primul service unde m-am dus cu actuala masina a fost DORMAG. In cazul ca nu se deduce din experentele colegilor, subliniez ideea: NU RECOMAND Problema mea: eroare senzori placute frane fata (voiam sa cumpar un senzor nou); eroare senzor ploaie si lumina "Rezolvarea": s-au urcat in masina ca la ei acasa, in salopeta si cu jegul pe maini, au zgariat masina la urcarea pe elevator, si au obtinut fail la toate problemele. Am plecat cu senzorul la pachet. A venit si domnul sef a carui aura de misticism nu o contest insa recomandarile lui am ales sa le ignor:cica trebuia sa schimb maneta de comanda a stergatoarelor ca sa functioneze senzorul, de asemenea comanda luminilor trebuia schimbata. Eroarea de senzor la placutele de frana fata nu a disparut. Am ales sa-l iau la pachet si sa-l schimb in alt service odata cu placutele daca situatia o va impune. Singurul lucru bun a fost ca am plecat de la ei cu un surub al antifutului de roti care am constatat acolo ca-mi lipsea.
  10. CRM

    VAND E61 525d

    sus cu anuntul Sunt surprins (nici nu stiu daca placut sau nu) de lipsa criticilor.
  11. CRM

    VAND E61 525d

    Update: culoare neagra / pachet lumini interior/exterior / pachet fumatori / jante style 162 / xenon / spalare faruri / senzori parcare, presiune, lumina, ploaie / bare plafon / interior piele (nu sintetica) bej / insertii mahon / plasa bagaje / clima automata / pachet crom / presuri originale mocheta / suport pahare / perdele usi spate / scaune incalzite / DTC / pilot automat Pun si aici pretul de pe autovit: 11.950 euro more pics .
  12. Vand masina personala 525d e61 An 2006 Motor 2500 cmc / 177 cp / 400 nm buton start/stop; filtru particule VIN B414313 Cumparata in 2011 la 100.000 km din Arad; verificata la BMW Timisoara - Multumesc Caius inca o data. Pentru cine nu poate afla info din VIN le enumar mai jos: culoare neagra / pachet lumini interior/exterior / pachet fumatori / jante style 162 / xenon / spalare faruri / senzori parcare, presiune, lumina, ploaie / bare plafon / interior piele (nu sintetica) bej / insertii mahon / plasa bagaje / clima automata / pachet crom / presuri originale mocheta Aditional am adaugat: parbriz heliomat / kit roata rezerva / presuri cauciuc Intretinere la Robert / Bimmer Service si MOTOR AG Referitor la intretinere/evaluare costuri viitoare: Am aruncat in ea 100 mil pentru coloana directie noua (problema lacat galben/rosu) + compresor nou perne aer (model revizuit) + baterie noua originala Am schimbat la achizitie si la intervale galeria de admisie si alte consumabile uzuale. 127.777 km acum Pret 12.777 euro negociabil. 0726 76 78 72 / bogdan.craiciu@gmail.com Later edit: Voi adauga si poze. N-am acum. Cine este interesat si se afla in timpul zilei zona Pta Scanteii / Romexpo / Fantana Miorita poate vedea masina.
  13. Motorul e cel cu probleme dat fiind anul de fabricatie.
  14. Deschide sectiunea rezervata dealerilor si vei constata de ce posesorii se feresc de reprezentante. Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucure pe drumuri!
  15. Eu ma pregatesc de schimbat coloana de directie zilele astea. Aviz amatorilor de e60 - probabil ca la facelift nu se intampla fenomenul lacatului galben care se devine rosu si pleci cu masina pe platforma. Imi lipseste e32.
  16. Nu am mai intrat de multa vreme pe forum fiind foarte ocupat. Am revenit la topic pt. ca m-am intalnit de curand cu noul proprietar al masinii in discutie si ghiciti ce: a sarit vopseaua de pe plafon; deocamdata e o suprafata f. mica in dreptul chederului trapei de cca 0.5 mmp. Referitor la ceea ce se scrie mai sus vreau din nou sa clarific ordinea evenimentelor si a atitudinii mele: 1. pana la sfarsitul lunii MARTIE am dus piesele de inlocuit (noi si sh) - spre ex. pragurile erau noi; restul aripi si usi sh de la o masina non facelift IN MARTIE am rugat sa-mi confirme ca-si pot face treaba cu piesele SAU sa caut altele, tot in MARTIE. Mi s-a spus intr-adevar ca nu sunt cel mai bun inlocuitor pt. lucrare DAR sunt mai bune ca ale mele. Imi asum aceasta greseala DAR NU E AICI MARUL DISCORDIEI. 2. In SEPTEMBRIE sunt anuntat ca INCUIETORILE nu se potrivesc .... bla bla Mi-ar fii placut printre altele sa fiu anuntat tot in martie. In fine...
  17. "intretinerea poate fi si mai ieftina (obisnuita) nu chiar exagerata daca stii cum si unde sa o faci (ca si costuri)": 1. alegi o cutie manuala pentru a elimina orice risc 2. alegi o motorizare mai ieftin de intretinut => 2.0 d => e39 Evident ca poti avea noroc de o masina buna in ambele cazuri si sa nu implice costuri suplimentare prea mari.
  18. Ok, eu sunt ala nenorocit care cautam sa defaimez un prestigios centru de vopsire auto. Am fost prins si probabil ca merit ban pe vecie. In completare adaug informatia cum ca am un sentiment de regret profund pentru faptul ca nu mai postati mai departe; va doresc succes in demersuri si initiative precum si in gestionarea tuturor lucrarilor viitoare! Vreau totusi sa sumarizez niste FAPTE asupra carora este o perspectiva neclara din cate vad: 1. Cand am trecut pragul unitatii voiam sa prelungesc viata caroseriei masinii cu cativa ani, cat mai doream sa o tin; asta am incercat mereu; nicidecum sa mai storc o viata de om de la masina 2. Cand am dorit lucrari suplimentare (a doua oara) a fost pentru ca prima oara aceleasi solicitari nu s-au putut onora 3. Cand am terminat de adus TOATE piesele si platit lucrarea in luna aprilie, la 60 zile de la predarea masinii (piesele bune sau proaste, asa cum au fost) SINGURELE afirmatii despre incompatibilitatea pieselor ori degradarea lor a fost referitoare la aripile spate. EU AM SOLICITAT in mod INSISTENT sa fiu informat daca sunt sau nu sunt bune piesele pentru a lua alte decizii/obtine alte piese 4. Repet ca v-ati dat seama in septembrie si m-ati anuntat ca piese de non-facelift nu se potrivesc pe facelift. A fost nevoie de mai-iunie-iulie-august sa va dati seama. 5. Cand a fost de predat masina, fiind anuntat din scurt (in ziua respectiva ori dupa-amiaza anteriora) NU am putut sa vin EU asa ca am trimis dupa masina; oricum o luam oricum era; nu voiam s-o apuce Craciunul acolo. 6. Apreciez pregatirea dvs. pentru justificarea situatiei in care s-a regasit masina la predare DAR nu mi-ati detaliat nimic in ziua URMATOARE cand am venit eu dupa masina; mai mult, deoarece am venit la ora inchiderii programului mi-ati dat cheia si ati pus lacatul pe usa. Am revnit eu a doua zi dupa cele foarte multe piese ramase, printre care si covorasele masinii, etc. 7. In majoritatea timpului comunicarea s-a facut prin SMS; extrem de rar am putut avea o discutie la telefon cu cineva. Probabil ca este normal in ziua de azi si eu sunt un client atipic. si acum niste amanunte colaterale care probabil ca nu s-au inteles: a. nu am adus masina la dvs pt. reparatii electrice; b. nu am adus masina sa-mi lipiti fetele de usa cu silicon; daca s-au spart clemele originale puteti comanda altele; la aceasta masina veche mie nu mi s-au spart clemele cand am intervenit c. nu are nici o legatura ruperea unei flanse pe spate cu afirmatii facute telefonic despre oale sparte precum d. nu are nici o legatura supozitia mea cu originea REaparitiei ruginei cu acest topic. Subiectul topicului este reaparitia ruginei punct si derularea unei garantii e. nu are nici o legatura suma contra careia ati reusit performante economice fata de clienti. Eu am solicitat un deviz cu care am fost de acord si prima cat si a doua oara. Va felicit pentru lucrarile ieftine! f. temperamentul meu nu are nici o legatura cu topicul; normal ca imi vine sa dau foc unei masini cand vad cat se chinuie o "unitate de top" cu o lucrare de garantie; cand vad ca e doar luna iunie si inca din februarie e la acelasi stadiu. nu mai continui ca oricum fiecare e cu aia ma-sii. In final spun ca voi si vreau sa VA MULTUMESC PENTRU EFORTURILE DEPUSE PE PARCURSUL COLABORARII SI MARINIMIA DE A ACCEPTA IN ATELIER o cãruÞã alaturi de propunerea mea nebuna de a rezolva problema ruginei acestei masini. arbeit macht frei
  19. Este interesant al 3-lea stop; stiam ca au doar cele de US. Are o gaura de acces prin interior, pe luneta, in mijloc. De acolo se deface "plasticul rosu" iar in laterale se desface "eleronul" insa daca a ruginit este dificil; trebuie schimbat cu totul. Rugina in zona "eleronului" este o problema comuna la e34 touring; e un fier imbracat in cauciuc/plastic si rugineste fierul din inerior. Pentru prima problema ai urmatoarele rezolvari: 1. montezi piesa pierduta/uitata la remontare care preia vibratiile acestei tevi (cred ca piesa 11 http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/Touring/Europe/525tds-M51/LHD/M/1995/may/browse/engine/intake_manifold_supercharg_air_duct_agr/ ). Si eu am schimbat 2 astfel de tevi in o singura luna si abia apoi mi-am explicat. Mereu se fisurau din capat, de sub mecanismul de fixare. 2. anulezi teava de recirculare a gazelor. Se fixeaza o moneda de 10bani in locul unde se monteaza "trompeta" si asemena in capatul celalalt. Sunt masini foarte bune si trainice! Sa o stapanesti cu placere!
  20. Updates: 3. Am gasit manualul atasat si am reusit. Nu inteleg totusi de ce in locul din cotiera nu se conecteaza telefonul; teoretic trebuie sa reactioneze intr-un fel de indata ce e inserat. 4. Am primit in final un raspuns de la Motor AG. "Retrofit"-ul din link presupune arcuri M technik fata + bare stabilizatoare fata+spate si amortizoare noi (fata+spate). In concluzie, pt. e61, nu exista solutie "plug&play" pentru anularea sls. Poate ma lamureste cineva intre timp ref. la pct. 1 si 2 l.e. upgrade-ul pt. suspensia M costa aprox. 3.300 ron 5_Series_Telephone_Users_Manual.pdf
  21. Vad ca am declansat reactii, ceea ce cred ca e bine. Acum vreau sa incerc sa subliniez niste lucruri: ex @cristi.n daca duci "la pachet" bara si capota urmand a le remonta ulterior tu ori un alt service de incredere, este foarte posibil sa nu ai surprize/sa fii incantat. In cazul meu au stricat din 2010 instalatia de spalat a parbrizului (spre ex.). Calitatea vopselei fie va fii buna (asa cum a fost la Skoda mea dusa in 2010 vara) ori este ca in postului lui Bogdan link ; nu stiu. Cand am dus masina mea (e34 touring) la inceputul anului am fost asigurat ca s-au inlocuit diversi furnizori din cauza problemelor generate de produsele lor. In acelasi timp a fost aasigurat ca fiecare piesa demontata se marcheaza, voi fii anuntat din timp de toate defectele constatate ulterior pentru a putea aduce alte repere conform cash-flow-lui personal si calitatea executiei lor va fii una nemaintalnita in Romania cu care consumatorul de rand nu este obisnuit. In orice caz, eu nu am pus problema sa fac o lucrare ieftina ci calitativa. Daca voiam ieftin o vopseam in curte. Mi-au insprat ca stiu ce fac si merita sa duc masina la ei. Avand experienta din 2010 am considerat ca va dura cel mult 3 luni si voi lua masina cu niscaiva neregului, nicidecum asa cum s-a intamplat. @ Myx Raspunsul lor in momentul acesta ma lasa mai mult decat rece. Faptul e consumat; masina va fii vanduta la pret derizoriu ori dezmembrata; pentru mine nu mai are importanta. Ma astept mai devreme sau mai tarziu la o reactie din partea lor si cred ca vor spune cam asa: 1. 3 luni din cele cat a stat masina la noi in service s-a stat la cheremul altui colocatar al zonei, cu atelier de tinichigerie, unde au fost montate pragurile precum si alte lucrari de sudura de care masina dvs avea nevoie. 2. Masina dvs. era praf cand ati adus-o; noi am acceptat-o pentru ca pe langa lucrarea pe garantie pt. care primeam "oha", am mai ciupit ceva; insa lucrarea nu a fost una deloc simpla; chiar si asa a fost o lucrare de amploare...... 3. Masina avea cateva fire care nu aratau bine => masina are probleme electrice grave; nu stiu cum ati mers dvs. cu masina; noi am vopsit-o asa cum facem cu orice masina. 4. 5. 6. Exista un "for superior" reprezentat dintr-o singura persoana care orice intrebare ai, raspunsul este ceva de genul: "Liviu se ocupa de lucrare, eu nu stiu detaliile, vorbiti si lamuriti va rog cu Liviu" (sau Lucian, mereu ii confund). Pe scurt: 1. nu am cautat ieftin 2. nu am cautat sa o termine in o saptamana; chiar si 8 luni le ingeram fara sa comentez daca lucrarea iesea brici. 3. nu am cautat sa-mi rezolv probleme create de mine pe garnatia lor 4. am cautat un furnizor de servicii de calitate, asa cum se dau si am constatat o lipsa crunta de interes precum si o indolenta nemaipomenita coroborata cu o lipsa totala de comunicare Pentru mine raspunsul lor este egal cu 0. Cel mai probabil, daca vor, pot face SI treaba buna.
  22. Pentru ca in momentul de fata am compresorul buÂşit, lucru deloc rar -> link Prefer sa cheltui 3.300 ron (atat costa un compresor nou) pe un set de arcuri si sa stiu ca e ultima cheltuiala legata de o suspensie pe care oricum nu o folosesc niciodata la limite.
  23. Am ales sa scriu un review separat de cel de pe topicul lor dedicat de pe acest forum din motive profunde de dezamagire. Incep cu 2 experiente bune ca sa nu se inteleaga in vre-un fel ca vad numai rosu in fata ochilor: - am dus o Octavia 1la ei dupa ce am lovit un caine pe autostrada. Mi-au onorat lucrarea (vopsire bara fata) in termen relativ scurt si mi-au gasit o contra-aripa aftermarket la pret. f. bun. - am dus un prieten la ei ce avea de vospit o bara fata la un Opel Astra si s-au miscat similar (ca timp) Acum partea deazstruoasa pentru mine in ce tine de relationarea cu ei: 1. In 2010 am decis sa revopsesc integral masina in urma vizualizarii topicului de pe forum precum si unei bune conduite furnizor-client (mi-au trimis oferta scrisa in urma evaluarii masinii pe care au facut-o la domiciliul meu; au putut furniza si alte repere - parbriz, etc) In feb. 2010 am luat decizia de a revopsi integral masina ca scop secundar; scopul principal era rezolvarea problemelor generate de rugina in stadiu incipient. Ca sa fiu scurt si la obiect: am luat masina inapoi dupa 3 luni; aveam o serie de pisese ce nu au fost montate pe masina iar undeva prin august am constatat reaparitia ruginii. Am fost prin noiembrie la constatare intrucat beneficiam de garantie. Cu ocazia etapei urmatoare am ales sa schimb culoarea. 2. In 01.02.2011 am dus masina la ei. Am luat-o pe 26.09.2011. Nu vreau sa va obosesc asa ca INCERC sa sumarizez cat se poate de scurt evolutia celor aprox. 