BMWClub: ISTA-D 4.06.22 Standalone / ISTA-P 3.62.1.003 - BMWClub

Jump to content


  • 12 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ISTA-D 4.06.22 Standalone / ISTA-P 3.62.1.003 Rate Topic: ***** 2 Votes

#21 User is offline   DanC 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 93
  • Joined: 02-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Calarasi

Posted 25 July 2017 - 09:54

View Postderutatu, on 25 July 2017 - 09:52, said:

No problem. De curiozitate, pentru ce masina ?


Am luat cablul pt 3 :
Mini Cooper 2002
E90 nfl 2005
E90 lci 2009
0

#22 User is offline   MihaiSSS 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 47
  • Joined: 14-December 16
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu

Posted 25 July 2017 - 22:23

View Postderutatu, on 24 July 2017 - 18:04, said:

de asemenea..antivirus si firewall off


Am rezolvat problema, mi-am pus Windows 10 si acum merge. Fix aceeasi pasi i-am facut.
0

#23 User is offline   derutatu 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 21-June 09
  • Gender:Male
  • Location:Galati, RO

Posted 25 July 2017 - 22:26

View PostMihaiSSS, on 25 July 2017 - 22:23, said:

Am rezolvat problema, mi-am pus Windows 10 si acum merge. Fix aceeasi pasi i-am facut.

Teoretic trebuie sa mearga pe orice Windows. Anyway, bine ca merge :D
0

#24 User is offline   sierra11 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 31-October 15

Posted 26 July 2017 - 08:00

View Postderutatu, on 24 July 2017 - 12:42, said:

Ce vrei sa faci ?

Sa actvez citire indicatoare în România Speed Limit Info SLI 1 (100% la specificatiile din fabrica)


KAFAS 3030 IMPLICIT_SPEED_LIMITS_1 NAME_1 = 52,4F
KAFAS 3010 SLI_CODING COD_ELECTRICAL_HORIZON = aktiv


Trebuie sters cel vechi, aplicat regcleaner 4.4, dezarhivat cel nou..rulate patchurile de registrii si cam aia e..scrie intr-un pdf in folderul tools

0

#25 User is offline   derutatu 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 21-June 09
  • Gender:Male
  • Location:Galati, RO

Posted 26 July 2017 - 08:05

Ce masina ?
0

#26 User is offline   MihaiSSS 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 47
  • Joined: 14-December 16
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu

Posted 27 July 2017 - 09:17

View Postderutatu, on 25 July 2017 - 22:26, said:

Teoretic trebuie sa mearga pe orice Windows. Anyway, bine ca merge :D


Am alta problema acum, am reusit sa ma conectez la masina, o recunoaste, pot sa verific daca am erori, pot vedea si tree-ul cu control units, dar cand intru la [Vehicle management ->Service functions] nu imi apare nimic. Sa fie o problema hardware sau sa incerc alta versiune de ISTA?
0

#27 User is offline   derutatu 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 21-June 09
  • Gender:Male
  • Location:Galati, RO

Posted 27 July 2017 - 09:33

incearca sa dezarhivezi tot cu 7zip...daca folosesti winrar, trebuie sa dai unblock la arhive inaibte de a le dezarhiva
0

#28 User is offline   OPaul 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2385
  • Joined: 05-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Constanta

Posted 27 July 2017 - 09:46

ISTA v4.06.31 - DOWNLOAD

Pentru cine are versiunea precedenta 4.06.22 , doar trebuie sa il dezarhiveze cu 7zip. si sa mute baza de date in versiunea noua.
3

#29 User is offline   sierra11 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 31-October 15

Posted 02 August 2017 - 21:12

View Postderutatu, on 26 July 2017 - 08:05, said:

Ce masina ?

X5 E70
0

#30 User is offline   Lorenzo86 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 106
  • Joined: 16-February 13

Posted 04 August 2017 - 17:54

View PostOPaul, on 12 July 2017 - 16:53, said:

In Torrent o sa aveti tot pachetul ISTA-D (diagnoza/programare), ISTA-P (programare) si bazele de date aferente. DOWNLOAD




Pentru a instala doar ISTA-D trebuie sa bifati din Torrent: ISTA-D , SQLiteDBs si Tools (Pentru cine are ICOM si vrea sa faca si programare cu ISTA-D poate sa bifeze si SDP care se dezarhiveaza si se copiaza in folderul PSdZ din ISTA-D)

Pentru a instala ISTA-P aveti ghidul in folderul Tools - FAQ-EN.pdf iar pentru ISTA-D trebuie doar sa urmati ghidul de mai jos.


Installation:

1. Install .Net Framework 4.5.2 version and up, from Microsoft or Tools folder.
2. Install Java.
3. Download and install the Microsoft Visual C++ 2010/2013 Redistributable Package x86/x64 from Microsoft for your language in Windows.
*** for computer x86:
- vs90_piaredist
- vcredist_x86_2005
- vcredist_x86_2008
- vcredist_x86_2010
- vcredist_x86_2012
- vcredist_x86_2013
- vcredist_x86_2015

*** for computer x64:
- vs90_piaredist
- vcredist_x64_2005
- vcredist_x64_2008
- vcredist_x64_2010
- vcredist_x64_2012
- vcredist_x64_2013
- vcredist_x64_2015

If the system is x64, vcredist must install x86 and x64, otherwise not start Rheingold.

