Jump to content

Vand/schimb seria 5 e60

ar85gyl

Recommended Posts

Guest poleposition

Mie mi-a placut PM-ul trimis cumparatorului:

"tu sti ce bani ai, acum am vazut ca cauti la 13000, dar asta e o masina intretinuta de un pasionat si asta e pretul"

Orice pasionat, nu-i pasionat adevarat, daca nu ascunde defectele de vopsea cu autocolant, nu lipeste lucas-ul defect cu dublu-adeziv si nu spune "ca-cauti" sau "sti" cu un singur "i" :twoup:

Deci aici n-a mintit, masina de pasionat ce dreq.

Edited by poleposition

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

o sa pun si stai linistit ca nu ascund,nu era banda dublu adeziva pe aripa e banda cu care se colanteaza masinile si era pusa pentru ca era sarita vopseaua de la o piatra si ca sa nu se vada urat era pus,o sa pun si poza cand o sa am timp,poate nu scriu corect gramatical pentru ca intru mult de pe tel si nu stau sa scriu corect,carcotasi sunt destui,zicea prietena respectivului ca el trebuia sa ceara 14000 pe e46 lui daca se compara un e 46 cu masina mea inseamna ca am ajuns rau noi romanii,bine ca nu a zis ca am legat farul cu sarma sau io stiu ce alte aberatii,oricum miam dat seama cum e lumea pe forumu asta,am mai vazut si alte topicuri,oare de ce cand miam prezentat masina au laudato toti,pentru ca era varza,nu?care mai are ceva de comentat sa vina personal sa o vada si dupa aceea ii permit sa zica ce vrea nu sa se ia dupa un...care spune ca o masina din 2001 valoreaza 14000 si a mea e caruta inseamna daca cer 13500 e prea scumpa totusi,nb

sunt destui baieti din arad pe forum care imi cunosc masina si stiu adevarul,asa din vorbe puteti vb toti

Guest poleposition
care mai are ceva de comentat sa vina personal sa o vada si dupa aceea ii permit sa zica ce vrea

Pai cum dracu', pe banii si pe timpul altuia tot tu permiti :twoup: Esti piesa.

poate nu scriu corect gramatical pentru ca intru mult de pe tel

Asta este o aberatie, si de pe telefon poti scrie corect din punct de vedere gramatical, dar asta conteaza prea putin acum.

Edited by poleposition

probabil ca masinile voastre toate sunt ca noi,voi le tineti in garaj pe post de bibelou si nu sunt zgariate deloc

Mosule, nu ti-ar fi reprosat nimeni nimic daca ai fi specificat in anuntul tau toate defectele masinii!

Eventual puteai sa pui niste poze cu defectele...eu zic ca ar fi trebuit facut asa din prima!

Sanatate!

Corect.

Problema este cĂŁ a prezentat o maÂşinĂŁ cu multe defecte ca o maÂşinĂŁ perfectĂŁ, de pasionat.

Plus cĂŁ e josnic sĂŁ faci pe cineva sĂŁ batĂŁ 850 km ca sĂŁ-Âşi dea seama cĂŁ de fapt totul era o mare cardealĂŁ, suma nefiind relevantĂŁ ci mai mult gestul.

Cine Âştie ce ar fi descoperit dacĂŁ mergea cu maÂşina la un service?

Sau ce se fãcea vânzãtorul dacã cel care venea sã cumpere maºina nu venea singur ºi nu era un om prea civilizat?

MeritĂŁ sĂŁ se ajungĂŁ la astfel de lucruri?

vad ca tu mai sus ai incercat sa te scoti si sa zici ca o pata o zgarietura acoperita un pic....astea sunt lucruri care trebuie spuse inaintea calatoriei de 850 km!

Din lucrurile astea mici omul poate trage concluzii (cum a fost ingrijita , intretinuta masina)

Cel putin eu asa fac!

atata stiti toti de pe acest forum sa da-ti in oameni cu ce puteti,sunteti cativa care stati toata ziua pe forum si de abia asteptati sa gasiti un subiect de barfa,nu mai acuzati fara sa stiti,ar trebui sa veniti vedeti masina si dupa aceea sa comentati nu sa va luati dupa un individ care a intrat si el de cateva ori pe forum si de ciuda ca nu neam inteles la pret mia facut masina in toate felurile,dar totusi traim in romania,se poate inchide topicul pentru ca nu mai are rost si nu voi mai intra in veci pe acest forum

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.