BMWClub: Bimmercode - senzatie pentru codari la seria F si G - BMWClub

Jump to content

  • 6 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Bimmercode - senzatie pentru codari la seria F si G Rate Topic: ***** 3 Votes

#81 User is offline   CatalinP 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 935
  • Joined: 01-August 17
  • Gender:Male

Posted 04 May 2018 - 15:23

Carly nu are optiunea de a coda manual orice parametru din fiecare modul.
-1

#82 User is offline   nlaur86 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 04-May 18

Posted 06 May 2018 - 13:40

Vgate iCar 3 WiFi functioneaza si cu aplicatia BimmerCode si cu Carly?
Cu garantia ce se intampla? Se pierde sau nu in situatia codarii? A avut cineva probleme? :)
0

#83 User is online   mkdan2004 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 72
  • Joined: 16-November 17

Posted 06 May 2018 - 14:33

Cred ca pentru Carly ai nevoie de un alt adaptor desi nu bag mana in foc, eu nu am incercat. Cu garantia este mai simplu sa pui la loc totul cand ai o interventie in service decat sa afli "pe pielea ta". In mod normal nu ar trebui sa fie probleme dar aici cred ca depinde foarte mult de dealer. Unele codari nu prea "sar in ochi" (cum ar fi culoarea ledurilor din interior) dar altele (cum ar fi start-stop disable) cu siguranta nu trec neobservate.
0

#84 User is offline   rel1406 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 07-May 18

Posted 15 May 2018 - 20:27

Cu Bimmercode poti inregistra baterie noua sau vedea/regenera DPF?
0

#85 User is offline   rel1406 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 07-May 18

Posted 15 May 2018 - 20:27

Pe scurt care ar fi mai avantajos Carly sau Bimmercode? sau se pot folosi amandoua, dar pe care interfata?
Multumesc!

This post has been edited by rel1406: 15 May 2018 - 20:34

0

#86 User is offline   CatalinP 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 935
  • Joined: 01-August 17
  • Gender:Male

Posted 15 May 2018 - 21:50

Nu poți coda bateria, nu poți citi parametrii DPF și nici forța o regenerare. Carly pare sa funcționeze doar cu interfața dedicată.
-1

#87 User is offline   lexuuuu 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 505
  • Joined: 29-October 11
  • Gender:Male
  • Location:Iași

Posted 16 May 2018 - 13:54

Intre Carly si BimmerCode, ce recomandati pt. F-uri si G-uri ?
0

#88 User is offline   patrutalex 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 971
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 16 May 2018 - 15:26

Ambele
0

#89 User is offline   ramius 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 03-May 18

Posted 17 May 2018 - 08:04

Salutare. O intrebare scurta: stiti vreo aplicatie de iPhone cu care sa pot citi parametri DPF? nu ma intereseaza sa regenerez ci doar sa vad in ce stadiu este.
Poate fi pentru iOS sau Android.

Era sa uit: masina este F31 2014 si ma conectez la ea cu vgate icar wifi.

Multumesc.

This post has been edited by ramius: 17 May 2018 - 08:05

0

#90 User is online   deeJayOg 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 411
  • Joined: 08-May 17
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest

Posted 17 May 2018 - 08:05

Bimmerlink, dar e în germană tot pe acolo :(
0

#91 User is offline   jaqar 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 05-May 18
  • Gender:Male

Posted 20 May 2018 - 16:19

Salutare vouă. Am o serie de întrebări legate de codarea cu bimmercode și sper sa primesc ceva răspunsuri de la voi. Înainte de toate vreau că atunci când apas pe butonul de OFF al climei sa se oprească de tot acum la mine nu se oprește. Am mașina de doua săptămâni și probabil s-a mai jucat cineva pe la ea. Mai exact unde pot găsi instrucțiuni pentru setarea asta. V-as mulțumi din suflet dacă as primi sfaturi.
Menționez că am un BMW 320d f31 modelul după iunie 2014.

This post has been edited by jaqar: 20 May 2018 - 16:20

0

#92 User is online   mkdan2004 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 72
  • Joined: 16-November 17

Posted 20 May 2018 - 17:24

Nu stiu cum e la F30/31, dar in mod normal trebuie sa tii apasat pe OFF ca sa opresti clima. Daca doar apesi, il dai cu o treapta mai "incet".
0

#93 User is offline   jaqar 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 05-May 18
  • Gender:Male

Posted 21 May 2018 - 10:13

Tocmai la asta mă refer, la mine nu pot sa opresc ventilația indiferent de cat de mult țin apăsat pe OFF . Mă bate gândul să merg la reprezentanta dar mă gândeam că poate exista vreo setare care pot s-o fac cu ajutorul bimmercode.
0

#94 User is online   mkdan2004 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 72
  • Joined: 16-November 17

Posted 21 May 2018 - 10:41

Nu am intanit la nici un model asa "codare". Ce doresc multi sa activeze este:
"IHKA 3002 MEMORY_OFF aktiv nicht_aktiv Air Conditioning will remember if ‘Off’ or ‘On’ from previous shutdown. " sau
"IHKA 3003 MEMORY_UMLUFT aktiv nicht_aktiv Remember Air Re-Circulation Setting from previous shutdown"
Poate a gresit cineva cand a incercat sa codeze una dintre aceste optiuni. Daca intradevar este o eroare la codare, cred ca cel mai simplu este sa scoti E-sys, sa-ti iei un cablu ENET si sa codezi totul la setarile din fabrica.
0

#95 User is offline   jaqar 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 05-May 18
  • Gender:Male

Posted 25 May 2018 - 19:39

Într-un final s-a rezolvat. Am dat din aplicație restabilire , parcă, in expert mode Air conditioning și și-a revenit după vreo câteva ore in care ledul de la AC clipea. Posibil sa fi avut ceva eroare când a făcut codarea. Acum funcționează ok. O altă întrebare: se poate seta să clipească semnalizarea de 5 ori in loc de 3 când apeși scurt pe semnalizator? Nu știu unde am citit că ar fi posibil . Și mai am o problema, astăzi am observat; înainte îți sugera când sa schimbi treapta de viteza, acum nu mai îmi indica pe ecranul dintre ceasuri. O fi tot o eroare datorita codării defectuoase sau se setează chestia asta undeva?
Btw: cablu enet am, laptop să stau cu el în mașină .. am , dar mi-e teama sa nu-mi prind urechile pe acolo ( macar sunt sincer).

This post has been edited by jaqar: 25 May 2018 - 19:42

0

#96 User is online   mkdan2004 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 72
  • Joined: 16-November 17

Posted 25 May 2018 - 20:17

Pentru F30 asta trebuie codat pentru a mari numarul de "blink-uri" la semnal:
FEM_BODY 3060 BLINKZYKLEN_ANZAHL_TIPP werte = X-1 werte = 02 Change the triple blinker blinks to any amount. (Value is XX + 1).
Eu nu am incercat dar la F15 multi ziceau ca nu merge aceasta modificare.
0

#97 User is offline   CatalinP 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 935
  • Joined: 01-August 17
  • Gender:Male

Posted 25 May 2018 - 20:32

Depinde de versiunea de software cică. La mine merge sa clipească de 5 ori.

This post has been edited by CatalinP: 25 May 2018 - 20:32

-1

#98 User is offline   AlCap0ne 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 09-December 17

Posted 29 May 2018 - 11:14

View PostAlCap0ne, on 11 April 2018 - 08:09, said:

Neata! Am un adaptor Wifi obd II ca cel din poza. Nu l-am folosit inca pe bmw (f11) dar cu alte masini l-am folosit cu succes in trecut pt diagnoza/stergere erori.Ar fi ok de folosit cu Bimmercode sau am nevoie de ceva mai destept ? :)Multam anticipat de info.

View Postmkdan2004, on 11 April 2018 - 08:16, said:

Eu am ELM327 bluetooth si nu merge cu bimmercode. Suspectez ca nici cel WiFi nu o sa mearga. Poti sa incerci, aplicatia poate fi downloadata gratis pe Android, nu stiu pe Mar.

View PostX X L, on 11 April 2018 - 17:32, said:

Daca se conecteaza cu aplicatia, il poti folosi


Ca update - am apucat in sfarsit sa testez ELM-ul Wifi pe care il am cu Bimmercode (versiunea free, nu am dat sa si faca codarea efectiva).
Pare ca se conecteaza ok, citeste modulele masinii etc (i-a luat vreo 20sec). Poze atasate cum arata dupa conectare.

Deci in principiu cred ca ar fi unda verde sa o cumpar, nu ? :D

Attached File(s)


0

#99 User is offline   Bosniacu 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 79
  • Joined: 23-March 15
  • Gender:Male
  • Location:B a r c e l o n a

Posted 29 May 2018 - 15:17

Asa s-ar parea. Eu l-as lua, dar prima oara as incerca sa codez ceva minor (animatia de start, sau ceva de genu').

PS. Si mie imi zice la fel la ala cu Camera based... ECU NOT SUPPORTED.
0

#100 User is offline   mariusnfs 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 72
  • Joined: 28-August 05
  • Gender:Male
  • Location:BUCURESTI

Posted 01 June 2018 - 10:37

salut ,

stie cineva cum se codeaza clima la F30 sa nu mai porneasca automat la fiecare punere a contactului sau pornire a masinii ?

multumesc
0

Share this topic:


  • 6 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro