Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Te pune sa iti alimentezi contul la western union cu 500 euro, sa vada el ca ai nu stiu ce bani si iti cere numele si codul tranzactiei, sa poata verifica. Are o combinatie la western si se duce si retrage aia 500 euro. Pe scurt, asta e inselatoria.

Cine vrea sa se convinga sa-i trimita mail in care sa-i spuna ca vrea sa cumpere masina 100%.

Edited by KIP

E teapa. Pozele nu sunt din Romania. Pretul e mult prea mic, se vede intr-o poza ca nu are cocoasa la bord, deci nu are cum sa aiba navi professional, etc.

Teapa 100%.

Asa e. Nu are navi sigur. Ii lipseste si antena din spate. De asemenea nu vad nici geamurile spate negre si nici xenonul.

Iar parerea mea e ca cei care cauta E90 la 8mii euro inmatriculate isi merita tepele pe care urmeaza sa le ia.

Edited by kristal_madness

Masina lui Brandex, a ajuns la Valcea, de vanzare:

http://www.autovit.ro/bmw-320-C21882436.html

Destul de ieftina, vad ca inca are cam tot ce avut Brandex pe ea.

Asta merita facuta cheala si apoi vanduta la pretul pietii, adica vreo 5 mii. Si pe toate piesele de pe ea, lejer lejer se ia 2 mii, daca nu mai mult.

Lol, e si pe forum: http://www.bmwclub.ro/forums/topic/110387-resell-bmw-320d-m-tech-2-almost-full-carbon/

Edited by WLF

Masina lui Brandex, a ajuns la Valcea, de vanzare:

http://www.autovit.ro/bmw-320-C21882436.html

Destul de ieftina, vad ca inca are cam tot ce avut Brandex pe ea.

Asta merita facuta cheala si apoi vanduta la pretul pietii, adica vreo 5 mii. Si pe toate piesele de pe ea, lejer lejer se ia 2 mii, daca nu mai mult.

Lol, e si pe forum: http://www.bmwclub.ro/forums/topic/110387-resell-bmw-320d-m-tech-2-almost-full-carbon/

oricum anuntul de vanzare este si pe forum deja :D

Am vazut ca ai dat edit :rolleyes:

Edited by srb_alex

Vezi ca nu are km aia...si s`a cumparat acum putina vreme pe 14k euro!;)

Consum exterior Ploiesti Buc...16% :))

De unde stii asta? :rolleyes:

e foarte buna combinatia 3.0i cu gpl si daca are instalatie din aia buna merge moca.. am mers cu un 645 cu gpl dar nu mai stiu ce instalatie avea(a costat undeva la 4000E) si mergea moca !! dar un 630 cred ca e mai ok..

Interesant..un consum de 20l gaz la un 645 (Bucuresti)=consum 12l benzina. Si astfel un 645 devine o masina economica :frantics:

Pai si care e problema daca e pe GPL? In primul rand, 3.0i un motor decent si cu impozit decent in vremurile actuale (fata de un 4.5), si apoi GPL ii da consum foarte bun, banuiesc ca ii ia echivalentul unui 10% benzina in oras.

Mie personal mi se pare aiurea sa pui GPL pe un BMW mai ales pe un seria 6 .... si din cate stiu fiabilitatea motorului scade atunci cand mergi cu GPL pe el daca este corect.

Imi doresc ziua cand masinile vor merge cu biocombustibil facut din excremente umane (sa nu zic kkt). Sa vad cati fandositi vor mai folosi masinile, pardon BMW-urile. Suntem in 2011, daca nici macar nu incercam sa intelegem ca orice domeniu evolueaza inspre bine (inclusiv GPL ca si combustibil alternativ), atunci ne meritam preturile la benzina. Sa se faca 10 lei litru ar fi ideal.