BMWClub: Inmatriculare / Taxa Inmatriculare 2012 - BMWClub

Jump to content

• 7 Pages +
  • « First
  • 5
  • 6
  • 7
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Inmatriculare / Taxa Inmatriculare 2012 Inca un document necesar? Rate Topic: ***** 1 Votes

#121 User is offline   lucass 

• Nou venit
  • Pip
  • Group: Members

Posted 28 January 2012 - 12:21

View Postdjandr3y, on 27 January 2012 - 21:52, said:

Ce tara aiurea , mai am 30 zile si imi expira RAR-ul si tot nu pot sa inmatriculez masina pentru un kkt de adeverinta ar fi tare , ca pe cand scot adeverinta aia nenorocita , sa nu mai am nevoie de ea .

tot ce e posibil, cand am fost la sectorul 3 sa scot adeverinta mi-au zis sa revin luni ca poate atunci au normele implementate si ca sa vedem ca poate nu o sa mai fie nevoie deloc. banuiesc ca stia functionarul ala ceva. eu zic sa nu iti faci griji ca intr-o luna de zile rezolvi intr-un fel sau altul.
0

#122 User is offline   djandr3y 

• Nou venit
  • Pip

Posted 30 January 2012 - 22:38

De rezolvat tot rezolv , doar ca sunt satul de umblat atat pentru masina de la o institutie la alta . Am auzit la TV acuma seara ca cica s-ar fi scos taxa , ca a trecut ordonanta de urgenta si revina la normal cum a fost cu taxa veche . Acum ramane de vazut sa merg iar la politie sa ma cert din nou cu domnul deacolo.
0

#123 User is offline   lucass 

• Nou venit
  • Pip

Posted 31 January 2012 - 13:32

View Postdjandr3y, on 30 January 2012 - 22:38, said:

De rezolvat tot rezolv , doar ca sunt satul de umblat atat pentru masina de la o institutie la alta . Am auzit la TV acuma seara ca cica s-ar fi scos taxa , ca a trecut ordonanta de urgenta si revina la normal cum a fost cu taxa veche . Acum ramane de vazut sa merg iar la politie sa ma cert din nou cu domnul deacolo.

sa ne zici si noua ce ai facut la politie, eu am fost azi dimineata si am depus cererea pentru adeverinta. doar.....o saptamana trebuie sa astept.
0

#124 User is offline   max83 

• mass hypnosis

Posted 31 January 2012 - 13:36

in doua-trei zile, dupa ce se publica in MO, se suspenda taxa de poluare la prima vanzare.
0

#125 User is offline   kimE36 

• Nou venit
  • Pip

Posted 31 January 2012 - 16:19

eu inca sunt in ceata , deci daca am inmatriculat masina fara sa platesc taxa de polare (am dat statul in judecata),viitorul proprietar trebuie sa-i plateasca taxa?
0

#126 User is offline   max83 

• mass hypnosis

Posted 31 January 2012 - 16:23

dupa ce intra aceasta Ordonanta de Urgenta in vigoare, in 2, 3 zile, NU ar mai trebui sa se ceara la politie (cu ocazia vanzarii/schimbarii proprietarului) NICIO dovada ca s-a platit sau nu taxa de poluare, cat timp masina e deja inmatriculata, iar taxa poluare la prima vanzare suspendata 1 AN.
0

#127 User is offline   kimE36 

• Nou venit
  • Pip

Posted 31 January 2012 - 23:39

View Postmax83, on 31 January 2012 - 16:23, said:

dupa ce intra aceasta Ordonanta de Urgenta in vigoare, in 2, 3 zile, NU ar mai trebui sa se ceara la politie (cu ocazia vanzarii/schimbarii proprietarului) NICIO dovada ca s-a platit sau nu taxa de poluare, cat timp masina e deja inmatriculata, iar taxa poluare la prima vanzare suspendata 1 AN.

sa speram.......oricum legile le interpreteaza cum vor ei
0

#128 User is offline   djandr3y 

• Nou venit
  • Pip

Posted 01 February 2012 - 18:47

Am rezolvat , am transcris masina inmatriculata in 2009 fara adeverinta deoarece nu mai este nevoie.S-a scos legea pana in 2013.
0