4. Install Ediabas 7.3
5. Unblock archive if necessary. It is important to not skip this step! Unblock file, uncheck Attributes - Read-only. Then unzip.
6. Unzip to any directory, for example: C:\Rheingold, D:\Rheingold, E:\Rheingold..., C:\Program Files\, C:\Program Files (x86) - this folder for 64bit computers. You can run from USB stick too.
7. Unzip and copy SQLiteDBs in Rheingold\SQLiteDBs\
8. Add additional languages if necessary in SQLiteDBs
9. Start RCleaner. Run as administrator.
10. Apply ISTA-D and SQLiteDBs Reg Fix bit for your system from the Tools folder.
11. Start Rheingold (...\Rheingold\TesterGUI\bin\Release\ISTAGUI.exe) Run as administrator.
12. Enter the license key from the license.txt, if ask.
13. Enter 1 in the field of ISIS, ignore the error.

Am urmat pasii, am instalat/reinstalat TOT (DOAR Ista-D ma intereseaza), am respectat fiecare pas in parte, respectiv am dezarhivat cu 7zip. Atat versiunea postata in primul post cat si versiunea postata anterior imi da urmatoarea eroare (poza atasata). Vorbim de Win7 32 bit. Ma poate ajuta un coleg sa imi pot instala (in sfarsit) programul? Va multumesc anticipat!

Attached File(s)


0

#31 User is offline   OPaul 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2385
  • Joined: 05-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Constanta

Posted 04 August 2017 - 17:56

Trebuie sa ai minim 2 giga spatiu pe partitia unde ai si ISTA-D
0

#32 User is offline   Lorenzo86 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 106
  • Joined: 16-February 13

Posted 04 August 2017 - 18:19

Am uitat sa precizez : am 84 gb free si doar o singura partitie c:...

This post has been edited by Lorenzo86: 04 August 2017 - 18:21

0

#33 User is offline   OPaul 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2385
  • Joined: 05-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Constanta

Posted 04 August 2017 - 18:26

Ce memorie ram ai ?
0

#34 User is offline   Lorenzo86 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 106
  • Joined: 16-February 13

Posted 04 August 2017 - 18:31

1.5 gb ram (nu stiu daca sunt DDR2 sau DDR3 - recent mi-am achizitionat laptopul mic)

This post has been edited by Lorenzo86: 04 August 2017 - 18:32

0

#35 User is offline   OPaul 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2385
  • Joined: 05-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Constanta

Posted 04 August 2017 - 18:36

Deci aici este problema , trebuie sa ai minim 2 giga de rami daca tin bine minte.

Edit: acuma am vazut un system requirements in care zice minim 4giga de rami.

This post has been edited by OPaul: 04 August 2017 - 18:37

0

#36 User is offline   DanC 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 93
  • Joined: 02-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Calarasi

Posted 10 August 2017 - 22:22

Mi-a venit azi al doilea cablu, cu buton pt k-dcan.
Surpriza,cand bag mufa in laptop,nu-l recunoaste,nu se intampla nimic. Pe primul cel putin il recunostea laptopul
Am pus alt win7 32biti,nu-l vede....Led-ul se aprinde cand il mufez la masina dar dupa 1 min se stinge
Oare sa fie ghinionul asa mare? ...II cer banii aluia inapoi
0

#37 User is offline   patrutalex 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1184
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 18 August 2017 - 22:50

https://mega.nz/#F!6...uYqdCM32zvlD0yQ

SQLiteDBs 4.06.31 RU, EN, DE, OTHER.

Just unpack with 7-zip in SQLiteDBs folder base U need.
0

#38 User is offline   9iuli 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 458
  • Joined: 08-December 07
  • Gender:Not Telling
  • Location:iasi

Posted 22 August 2017 - 11:30

Cand deschid programul imi cere cod de activare,il folosesc de vreo 2 ani dar acum imi cere cod:
"Unfortunately your local copy is not activated yet. It's necessary to activate your local installation via an authenticated license. Please follow the steps in the next dialogs."
Cum pot rezolva?Versiunea pe care o am e veche 3.41
0

#39 User is offline   Rcc-67 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1104
  • Joined: 28-December 13
  • Gender:Male
  • Location:Târgu Mureș
  • Interests:Automobile și electronică

Posted 22 August 2017 - 23:32

View Postpatrutalex, on 18 August 2017 - 22:50, said:

https://mega.nz/#F!6...uYqdCM32zvlD0yQ

SQLiteDBs 4.06.31 RU, EN, DE, OTHER.

Just unpack with 7-zip in SQLiteDBs folder base U need.

Nu merge cu MegaDownloader îmi tot dă eroare când ajung la fișierul de 10GB.
Ce pot să fac, pentru că prin MEGA ”oficial” nu pot.
0

#40 User is offline   OPaul 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2385
  • Joined: 05-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Constanta

Posted 22 August 2017 - 23:39

Iti faci cont pe mega si scoti aplicatia MEGAsync , asa poti sa scoti pana la limita de 50giga parca, oricum suficent sa downlodezi baza de date.
0

Share this topic:


  • 12 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro