Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania


Bartolomeus

Recommended Posts

Mult sunt adepti maanele si *'obtiuni' fara numar si full faara piele da navi mare, asa ca se vor vinde toate gioarsele, si care nu isi ia bemeveu full cu navi mare e pacalici.....asa ca stai relax, toate gioarsele din vest vor gasi cumparatori cu saliva in coltul gurii.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

A modificat omul anuntul la masina de mai sus postata de Catalin: "Km nu sunt reali si nu au fost dati de mine inapoi , dar masina este ff intretinuta si asta e tot ce conteaza !Toate actele la zi .. Merita vazuta! " Chiar ma gandeam azi noapte cand am vazut anuntul sa il intreb daca stie cati kilometri are masina defapt.
Link to comment
Share on other sites

nu stiu daca e ok sa recomand anunturi pe forum asa ca nu recomand, oricum nu vreau sa fac vanzare nimanui. Dar sunt oferte mai bune decat aia de la Bacau. E una chiar beton la 22k. Cea de la Bacau inscrisa 2015.. in general asta inseamna ca le cumpara aduse recent merg cu ele aproape un an si apoi le vand.. ca vine vremea schimburilor si intretinerea e scumpa... (scuze celor pasionati si seriosi care isi intretin masinile) eu vb la general nu de cazuri particulare. Opinia mea si e doar o opinie nu constituie ori se subtituie in vreun fel adevarului absolut... doar masina recent adusa recomand. Si cauta cu NBT (n.r nbt sunt navigatiile cu rezolutie HD puse dupa a doua jumatate a anului 2012, se diferentiaza de CIC mai simplu prin faptul ca au plin cursorul care selecteaza optiunea in meniu fata de un simplu chenar cum e la CIC).
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Asta cu "doar mașini recent aduse" eu nu pot sa o ĂŽnțeleg. Mereu replica am atibuit-o sams...comerciantilor auto :).

DacĂŁ verifici mașina și e ĂŽn regula, vânzĂŁtorul demonstreazĂŁ ca a ĂŽntreținut o corespunzĂŁtor, poate și cu revizii la 10-15000 ĂŽn loc de 30000 etc, nu vad de ce nu ai cumpara-o.

Mi se pare cea mai mare greșealĂŁ sa generalizezi: românii conduc prost, doar pe drumuri proaste, nu le ĂŽntrețin, iar la straini totul e lapte și miere, aia schimbĂŁ orice piesa uzata 20%, coboarĂŁ din pat direct pe autostradĂŁ, și merg doar la turația optimĂŁ. Cumperi O anumitĂŁ mașinĂŁ, nu media aritmeticĂŁ.

Trebuie doar sa fii atent ce.

Edited by coldone
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

am mentionat clar ca ma refer IN GENERAL si nu la cazuri particulare. Este adevarat exista cazuri in care propietarii fie ei si romani le intretin exemplar. Eu ma refer ca matematic sansele sa gasesti masina cu service uri la zi sunt mult mai mari la masinile de pe Germania de exemplu.

Pot intra in multe detalii pe scurt are cineva vreun dubiu ca in urma unei comparatii intre 100 masini din Germania si 100 masini din Romania scorul va fi devastator in favoarea celor Germane? Dac are dubii in favoarea rezultatului... e trist..

Dar cum suntem intr o lume libera si cu atat mai mult intr o tara Romania unde absolut desi mentionezi vine unu cu "da dar..si daca.. eee iti gaseste el o cale de exceptie", desi mentionat ca nu te referi la cazuri particulare nu avem si nu am ce face ascultam pe toata lumea.

De generalizat nu ai cum sa nu generalizezi ca totul in lume se bazeaza pe imagini de ansamblu.. cu nota de ex.. lumea cumpara bmw pt ca brandul are o imagine de ansamblu buna, lumea cumpara din Germania pt ca generalizand masinile de acolo au o imagine de ansamblu buna. Pe scurt ar fi deloc inteligent SA NU GENERALIZEZI. Viata se bazeaza pe generalizari.

politic vorbind- romanii conduc pe drumuri proaste si e o realitate nu e chestiune de perceptie

- romanii sunt zgarciti in majoritatea lor cumpara "de toti banii" si mai vedem cu intretinutul

- Despre ce se intampla afara - gura pacatosului adevar graieste ( SUNT SI IN GERMANIA F MULTE JAFURI) si nemtii desi nu in majoritate ci in particular (in contrast cu romanii) au si ei specimenele lor fie nativi fie imigranti turci, romani etc.. care vand jafuri. Insa revin la exumplu comparand 100masini uzate din germania cu 100 masini uzate din Romania... sa si dea fiecare cu parerea care ar fi rezultatul. Cine sunt eu sa dau verdicte pt altii.. eu doar gandesc pe baza a ce stiu si am vazut :) opinia mea, cu titlu de opinie (adica 1 un gand 1 om) masinile de afara general vorbind sunt mai bine pastrate.

Edited by raul333
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nu cunosc mașina, dar știu cĂŁ parcul respectiv vinde mașinile mult mai scump decât e prețul pieței, nejustificat. Pe scrut, au comision mare.

Posibil sa fie adevĂŁrat ĂŽnsĂŁ, e singurul Leon Cupra din anul ala la banii ĂŁștia.

Link to comment
Share on other sites

eu zic sa puneti si neoane sub masina sau din cele albastre la picioare pe f10 de 22k. Daca opinia mea e ca nu mi place o masina cu folie cand exista posibilitatea sa cumperi cu privacy glass sunt facut comunist? cat de prost sa fii? da leduri "de pom" in loc de led urile OEM de pe Audi gen etc va plac?

-eu zic asa cine gandeste ca mine bine cine nu spuneti va parearea fara a ma face pe mine comunist. Comunistii de regula nu acceptau opiniile celorlalti... ca sa stabilim cine e comunist. Bine politic vorbind eu chiar regret unele masuri pe care comunistii le luau cum ar fi inchisoarea pe viata pt cei care fura de la stat :)))

-eu zic asa MASINA STOCK/ RETROFIT uri OEM si nimic altceva. Vrei confort climatic? Varianta neagreata de mine - folie varianta agreata - OEM privacy glass+ parbriz confort climatic OEM.

-viata mea opiniile mele respectatiile si spunetile pe ale voastre fara a face trimitere ori a incerca sa le limitati pe ale mele. CHEIA DEMOCRATIEI.

Edited by raul333
  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Pe scurt ar fi deloc inteligent SA NU GENERALIZEZI. Viata se bazeaza pe generalizari.

 

Asta ĂŽnseamnĂŁ sĂŁ fii superficial, nu inteligent :)

 

DacĂŁ e vorba de lucruri pe care nu le poți controla, gen fiabilitate, da, aici poți generaliza, ca nu ai ĂŽncotro.

Dar când alegi ceva ce poți verifica (istoric, starea mașinii), serios, mergi pe statistica?

E treaba ta, pĂŁrerea ta. Una e sa ți spui opinia, alta e sa dai sfaturi.

 

Referitor la folii, e alegerea fiecĂŁruia: ĂŽși da jos fetele de la uși pentru a isi schimba geamurile sau nu

 

La o mașinĂŁ sh totuși nu prea iti alegi tu ce opțiuni vrei, doar n o sa renunț la o mașinĂŁ bunĂŁ pt cĂŁ nu are geamuri fumurii sau jante nu știu de care.

 

Nu ți limiteazĂŁ nimeni pĂŁrerile. Eu cred ca am argumentat ce am spus, nu am ținut discursuri gen asa e ĂŽn viata sau asa ĂŽmi place mie.

Edited by coldone
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

"granita dintre sfat si manipulare se termina cand iti schimbi atitudinea fata de cei ce nu ti le urmeaza" :)

-de acord cu unele aspecte sh n ai decat sa iei ce prinzi cat de cat pe placul tau ca si optiuni. Ai sarit putin calul facand comunisti pe cei ce nu sunt de acord cu folia.

-statistica se aplica la ce nu ai verificat.. mergi pe statistica pana sa ai alte indicii. Cand ai verificat masina e altceva. Noi vorbeam acolo de o masina ce nu fusase verificata doar vazuta in poze. Reiterez ideea daca ai varianta A si B unde A(masina germania) si B (masina rulata in Romania) acestea fiind singurele indicii pe care le stii, eu personal as alege A intotdeauna. NU VA LUATI DUPA MINE sunt 1 om o parere. Am mai zis o pot fi un prost in fond... :)

Link to comment
Share on other sites

De acord, dar eu n as alege niciodatĂŁ o mașinĂŁ dacĂŁ singurul indiciu ar fi țara de proveniențĂŁ. De asta nici n am luat ĂŽn calcul aspectul ĂŁsta.

 

Când mi am luat mașina sh, primele criterii dupĂŁ care am cautat au fost: sa aibĂŁ istoric verificabil (dealer, nu carte) și vânzĂŁtorul sa fie de acord cu o verificarea la un service ales de mine. Abia apoi detalii gen motorizare, opțiuni etc.

 

Ai sarit putin calul facand comunisti pe cei ce nu sunt de acord cu folia.

Aici chiar nu e deloc inteligent sĂŁ generalizezi :))

Edited by coldone
Link to comment
Share on other sites

F buna gandirea cu sa aiba istoric si sa accepte test la reprezentanta. SUNT PRIMORDIALE! Daca nu esti priceput bine in masini si ma refer bine NU cumpara oricine ai fi fara sa verifici la service. Si daca vreti sa luati un sfat sa nu va speriati cand o sa va dea mai toate consumabilele ca fiind de schimbat, toate reprezentantele fac la fel ei urasc sa cumperi masina de la altcineva decat de la ei asa ca daca sa zicem discurile nu sunt ca noi ei vor da la test ca recomandare a se schimba :). Bine exista o limita normal eu spun doar o tendinta logica a lor.. la urma urmei vor sa vanda ei masinile lor sh si sa vanda si piese. Nu va bucurati pt cateva sute ca e mai ieftina sa sariti dusi de entuziasm peste etapele verificarii.
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

tot de la samsari cumpara masinile, si de la firme care le au utilizate la greu, umbla si la km!!

Nu pot sa zic cĂŁ ai sau n-ai dreptate, atâta tot ca mi-e greu sĂŁ ĂŽmi ĂŽnchipui Leon Cupra ca mașinĂŁ de firma. Asta da aroganțĂŁ :))

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nu ai spus ca nu iti plac foliile, ai spus "cum sa-ti pui folie pe masina de 20k euro" sau cv de genul... Dar de ce sa-mi iau privacy glass pana la urma? e ceva aftermarket in folii puse pe masina ca nu inteleg? Daca iti iei privacy glass si vrei sa le faci clean sau dai masina la cineva in familie si zice ca nu-i plac geamurile ca nu vede noaptea cu ele ce faci? Poate te saturi de privacy glass si vrei sa fii "stock" cum spui tu, ce faci atunci?

 

Deci imi mentin ideea spusa, nu au nici-o treaba foliile cu pretul masinii, nu au nicio treaba foliile cu neoanele sub masina si nu au nicio treaba foliile cu luminile din interior sau exterior, nu sunt un lucru de "cocalareala" sau de "smecherie". Si privacy glass nu exista pe spate atat de inchise ca foliile nici pe jumate, ai vazut cum arata niste privacy glass pe masini de fabrica? mie nu mi se pare aproape nimic.

 

Esti genul de om care judeca un om dupa aparente, daca il vezi pe unu cu F10 cu folii pe masina sigur spui ca "uite-l si pe taranu ala" ori in gand, ori cu voce tare si nu incerca sa spui ca nu faci asa.De acum incolo cand vezi folii in fata ochilor gandeste-te ca ti-a spus un tampit pe forum ca au mai multe efecte pozitive decat negative si atat.

  • Like 3
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

Foliile sunt o "smecherie" necesara, nu cred ca as putea conduce fara ele(unde imi castig traiu sunt temperaturi care uneori sar de 50 de grade), pe luneta si pe geamurile din spate am pus cele mai inchise folii, pe fata nu, m-am invatat sa conduc asa, ajuta si la smecheri cu flashuri si care circula cu faza lunga, sunt insensibil la ei, la parcat m-am obisnuit, am invatat lungimea masinilor si asta e, de mentionat ca parcarea care o fac cel mai mult e cea cu spatele

Link to comment
Share on other sites

prima uzura mare din ce se vede in poza. (posibil sa fie si pozele proaste dar din experienta mea asa cred eu ca uzura estetica e mare). In general la Pitesti/Foscani/Galati cam tot e manarit. E 2012 nu 2013. Mai ales din aceste orase (de preferat din toate) obligatoriu test la reprezentanta. A doua e o himera. Deja e dat jos anuntul. Probabil nici nu a existat vreodata a fost pus la misto. Mai sunt unii de pun sa testeze cati ii suna... Edited by raul333
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.