8 luni: - mi s-a comunicat ca trebuie schimbate lateralele masinii (praguri, usi, aripi). Am dus acest necesar de piese (unele noi aftermarket, altele nu) cu rugamintea de a-mi confirma ca sunt bune ori nu - in luna februarie si martie. - am achitat contravaloarea serviciilor - schimbare culoare, aproximativ 4000 ron, pana la 04.2011 (fiind oarecum increzator ca urmeaza sa o ridic la 05.2011). Nu mi s-au comunicat nici un fel de probleme - in luna iunie am avut un deces in familie si nu am maia vut nici un chef de masina; uitasem complet de ea - in luna iulie a ineput show'ul: nu am putut comunica prin telefon; majoritatea discutiilor au fost prin sms; cand m-am deplasat la sediul lor nu prea am gasit pe nimeni competet sa poarte un dialog cu mine. - mi s-au dat termene de predare din 2 in 2 saptamani - am remarcat o sumedenie de masini care intrau si plecau, a mea mereu statea - am atras atentia asupra anumitor practici care trebuie avute in vedere; au fost ignorate (spre ex. montarea amortizoarelor pt. luneta cand este demontat haionul; am luat masina fara aceste elemente montate din motiv de "lipsa scula speciala bmw") - mi s-a spus prin august ca usile duse de mine sunt incompatibile cu vechile broaste din cauza designului diferit al prinderii intre fl si nfl (am dusi usi nfl). Au facut niste adaptari la fire; au ars motorasele usilor, au prins fetele de usi cu silicon (eu ma chinuisem cu un an inainte sa adun TOATE clemele fetelor de usi). Mentionez ca usile duse de mine erau complete cu broaste si "yale"; care ulterior le-am adaptat pt. cheile mele. - mi-au ciobit un element shadowline interior; au motivat "masina e veche; se mai intampla; noi nu platim" - au constatat prin august ca diverse piese ce trebuiau comandate de ei (platite de mine) nu au fost inca vopsite (bandouri) - am luat masina cu multe elemente ce nu au fost montate: masina mi-a fost predata la ora inchiderii, fara explicatii; am intrebat daca am tot in masina; R: "Da". Aceasta nu pornea, toate usile erau blocate mai putin cea a soferului (care nu se incuiea ori descuia). Am fost a doua zi sa iau de la ei presurile, subwooferul, si mai important: 2 cutii de piese nemontate cum ar fii grile ventilatie pasageri spate, praguri interioare si multe, multe altele. Explicatiile lor constante au fost: masina este veche; masina are probleme electrice; noi am vospsit-o, nu am facut altceva. Imi este sila de astfel de locuri si astfel de oameni; imi pare rau deoarece speram sa gasesc un loc mai bun pt. interventii de gen. Nu doresc sa intru in polemici; ma astept sa-si faca simtita prezenta cu raspunsuri enuntate frumos cum ca ei sunt perfecti. Eu stiu ca am dus masina pe roti, am luat-o pe butuci; am dus-o cu piese montate, am luat-o pe bucati; am platit contravaloarea in cel mai scurt timp, mi-a fost redata dupa 8 luni. Pana sa o duc acolo, intr-adevar, masina "beneficia" de o mica problema electrica generata de luminiile de pozitie ale farurilor aftermarket. Cu tot cu aceasta problema, masina mea veche m-a dus in 2010 20.000 km atat in interes personal cat si de serviciu fara sa am nici cea mai mica problema. Ca sa se vada ignoranta lor va spun si de ce nu pornea: nu avea motorina iar pompa se dezamorsase; ei o tineau cu problemele electrice; nu exclud cat a stat la ei: Sos. Stefanesti, nr. 2 - 4 (incinta S.U.T Carpati), sa fii intrtat si vre-un soarece care a ros extra-fire. In consecinta eu nu ii recomand nimanui care vrea sa faca o lucrare de proportii, in primul rand daotorita unei comunicari greoaie si in cele mai multe cazuri si falsa iar in al doilea rand, datorita perioadei lungi de imobilizare a masinii. POATE ca la masinile mai noi nu pierd piese pe drum; poate-s mai putine clipsuri, cleme si suruburi ca la un e34 sau poate e mai multumitor onorariul lor. Dupa cum spuneam la incepututl topicului: daca duceti "la pachet" o bara, un prag pt. a fii vopsite, cred ca e in regula. STIU ca sunt si alti membri de pe forum multumiti de serviciile lor si CRED ca pentru interventii minore pot fii o alternativa.....pentru cine ii inghite. Eu nu.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.