Jump to content

Vind kituri///M super preturi!

Recommended Posts

Cel aerodinamic nu ma intereseaza,ms oricum

pretul pt kitul de m e92 e de 4000 ron, dar nu este livrabil momentan, daca esti interesat te anunt cind apare in stoc

ptr e87(5 usi) cat costa?

Daniel, e ceva mai ieftin, un pret exact nu-ti pot spune decat maine,

la fel si la e39

multumesc de intelegere

ok,astept

pt e 87 este 2800 ron :)

pt e 39 4500 ron

Edited by krn

e39.jpg

pt e39 il ai pe stoc? este livrabil?

daca nu cum se face? ai o lista ceva cu cei in asteptare?

ce contine kit-ul pt e39

salutare

ai o imagine cu ce contine kitul

Acesta pt e39 trebuie completat cu anumite piese, printre care proiectoare, bandouri din bari, difuzorul la bara spate

E pe stoc in germania, livrabil in cca 2 saptamani.

Vind kituri M ,originale , complete, la cerere va pot da o lista completa cu tot ce contin

E90 4500 ron*

E90fl 4500 ron*

E60 4500 ron*

E46 3600 ron*

kit aerodinamic E92, E93

E92 3800 ron*

*Pretul contine tva, e calculat la curs 1E=4,1 ron

0751196982

Praguri e46 ///M-tech 2 pt sedan ai?

@Bita

pot sa aduc la 440/buc,880 amandoua.

cod stg 51712693225 dr 51712693226

verifica daca-s astea si daca te intereseaza revin cu un termen de livrare, in principiu max 2 saptamani (daca-s pe stoc la furnizor in germania)

• 3 weeks later...
Nu-mi dau seama daca e pret bun sau nu , sa ne spuna vanzatorii de piese de pe forum daca e asa. :)

hai sa te ajut

la ab sau alt dealer e 5500 cauta un nr de tel pe google si suna sa te convingi!

sau da o fuga pna-n germania ca e 8-900 , cind e in promotie :)

Paketul M Teh 2 pentru E 46 in Germania e 699 eur mi-am luat eu acum 3 saptamani.

Nu-mi dau seama daca e pret bun sau nu , sa ne spuna vanzatorii de piese de pe forum daca e asa. :)

hai sa te ajut

la ab sau alt dealer e 5500 cauta un nr de tel pe google si suna sa te convingi!

sau da o fuga pna-n germania ca e 8-900 , cind e in promotie :)

Paketul M Teh 2 pentru E 46 in Germania e 699 eur mi-am luat eu acum 3 saptamani.

Ma refeream aici la kit-urile de E90 si E60, n-ai intrebat de curiozitate cit sunt si alea?

@skeletu

din cate am vazut in program este un singur kit , m-tech 2 care se potriveste si la fl si la nfl

• 3 weeks later...

Oferta speciala

Dezmembrez kit E90 , partea fata cu tot ce e nevoie (proiectoare, canale aer, grile.....) 2700 ron

Am o cerere doar pentru bara spate +difuzor, pot sa aduc tot kitul si sa-l dezmebrez!

Cine mai doreste cine mai pofteste!

Don't be shy!

• 2 weeks later...
salut! un kit M pentru E90 complet la ce pret este? precizez ca am citit ce contine dar am unele nelamuriri..adik daca iau unul de la tine are tot ce i trebe si doar il montez si gata sau mai trebuie ceva la el? plug and play? :twoup:

salut! un kit M pentru E90 complet la ce pret este? precizez ca am citit ce contine dar am unele nelamuriri..adik daca iau unul de la tine are tot ce i trebe si doar il montez si gata sau mai trebuie ceva la el? plug and play? :twoup:

La 320d kitul contine tot(proiectoare, canale aer frane...), cu exceptia difuzorului spate care vine separat si costa 250 ron . Trebuie doar vopsit si montat

Sal

Un kit M pt E90 ,dar care sa aibe bara spate de 335 cu gauri pt senzori parcare doar spate, se poate aduce si la ce pret?

kitul pt 335 e la acelasi pret 4500 dar, iti trebuie cateva repere separat , canalul de franare dreapta , difuzorul spate , care insumate fac 700 ron

imi raspunzi si mie te rog

salut,

scuze de intarziere, dar e ceva de calculat

deci kitul costa 4500

in plus mai ai nevoie de canalele de racire ale franelor, scut, difuzor, bandouri bara fata+spate, se recomanda si bandouri aripa fata si usi care duc inca 3200

si mai vin si proiectoarele separat 360/buc

se mai poate renunta la o parte din ele(proiectoare , bandouri usi...) , dar complet asta este .. 8400