#129 User is offline   SeXTasy 

• Nou venit
  • Pip

Posted 01 February 2012 - 22:38

La fel si eu ...
0

#130 User is offline   Diesel Power 

• Începător
  • Group: Contributors

Posted 01 February 2012 - 22:52

Bun.. eu nu inteleg urmatorul lucru..am in proprietate si inmatriculata pe numele meu o masina din 2008 adusa candva in 2009 din spania de catre un tip care ulterior, in 2010 mi-a vandut-o mie.Masina fiind inital inmatriculata pe numele lui..logic ca a platit taxa de prima inmatriculare in Romania.Acu intrebareaa mea este.. daca el a platit o taxa care in prezent ar fi mai mica, eu as putea recupera diferenta(in calitate de actual proprietar al turismului)? ca evidenta platii cica ar fi pe seria de sasiu.Oricum plata, cuantumul ei stiu ca nu le are in evidenta decat Admin financiara din judetul lui, urmand ca acolo sa cer dovada in sensul platii si cuantumului acestea, iar recuperarea, in caz ca e posbil sa o fac la administratia financiara din judetul meu, unde este si inregistrata in prezent masina.
Acu de ce pun problema.. pt ca eu prin pretul platit pe masina am preluat plata respectivei taxe..adica ala nu era idiot sa nu mi-o puna in pret.. deci n-ar fi corect el sa poata sau sa ceara recuperarea acestei diferente.Pe de alta parte..administratia inteleg ca gandeste idiot..adica cine a platit-o numai ala ar mai putea sa o recupereze.. in timp ce el daca se duce sa o recupereze i s-ar raspunde ca nemaifiind proprietar nu are de ce sa mai comenteze ca sigur la vanzare si-a recuperat banii pe taxa prin pretul de vanzare cerut urmatorului proprietar..care urmator proprietar ramane de prost..
Asa ca.. returnarea curului domnule Bocanel si domnule Borbelit... ca tot se batea el cu pumnii in piept ce bine a facut cetatenilor..practic doar daca n-ai vandut masina si urmeaza sa te ingropi cu ea, poate ai sanse sa recuperezi diferenta, altfel.. cum s-au schimbat proprietarii(adica cel care a platit nu mai este proprietar) hopa noroc chior pe statul roman.. parca am mai vazut filmul asta:)Nu-i asa ca va suna si voua ciudat sa iasa brusc in pierdere asa mare bugetul de stat?:)
Macar sa se zica in presa.. returnarea taxei posibila doar pt .. 20% din cei care au suportat-o,respectiv batranii care nu isi schimba masina decat odata la 10 ani, restu ..mumu! Ca ar fi mult mai corect..decat sa viseze lumea aiurea..

This post has been edited by Diesel Power: 01 February 2012 - 22:53

0

#131 User is offline   lucass 

• Nou venit
  • Pip

Posted 05 February 2012 - 18:42

salut,

intr-un sfarsit....dupa suspendarea "adeverintei" de baselu' si boculet am inmatriculat masina pe numele meu.

romania te iubim.
0

#132 User is offline   San. 

• Începător
  • Interests:E30

Posted 14 April 2012 - 16:34

Salutare
Am cumparat un BMW in octombrie 2011 din germania , vreau sa o inmatriculez fara a plati taxa de priminmatriculare , in octombrie am angajat un avocat care mia facut dosarul si am primit in ianuarie 2012 citatia care era ptr 1martie 2012 , in data de proces 1 martie dupamasa am primit instiintarea de la avocat ca actiunea a fost admisa , momentan astept sa primesc sentinta sa pot continua cu inmatricularea .

Cat timp ar trebui sa treaca sa primesc sentinta respectiva ?

Multumesc Anticipat

:unsure:
0

#133 User is offline   C_o_s_m_i_n 

• Senior

Posted 14 April 2012 - 18:21

Depinde de instanta. Teoretic 30 de zile. Practic... traim in Romania.
Ca fapt divers, eu am primit sentinta intr-un proces civil acum 4 luni. Dar inca nu mi-a fost comunicata oficial nici acum. :D
0

#134 User is offline   San. 

• Începător
  • Interests:E30

Posted 18 April 2012 - 17:15

Am mai primit ceva info dar nu pot sa imi dau seama unde sa depun cerere sa o primesc mai repede :getlost:

`` Redactarea unei hotarari se face intr-un termen de cel mult 30 de zile de pronuntare.Avand in vedere rolul incarcat al instantelor de judecata din Romania, este posibil ca acest termen imperativ satuat de legiuitor sa fie depasit, fapt pt. care va recomand sa redactati o cerere de urgentare a redactarii. ``

:turned:
0

#135 User is offline   C_o_s_m_i_n 

• Senior

Posted 18 April 2012 - 19:14

La Registratura. :)
0

#136 User is offline   mariann 

• Nou venit
  • Pip

Posted 01 May 2012 - 10:52

salut

am si cateva nelamuriri legate de inmatricularea msinilor
sa va explic poate ma ajutati

am un bmw e46 318 ci inmatriculat in bg acte perfect legale.
vreau sa o inmatriculez in ro si nu stiu ce am de facut...

poate ma ajutati voi.
multumesc!
0

Share this topic:

• 7 Pages +
  • « First
  • 5
  • 6
  • 7
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic